Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете квалифицирани специалисти на достъпна цена

машинни мазилки
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаБях много доволен от целия процес, отговора на заявката за ремонт, работата, бързата оферта и договора, бързия ремонт, отличната комуникация и справедливата цена. добре благодаря
profile image
Matúš K.Клиент
Защо Wilio?
33 618 регистрирани професионалисти
93 443 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
машинни мазилки цена

Колко струват машинните мазилки? При машинните мазилки често извършваме следните услуги: оглед на сградата, калкулиране на цена, измазване на вътрешни и външни стени с шпакловка. Цените на шпакловането на стените са около 34-77 евро на м2. Най-скъпият артикул в машинните мазилки обикновено е многослойното нанасяне на мазилка. Допълнителните разходи могат да включват: наем на машина, шпатула, нивелир и валяк, които струват средно 5-50 евро. Когато въведете заявка, ние ще се свържем с доставчици на 23 198. Вече не е нужно да търсите: машинна мазилка цена, при нас ще получите най-добрите оферти и качествена работа.

Вижте също:Услуги
КалкулаторЦенова листа на мазилката

За да научите точната цена на машинната мазилка, изпратете търсенето на нашите проверени професионалисти и след това ще получите няколко оферти. Вижте цените за всяка услуга в категорията на машините.

Вътрешна мазилка от тавани25,64лв. / м2
Вътрешна протална мазилка от тавани - мазилка, машини с дебелина 10 мм.
Заедно
м2
Въведете търсенето
Вътрешни стени за отменяване21,96лв. / м2
Вътрешна ремедиация Гипс стени - машинна мазилка, машини с дебелина 10 мм.
Заедно
м2
Въведете търсенето
Откриване на външни мехури27,25лв. / м2
Външни сангарски сензори - машинна мазилка, машини с дебелина 10 мм.
Заедно
м2
Въведете търсенето
Външни стени за отстраняване на отпадъци23,56лв. / м2
Външна ремедиация Гипс стени - машинна мазилка, машинно покритие 10 мм дебелина.
Заедно
м2
Въведете търсенето
Свързана ценова листаЦенови листи на други услуги
измазванеКолко струва мазилката? За мазилките често предоставяме следните услуги: насочване и калкулиране...
Покажи повече
Дали тази информация е полезна за вас?
Полезна информацияКакво трябва да знаете
Колко струва гипс? Считаме за мазилка като квалифицирана работа, която включва прилагане на мазилки в изграждането на нова къща или в реконструкцията на жилища. Ние знаем няколко вида мазилка - интериор и екстериор, гипс, вар-цимент, машина или ръка. От това следва, че мазилката могат да бъдат разделени от различни гледни точки и ако искате наистина качествена мазилка, трябва да изберете правилния. Какво влияе на цената на мазилката? Фактори, които влияят върху цената на мазилката, са много. Въпреки факта, че работата може да изглежда подобна, не трябва автоматично да очаквате същата цена, за да платите ближния си. Голямото въздействие върху цената на мазилката има броя квадратни метри, но и сложността на работата. Логично е ръбовете, ъглите, ъглите и таваните да са по-сложни. Сложни могат да бъдат и високи тавани (трябва да се използват скеле), таван декоративни релси или други таванни декорации. Цената на мазилката също може да увеличи неравната стена или повърхността. Оценки на цените на различни видове мазилка В момента много строителни компании се прилагат от гипсови машини. Машинните мазилки имат едно голямо предимство - времето на приложение е около половината по-къса, отколкото в ръчни мазилки. Въпреки това, тя не принадлежи само към скоростта на депозитите, но и за качествен дизайн. Цената също е адекватна. Гипсовата мазилка е сред много популярни видове мазилка. Изглежда перфектно, представително, така че много често се използва в социални пространства, офиси и други подобни. Гипсовите мазилки са подходящи за ръчно и машинно приложение. Ако решите да машината на мазилката, оценката на цените се движи около 9 до 13 евро на m2. Lainno - циментова мазилка може да се използва в стаите с по-висока влажност - баня и кухня. Такава мазилка може да бъде гладка или структурирана и може да се прилага за машината. В сравнение с гипсовата мазилка, цената се оценява на 7 - 8 евро на м2. Лаймската мазилка без добавения цимент е класическа втора мазилка. Може да бъде гладка, дебела или мазилка. Ако решите за този вид мазилка, ще платите 10 - 12 евро на m2. Предишните редове показват, че цените на мазилката са различни. И колко плащате зависи от сайта, в който живеете. Ако имате удобни майстори във вашия квартал, може да се предположи, че ще бъде събран. Добрата водач на мазилката може да е планирала работа в продължение на няколко седмици и месеци предварително и повече пари могат да бъдат помолени за добра работа. Затова не се колебайте и се опитвайте да търсите машинни пластмаси на Wilio вече днес.
Актуализиран на: Nov 15, 2023