Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете квалифицирани специалисти на достъпна цена

Мозайка
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаБях много доволен от целия процес, отговора на заявката за ремонт, работата, бързата оферта и договора, бързия ремонт, отличната комуникация и справедливата цена. добре благодаря
profile image
Matúš K.Клиент
Защо Wilio?
33 626 регистрирани професионалисти
93 641 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
Мозайка цена

Колко струва една мозайка? За мозаечни плочки често предоставяме следните услуги: проектиране, насочване на необходимото количество, лепене на плочки. Цените на мозаечните плочки са около 1,2-13,8 евро за брой. Най-скъпият артикул в мозаечните плочки обикновено е производството на първокласни мозаечни плочки. Други разходи могат да включват: лепило, транспортни разходи, дребни ремонти, които струват средно 10-70 евро. Когато въведете заявка, ние ще се свържем с доставчици на 22 443. Вече не е нужно да търсите: цена на мозайка, при нас ще получите най-добрите оферти и качествена работа.

Вижте също:Услуги
Свързана ценова листаЦенови листи на други услуги
монтаж на плочкиКолко струва поставянето на паваж и плочки? При полагане на настилки и...
Покажи повече
КалкулаторЦенова листа Mosaika.

За да научите точната ценова мозайка, изпратете търсенето на нашите проверени експерти и след това ще получите няколко оферти. Моля, разгледайте всяка услуга в категорията мозайка.

Керамична мозайка47,24лв. / м2
Мозайка има многостранна употреба и може да се счита за лесно и бързо. С мозайка, кръгли форми, ъгли с остри ръбове и преходи са страхотни. Mosaic против приплъзване е идеален под покритие за вашата безопасност в банята с атрактивен външен вид и лесно почистване.
Заедно
м2
Въведете търсенето
Стъклена мозайка93,64лв. / м2
Стъклените мозайки са подходящи за модерни и класически интериори. Те създават уникална кухня или баня, благодарение на възможността за комбиниране на различни цветове. Стъклените плочки могат да се използват самостоятелно или само като лента. Стъклените мозайки са добри за стискане на бяло лепило.
Заедно
м2
Въведете търсенето
Метална мозайка156,33лв. / м2
Гланцовият външен вид на метала в дизайна от неръждаема стомана прави тази мозайка модерна и в същото време луксозен облицовка. Плочките за тесни резервни части могат да бъдат лепилни благодарение на коригирането.
Заедно
м2
Въведете търсенето
Каменна мозайка109,26лв. / м2
Естествените каменни мозайки представляват изключително интересен вид мозайка, тъй като те се различават от равни линии на други плочки. Естествените форми и цветове, свързани с отделни мозаечни камъни, добавят уникална елегантност към всяка стая. В допълнение към банята, мозайка може да се използва и за шейната на старите сгради, в колоните, в сауната, в басейна, в кухнята, в спортни центрове и уелнес.
Заедно
м2
Въведете търсенето
30,38лв. /
summary
create demand
Дали тази информация е полезна за вас?
Актуализиран на: Nov 15, 2023