Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете квалифицирани специалисти на достъпна цена

мрежи за прозорци
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаБях много доволен от целия процес, отговора на заявката за ремонт, работата, бързата оферта и договора, бързия ремонт, отличната комуникация и справедливата цена. добре благодаря
profile image
Matúš K.Клиент
Защо Wilio?
33 626 регистрирани професионалисти
93 630 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
мрежи за прозорци цена

Колко струват мрежите за прозорци и врати? Ние често предоставяме следните услуги за мрежи за прозорци и врати: производство и монтаж на мрежи за прозорци и врати. Цените на комомори за врати и прозорци са около 25-120 евро за брой. Най-скъпият артикул в мрежите за прозорци и врати обикновено е производството на автоматична плъзгаща се мрежа против насекоми. Допълнителните разходи могат да включват: следгаранционно обслужване и дръжки, които струват средно 10-15 евро. Когато въведете заявка, ние ще се свържем с доставчици на 17 550. Не търсете повече: мрежи за прозорци, мрежи за врати, ще получите най-добрите оферти и качествена работа от нас.

Вижте също:Услуги
КалкулаторЦенова листа Мрежа на прозорци и врати

За да научите точната цена за прозорците и вратите, изпратете търсенето на нашите проверени експерти и след това ще получите няколко оферти. Вижте цените за всяка услуга в категорията мрежи по прозорците, врати на вратата.

Мрежа на насекоми на прозореца24,84лв. / м2
Насекомо насекомо - фиксирана, стандартна сива мрежа. Освобождава достатъчно светлина и предотвратява насекомите, преди да влезе в интериора.
Заедно
м2
Въведете търсенето
Мрежа на насекоми на вратата24,84лв. / м2
Мрежа от насекоми врати - фиксирана, стандартна сива мрежа. Освобождава достатъчно светлина и предотвратява насекомите, преди да влезе в интериора.
Заедно
м2
Въведете търсенето
Консултация40,07лв. / всичко
Консултация при избора на мрежи за насекоми и прозорци.
Заедно
всичко
Въведете търсенето
Инсталация48,08лв. / Часа
Почасовата скорост при инсталиране на насекоми на врати и прозорци.
Заедно
Часа
Въведете търсенето
Свързана ценова листаЦенови листи на други услуги
външни сеннициКолко струва засенчването на открито? За външно засенчване ние често предоставяме следните...
Покажи повече
Дали тази информация е полезна за вас?
Полезна информацияКакво трябва да знаете
Колко се прави нетиране на Windows Stand? Цените на мрежата на прозореца зависят от размера, материала и вида на прозореца. Средната цена варира от 30 до 40 евро. Типове мрежа на Windows Обикновено отговаряте на три вида мрежи. Издърпването са проектирани за изтегляне от прозореца. Страничните твърди вещества обикновено се използват за плъзгащи се врати и функционират като част от вратата. Суспензията е поставена в рамката, която трябва да се отвори или затваряне като щори. Видове решетки за насекоми Типът на мрежата оказва влияние върху цената. Те включват: полиестер или полипропилен и алуминий от неръждаема стомана. Полиестерът е най-често използван под формата на мрежи и чисто почистени със сапун и вода. Той е устойчив на люспите, идеални за жилищни сгради. Неръждаемата стомана е по-твърда от полиестера. Той осигурява сигурност и се предлага в различни цветове. Алуминият може да бъде заместител на неръждаема стомана и има предимството на по-малко ръждясване. Вид на прозорците и вратите Дограмата за издърпване е подходяща за почти всеки прозорец. Цената им е по-висока поради материал и монтаж. Класическата врата с плъзгащи се отвори държи мрежата на мястото им и защитава интериора от летящи насекоми. Мрежата може да бъде направена и за измерване. Обикновено се изработват от алуминий, той е инсталиран според вида на прозореца или вратата, която имате. Разходите Ако поръчате повече от една мрежа, цената може да бъде по-ниска. Разходите зависят от работата и нетния номер. Въпреки това, цената може да се увеличи, ако имате нестандартен тип врати или прозорци. Средни разходи Материал и монтаж на насекоми 400 - 2,600 EUR Фиксиран материал и монтаж на насекоми 250 - 400 EUR Материал и монтаж на накланяне на насекоми 205 - 4,200 EUR Материал и монтаж на насекоми, плъзгащи се мрежи 250 - 4,200 EUR Как да процедираме? Идеално е да получите най-малко три цитати. Проверете позоваването на отделни експерти, тяхната работа и опит Wilio.
Актуализиран на: Nov 15, 2023