Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете квалифицирани специалисти на достъпна цена

инфрачервени панели
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаБях много доволен от целия процес, отговора на заявката за ремонт, работата, бързата оферта и договора, бързия ремонт, отличната комуникация и справедливата цена. добре благодаря
profile image
Matúš K.Клиент
Защо Wilio?
33 623 регистрирани професионалисти
93 611 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
инфрачервени панели цена

Колко струват инфрачервените панели? За инфрачервените панели често предоставяме следните услуги: фокусиране, монтаж, поддръжка, свързване. Цените на лъчистите отоплителни панели са около 216-295 евро за брой. Керамичните инфрачервени панели обикновено са най-скъпият артикул в рамките на инфрачервените панели. Допълнителните разходи могат да включват: безжичен термостат, таванна рамка за монтаж, хромирани опори за панели, транспортни разходи, които струват средно 10-70 евро. Когато въведете заявка, ние ще се свържем с доставчици на 16 369. Не е нужно да търсите повече: инфрачервени панели цена, при нас ще получите най-добрите оферти и качествена работа.

Вижте също:Услуги
КалкулаторЦенова листа на инфрапаните

За да научите точната цена на инфрапаните, изпратете заявката на нашите сертифицирани експерти и след това получавате няколко оферти. Вижте цените за всяка услуга в категорията на инфрапаните.

Инфрапанел 250 W.414,03лв. / парче
Инфрапанел от прахообразен алуминиев лист с 250 W сила.
Заедно
парче
Въведете търсенето
InfraPanel 900 W.883,10лв. / парче
Инфрапанел от прахообразна алуминиева плоча с 900 W сила.
Заедно
парче
Въведете търсенето
Инфрапанел 350 W.560,95лв. / парче
Инфрапанел от ESG Security стъкло с 350 W сила.
Заедно
парче
Въведете търсенето
Инфрапанел 540 W.762,90лв. / парче
ESG структурирано стъкло infraпанел 540 w.
Заедно
парче
Въведете търсенето
Свързана ценова листаЦенови листи на други услуги
отоплениеКолко струват отоплението и куриерите? Ние често извършваме следните услуги за отопление...
Покажи повече
Дали тази информация е полезна за вас?
Полезна информацияКакво трябва да знаете
Няма значение дали отивате в нова сграда, променяте функционалността на сградата или реконструкцията, нагряването на термични вълни винаги може да се направи с относително ниска цена. Такова отопление не изисква практически никаква строителна техническа подготвителна работа. Просто предварително приготвената връзка с 230 V - или в контакт или директна кабелна връзка. Отоплителните инсталации могат да бъдат инсталирани конвенционално към съществуващи помещения (например под прозореца) като декоративна стена или удобно за тавана (без ограничение на мебелите). В инсталацията тя определено ще ви отведе, че: Инфрапанел инсталацията в стандартна семейна къща не трае повече от един ден, Инсталирането на инфрачервените панели е равно на такъв "проблем", тъй като ви кара да монтирате осветителния лимина. Стайна температура: Чувство като класическо отопление, Без въздух и прах, Няма загуба на кислород и влага, без топлинни загуби, бързо регулирани и зададени температури, Сухи стени, без кондензационна двойка и плесен. За разлика от конвенционалните инфрачервени отоплителни системи, обектите в стаята и докато въздухът след това се нагрява. Този метод спестява енергия, необходима за създаване на приятен климат за жителите на дома. Всички тела в стаята след отопление по-късно работят като вторичен източник на топлина. И докато системата не съдържа никакви тръби, котели, котли или комини, няма топлинни загуби. Това спестява 30 - 50% от енергията в сравнение с класическото отопление. Друга спестявания води до факта, че с инфрачервено отопление ще постигнем сравнимо усещане за топлина като конвенционални системи при температурата на въздуха под 3-4 ° C. За намаляване на температурата на въздуха само с 1 ° C спестява 5 - 6% енергия. Някои инфрачервени отоплителни системи не изискват поддръжка. Те не съдържат движещи се части или резервоари за течности. След като закупите, получавате петгодишна гаранция за грешки в производството на продукти. Животът на конвенционалните отоплителни системи е 15 - 20 години. Животът на по-сложните инфрачервени отоплителни системи е над 30 години. Те често продължават до 50 години. Постоянни стойности и опазване на околната среда В миналото, от една страна, взети от околната среда повече суровини, тъй като природата отново се развива (например, петрол), но също и впечатляващата среда с отпадъци. Инфравността в този смисъл е не само икономическа и екологична, но и възобновяема форма на отопление, ако използваме слънчева енергия в допълнение към производството на енергия. По този начин всеки може да допринесе за лично решение за опазване на околната среда.
Актуализиран на: Nov 15, 2023