Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете квалифицирани специалисти на достъпна цена

отопление
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаБях много доволен от целия процес, отговора на заявката за ремонт, работата, бързата оферта и договора, бързия ремонт, отличната комуникация и справедливата цена. добре благодаря
profile image
Matúš K.Клиент
Защо Wilio?
33 507 регистрирани професионалисти
92 074 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
отопление цена

Колко струват отоплението и куриерите? Ние често извършваме следните услуги за отопление и куриери: смяна на радиатори, сервиз и ремонт на бойлери, тестове под налягане на отопление и други отоплителни работи. Цените за специалисти по отопление са около 20-50 евро на час. Най-скъпият артикул в парното и кокошарниците обикновено е пълна подмяна на бойлери. Допълнителните разходи могат да включват: аварийна помощ, обезвъздушаване на радиатора и смяна на глави и клапани, които струват средно 10-50 евро. Когато въведете заявка, ние ще се свържем с доставчици на 28 678. Вече не е нужно да търсите: отопление, куриерска цена, при нас ще получите най-добрите оферти и качествена работа.

Вижте също:Услуги
КалкулаторЦенова листа на курарни произведения

За да научите точната цена на курарените работи, изпратете търсенето на нашите проверени експерти, така че ще получите няколко оферти. Вижте цени за всяка услуга в категория Отопление, Чипенари.

Подово отопление31,39лв. / Часа
Структурата на подовото отопление се състои от: подлежаща на бетон, топлинна акустична изолация, периферна топлоизолация и дилатационен ремък, хидроизолация, тепелорефексичен филм, отоплителни тръби, бетонна масанин, подово покритие.
Заедно
Часа
Въведете търсенето
Отопление на радиатора31,39лв. / Часа
Процедурата за монтаж на радиатора (извършена извън отоплителния сезон): Първо, сглобяването на притежателите се обхваща. Впоследствие радиаторът е прикрепен към клапана "H". Ако е необходимо, по-късно е необходимо да се прави вода в системата или вентилацията.
Заедно
Часа
Въведете търсенето
Термопомпа, бойлер (газ електрически)39,24лв. / Часа
Инсталиране и ангажиране на термопомпа или бойлер
Заедно
Часа
Въведете търсенето
Подготовка на връзките на БГВ31,39лв. / Часа
Монтаж и окабеляване на БГВ
Заедно
Часа
Въведете търсенето
Свързана ценова листаЦенови листи на други услуги
електрическо подово отоплениеКолко струва електрическото подово отопление? За електрическо подово отопление често извършваме следните...
инфрачервени панелиКолко струват инфрачервените панели? За инфрачервените панели често предоставяме следните услуги: фокусиране,...
ремонт на бойлерКолко струва един ремонт на бойлер? При ремонт на бойлера често извършваме...
монтьор газова техникаКолко струва един газман? За газовите компании често предоставяме следните услуги: монтаж...
радиаторКолко струва един радиатор? Често извършваме следните услуги за радиатори: смяна на...
подово отоплениеКолко струва подово отопление? За подово отопление често предоставяме следните услуги: изравняване...
газификацияКолко струва свързването на газта и връзката на газа? При свързване на...
сервиз за бойлериКолко струва услугата за бойлер? При обслужването на котли често извършваме следните...
стенно отоплениеКолко струва стенно и таванно отопление? За стенно и таванно отопление често...
топлинна помпаКолко струва термопомпата? За термопомпи често предоставяме следните услуги: монтаж на термопомпа...
монтаж на бойлерКолко струва участието на бойлер? При свързване на бойлера често извършваме следните...
монтаж на термостатКолко струва свързването и смяната на термостат? При свързване и смяна на...
Покажи повече
Дали тази информация е полезна за вас?
Полезна информацияКакво трябва да знаете
Колко струва централната инсталация за отопление? През зимния период, когато студените турци са пушени навън, няма нищо по-добро от останалите в топлината и депресирана къща. Въпреки това, това е сън, който може да бъде в очите, особено когато имате стар котел, който не работи така, както трябва. Ако се притеснявате, че ще бъдете студени през зимата, може би трябва да можете да играете ново централно отопление. Разходи за инсталиране на централно отопление Общата стойност на инсталирането на централното отопление зависи от множество фактори. Един от тях е размерът на жилището ви. Голяма къща с три до четири спални се нуждае от повече радиатори и тръби като малък двустаен апартамент. За средна къща с три спални, разходите за отопление могат да се изкачат до 5000 до 7000 евро. Само самото закупуване и инсталацията на котела варира от 1500 до 2000 евро. Ако решите за радиатори, печете, че цената им варира от 40 до 100 евро в зависимост от техния дизайн. Въпреки това, вие също ще намерите по-скъпо. Това обаче е наградата на самия радиатор, но я плащат дори за инсталацията си. Ако изберете подово отопление, трябва да знаете, че инвестиционните разходи са на около пета по-висока от отоплението на радиатора. Етажната отоплителна инсталация е по-предизвикателна и главно когато живеете в къщата. Монтаж на отоплението на пода винаги винаги в ръката на професионалист, ако нямате опит, не откривайте инсталацията за самопомощ. Ако подовото отопление ще бъде инсталирано качество, ще бъдете свободни да служат няколко десетилетия. Сравнение на отоплителните системи По-ниска цена, просто обслужване и по-добри ремонтни опции могат да бъдат убедени в отоплението на радиатора. Въпреки това могат да бъдат разгледани по-високи оперативни разходи и може да се каже, че дори по-ниска естетика. Ако изберете подово отопление, можете да се насладите на по-икономично и по-здравословно отопление. Недостатъкът може да се счита, че не под всеки етаж може да бъде инсталиран и подвижен в случай на разстройства. Благодарение на Wilio можете да се свържете с експерти за централно отопление и да разберете най-подходящите решения за вашето жилище.
Актуализиран на: Sep 14, 2023