Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете квалифицирани специалисти на достъпна цена

бетонен под
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаБях много доволен от целия процес, отговора на заявката за ремонт, работата, бързата оферта и договора, бързия ремонт, отличната комуникация и справедливата цена. добре благодаря
profile image
Matúš K.Клиент
Защо Wilio?
33 618 регистрирани професионалисти
93 443 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
бетонен под цена

Колко струва бетонен под? Ние често извършваме следните услуги за бетонни подове: полагане, смяна на пода и ремонт на отделни повредени части от пода. Цените на бетоновата настилка са около 4-7 евро за м2. Най-скъпият елемент в бетонния под обикновено е полагането на пода. Допълнителните разходи могат да включват: гумен чук, чакъл за изравняване на пода, фугираща машина, която струва средно 10-40 евро. Когато въведете заявка, ние ще се свържем с доставчици на 24 978. Не търсете повече: цена на бетонен под, ще получите най-добрите оферти и качествена работа с нас.

Вижте също:Услуги
КалкулаторЦенова листа на бетонния под

За да научите точната цена на бетонния под, изпратете заявката на нашите проверени експерти и след това ще получите няколко оферти. Вижте цените за всяка услуга в категорията бетонна под.

Циментова политика32,21лв. / м2
Циментови екрани от сухи смеси от 20 MPA налягане, дебелина 10 - 70 mm.
Заедно
м2
Въведете търсенето
Цимент саморазливане splinter48,32лв. / м2
Sement Samonivilization спрей от сухи смеси от 25 MPA налягане, дебелина 2 - 40 мм.
Заедно
м2
Въведете търсенето
Боксозен топлоизолационен замазка35,44лв. / м2
Боксозен топлоизолационна замазка, устойчиви на петна, ниско абсорбиращи, нискоцветни, непокрити, часовници, нанесени за прясно мокър подлежащ бетон (в боята, в мокри помещения, в ...) уплътняване и подравняване на якостта на налягането 20 mPa дебелина 20 mPa дебелина 20 60 mm.
Заедно
м2
Въведете търсенето
Асфалтов потърс56,38лв. / м2
Малък минен агрегат (пясък) върху мазанин или бетонни субстрати на монолитни и сглобяеми, основи или буфер (не покритие) под изолация (балкони, плоски покриви и други подобни) след подравняване на 50 mm дебелина.
Заедно
м2
Въведете търсенето
Свързана ценова листаЦенови листи на други услуги
полагане на подови настилкиКолко струва полагането или смяната на пода? При полагане или смяна на...
Покажи повече
Дали тази информация е полезна за вас?
Полезна информацияКакво трябва да знаете
Цена на бетонни подове Едно от основните предимства на декоративния бетонен под е цената му в сравнение с други опции, особено ако вече имате бетонна плоча, готова за ецване, полиране или покриване на покритие или припокриване. Цената на квадратен метър в основния дизайн е сравним с линолеум, винил, килим или по-евтини керамични плочки. Дизайнът на централния клас е сравним с ламинат, бамбук, твърда дървесина и по-скъпи плочки. По-високият дизайн е приблизително равен като шисти, камък или мрамор. Декоративният бетонен под може да увеличи стойността на следващите продажби на къщи, защото нови собственици могат да регулират подовете си напълно просто без разходите за премахване и изхвърляне или могат да решат да напуснат конкретния, както е. Трябва също така да вземете предвид дългосрочната стойност, защото бетонът ще осигури десетилетия на употреба с много ниска поддръжка, което ви спестява пари по целия етаж. Други елементи, които могат да повлияят на цената, включват: Корнизи или клещи, които трябва да бъдат приложени или премахнати Нужда от специални подложки Премахване и изхвърляне на съществуващи етажи Ремонт на субстрата Изтегляне на мебели. Проверете дали доставчикът на работа и услугите са включени в цената.
Актуализиран на: Nov 15, 2023