Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете квалифицирани специалисти на достъпна цена

изкопни работи
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаБях много доволен от целия процес, отговора на заявката за ремонт, работата, бързата оферта и договора, бързия ремонт, отличната комуникация и справедливата цена. добре благодаря
profile image
Matúš K.Клиент
Защо Wilio?
33 620 регистрирани професионалисти
93 531 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
изкопни работи цена

Колко струват изкопните работи? Ние често предоставяме следните услуги за изкопни работи: извършване на тежки изкопни работи за къщи, градини и озеленяване. Цените на драгиране са около 30-55 евро на час. Най-скъпият елемент при изкопните работи обикновено е драгирането на инженерни мрежи. Допълнителните разходи могат да включват: пробиване в земята и транспортиране на багера, което струва средно 10-30 евро. Когато въведете заявка, ние ще се свържем с доставчици на 23 161. Не търсете повече: цена на изкопни работи, ще получите най-добрите оферти и качествена работа с нас.

Вижте също:Услуги
КалкулаторЦенова листа на изкопните работи

За да научите точната цена на изкопните работи, изпратете търсенето на нашите проверени експерти и след това получавате няколко оферти. Вижте цените за всяка услуга в категорията Разкопска работа.

Ширини на риба до 600 мм48,08лв. / м3
Течаща ширина на зърната до 600 mm, прилепнал и разопакован с ДНК в предписания профил и завършване, с разкопки на съседния терен за разстояние до 3 m от надлъжната ос на жлеба или с натоварването на изкопа към. T Транспортна композиция в скалата 3 до 100 m3.
Заедно
м3
Въведете търсенето
Дълбочина задръстване - ръчен изкоп91,36лв. / м3
Дълбочина на конфитюр - ръчен изкоп в клас 3 - Ръчно лечение.
Заедно
м3
Въведете търсенето
Дълбочина на неплатеното сладко и прорези17,31лв. / м3
Дълбочина на разопаковани ями и прорези, с изключение на прорези с наклонени стени за подземен тръбопровод, с ДНК селище в предписания профил и градиент, в скалата 3 до 100 m3.
Заедно
м3
Въведете търсенето
Дълбочина на конфитюр и рефри - ръка63,79лв. / м3
Дълбочина на конфитюр и Рефри в ограничено (построено) пространство до 30 m3 - ръка в рок 3.
Заедно
м3
Въведете търсенето
Свързана ценова листаЦенови листи на други услуги
груб строежКолко струват земните работи? Често извършваме следните услуги по време на земни...
Покажи повече
Дали тази информация е полезна за вас?
Полезна информацияКакво трябва да знаете
Колко ще ви струва изкопна работа? Трябва ли да копаете основите на къща, изба или семинар? Подразбиращо озеленяване в градината или регулирайте алеята на имота? Определено ли не искате да правите лопати, както е често срещано преди няколко години? Решението е да се поръча механизация, предназначена за изкопна работа. Разбира се, ще се интересувате от това колко работа стоят. Преди да започнете да копаете Веднъж преди лъжицата на Багра да се хапе в земята, трябва да поставите място, за да проверите геодета, за да поставите присъствието на всички инженерни мрежи, подземни води и газови тръби. Това ще избегне опасни ситуации, но и с необходимите заместители за причинените щети. Обикновено се препоръчва да се оборудват всички необходими разрешителни, за да се избегне всеки проблем. Час срещу Количество Най-често извършената изкопна работа принадлежи на разкопките на корпуса, изкопания басейн, градинските езера, дренажните ями, разкопки за инженерни мрежи и други подобни. Колко струва такова работно място? Цената на изкопната работа зависи от това каква работа върви. Най-по-малки и по-прости работи доставчиците таксуват почасова ставка. Един час машина за машини може да излезе на 17 до 30 евро, в зависимост от това каква е използваната машина (тракторика, мини-багер и др.). Като цяло, колкото повече часове ще заемат работата, колкото по-ниска скорост на час. Цената на по-голямата земна и разкопска работа се преброява на тънкия материал. Въпреки това, крайната цена за работа може да бъде увеличена - доставчиците могат да зареждат транспорта на строенето и други подобни. Важно е да се осъзнае, че цената на изкопните работи също може да повлияе на трудните условия, например: мокър терен, комплекс достъп до сферата на разкопките (местоположението), корени на дървета, прекомерни количества големи камъни, блъскат се към по-ниска вода, и подземни инсталации. Цената за изкопна работа може да се повиши или да намалее дори в зависимост от крайния срок за прилагане и размера на работата и нейната гама.
Актуализиран на: Nov 15, 2023