Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете квалифицирани специалисти на достъпна цена

дървени огради
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаБях много доволен от целия процес, отговора на заявката за ремонт, работата, бързата оферта и договора, бързия ремонт, отличната комуникация и справедливата цена. добре благодаря
profile image
Matúš K.Клиент
Защо Wilio?
33 621 регистрирани професионалисти
93 535 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
дървени огради цена

Колко струват дървените огради? За дървени огради често предоставяме следните услуги: проучване на обекта, проектиране на дървена ограда, изграждане и монтаж на огради. Цените на дървените огради са около 15-35 евро за м2. Най-скъпият артикул в дървените огради обикновено е кленовото дърво. Допълнителните разходи могат да включват: оборудване за копаене на основи, шлайф, лак за дърво, което струва средно 15-60 евро. Когато въведете заявка, ние ще се свържем с доставчици на 25 505. Не търсете повече: дървени огради цена, ще получите най-добрите оферти и качествена работа с нас.

Вижте също:Услуги
КалкулаторЦенова листа на дървените огради

За да научите точната цена на дървените огради, изпратете търсенето на нашите доказани експерти, а след това ще получите няколко оферти. Вижте цените за всяка услуга в категорията на дървените огради.

Ограда колона neimempnová.62,82лв. / парче
Удар за ограждане на ограда и недостатъци с диаметър 100 - 150 мм с спад и уплътняване, но без разпадането на конете
Заедно
парче
Въведете търсенето
Ограждаща колона импрегнирана67,65лв. / парче
Оборудване на дървени оградни колони и лъкове с диаметър 100 - 150 mm с спад и уплътняване, но без ръкави на кладенеца, импрегниране на долната част на слайда или катран преди уреждането
Заедно
парче
Въведете търсенето
Дървена ограда Ламела.45,10лв. / парче
Дървена ограда ламела 180 x 180 cm естествена импрегнирана
Заедно
парче
Въведете търсенето
Дървена ограда51,54лв. / парче
Дървена ограда 178 х 80 cm естествена импрегнирана
Заедно
парче
Въведете търсенето
Свързана ценова листаЦенови листи на други услуги
оградиКолко струват оградите и портите? Често извършваме следните услуги за огради и...
Покажи повече
Дали тази информация е полезна за вас?
Полезна информацияКакво трябва да знаете
При изграждането на дървена ограда фактор се определя за много цена. Добрата новина е, че дървените огради принадлежат на пазара за солидни огради до най-евтините. По този начин те предлагат не само качествена защита и цял живот, но и естествен материал. Цената на дървена ограда се определя за обикновен метър. Цената на дървена ограда е от 40 до 100 и повече евро. Разбира се, редица фактори вземат решение за получената цена. Най-скъпата част от дървена ограда е естествено материал и работа. Материалът може да бъде разделен на две категории. Първите са словашки гори. Меки като Acatas, смърч или бор. Те принадлежат към най-евтината трансферна ограда. Необходимо е обаче да се разчита на редовната поддръжка и по-нисък живот. Дъбовите огради са масивни, дървесното твърдо, но цената е малко по-висока. Това е словашко дърво, така че дърво е на разположение, обикновено няма нужда да чакате и с парцел десетки години в подходяща грижа. Екзотични гори - идват от Южна Америка или Африка. Ето цената най-висока. В същото време те имат екзотични не само имена, но и вид. Това е борбата с дълъг живот. Това са масивни огради, които заслужават качествени фитинги, обработката и по този начин естествено увеличава цената за работа. Но беше срамно да се направи такава ограда. Добавките на дървена ограда се измерват различни. Можете да използвате върха на кованията, различни луксозни аксесоари или изрези. Колкото по-взискателна обработка е, разбира се, по-високата цена на оградата. Към цената също влияе на повърхностното лечение, което решите да лекувате и рисувате. Дървена ограда трябва да рисувате качествени лакове, чиято цена също варира. Тук е препоръчително да съветвате директно с държач, който ще препоръча подходяща основна боядисване и покрития. За цената на Торба да разграничи дали е изграждане на нова ограда или, например, го поправете. Orpava в дървени полумесели са по-лесни, възможно е да се замени само повредените панели и следователно е и дървена оградена поддръжка значително по-евтино, отколкото при други видове огради. Цената на труда за уроците и поддръжката и обновяването на дървена ограда варира от региона и качеството. Можете обаче да сравните различни майстори и дърводелци в Уилио, които ще бъдат ухапани като препратки и оферта. Намерете своя господар, разположенията на перфектната дървена ограда на най-предпочитаната цена.
Актуализиран на: Nov 15, 2023