Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете квалифицирани специалисти на достъпна цена

стъклар
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаБях много доволен от целия процес, отговора на заявката за ремонт, работата, бързата оферта и договора, бързия ремонт, отличната комуникация и справедливата цена. добре благодаря
profile image
Matúš K.Клиент
Защо Wilio?
33 619 регистрирани професионалисти
93 459 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
стъклар цена

Колко струват услугите по остъкляване? Ние често предоставяме следните услуги за остъкляване: остъкляване, шлайфане на стъкло, рязане на стъкло, монтаж и демонтаж. Цените на стъклените изделия са около 50-150 евро за м2. Най-скъпият артикул в индустрията за остъкляване обикновено е производството на безопасно стъкло. Допълнителните разходи могат да включват лепене, шлайфане и пробиване на дупки в стъклото, което струва средно 10-80 евро. Когато въведете заявка, ние ще се свържем с доставчици на 21 084. Вече не е нужно да търсите: цена на остъкляване, при нас ще получите най-добрите оферти и качествена работа.

Вижте също:Услуги
КалкулаторЦенова листа на Glazian Work

За да научите точната цена на Glazier, изпратете търсенето на нашите сертифицирани професионалисти, така че ще получите няколко оферти. Вижте цените за всяка услуга в стъклената категория.

Залепена безопасност52,05лв. / м3
Стъклените плоскости са свързани с предпазен филм, чиято дебелина осигурява повишена якост и устойчивост на стъкло. Свързана защитна функция на безопасното стъкло, с преместване на стъклото, оставайки парчета, заснети на филма.
Заедно
м3
Въведете търсенето
Кашлица.66,25лв. / парче
Дебелина 5 - 10 мм.
Заедно
парче
Въведете търсенето
Пробиване.12,62лв. / парче
Пробиване на дупки с диаметър 4 - 16mm, 26 - 70мм, 70 мм.
Заедно
парче
Въведете търсенето
Рязане на стъкло и огледала39,43лв. / м2
Прецизни приспособления за намаляване на съвременните технологии. Ясна дебелина на стъкло 6mm.
Заедно
м2
Въведете търсенето
Свързана ценова листаЦенови листи на други услуги
оранжерияКолко струват оранжериите? За оранжерии често предоставяме следните услуги: производство и монтаж...
Покажи повече
Дали тази информация е полезна за вас?
Полезна информацияКакво трябва да знаете
Колко струва стъклото? Цената на вашето охранителна стъкло ще бъде 260 евро на квадратен метър. Въпреки това, можете да очаквате нормалната цена на стъклото да бъде 31 EUR на квадратен метър. Стъкло с двоен стъклопакет, който предлага най-добрата изолация струва около 165 евро на квадратен метър. Разходите варират от 40 до 65 евро. Това ще се отнася до стъкло, но няма да включва материали. Кога е хубаво да се обадите на стълба? Ако трябва да премахнете или сменяте стъклото върху прозорците, вратите, плъзгащите се стъклени врати или капандури, или ако искате да замените очилата за акрилна или полупрозрачна. Хвърлянето ще бъде заменено със стъклени дялове, панели, стъкло или огледални пълнежи. Тип стъкло Стъкло идва в множество варианти. Цената на стъклените панели зависи от това колко сложни са: двойно остъкляване (две дъски), ламинирани, ниски емисии или закалени. Табличното стъкло е най-евтиното. Размер на стъкло. Размерът на стъклото увеличава разходите. Има специфична поръчка за големи прозорци. Форма на стъкло. Специална форма Windows ще изисква специален ред или стълба с умение за рязане на стъклото. Това ще увеличи цената. Оценки на цените на различни видове стъкло Традиционно стъкло Това е един от най-малко скъпите, но има лек зелен оттенък, който кара много хора да изберат нещо друго. Таблично стъкло На около 31 евро на м2 е евтин в сравнение с модифицираното стъкло. Той е безцветен, прозрачен, твърд и издръжлив. Слоесто стъкло. Чрез добавяне на гъвкав акрилен слой между две стъклени плоскости се образува по-безопасно стъкло. Това може да струва до 260 евро на м2. Стъкло Цената на такава чаша, която е много устойчива, е от около 120 евро за 700 мм х 745 мм х 6 мм или 245 евро с текстурирани стъкло. Двойно остъкляване Средната цена е около 165 евро на м2. Това е най-доброто стъкло за намаляване на топлинните загуби през зимата и изтичането на лед от климатик през лятото. Той също така осигурява звукоизолация. Как да процедираме? Нека бъдете направени най-малко три изчисления на цените. Сравни цените, разходите за работа и разглеждане на препратки. Благодаря Wilio можете да го направите още днес.
Актуализиран на: Nov 15, 2023