Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

зидар
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 507 регистрирани професионалисти
92 071 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
зидар

Имате ли нужда от услуга в областта на зидарията, зидар? Wilio ще Ви помогне да намерите качествени експерти по бетониране, изграждане на подпорни стени, кофраж. Цената на един работник обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услуги: довършителни работи, почистване след работа, тухли, блокове, павета, бетон, фугиране, които ще бъдат предоставени от един от нашите 25 005 зидари в дадена категория.

Вижте също:Цени
Какви видове материали обикновено се радват в масонската работа?
Třehla. Това е качествен и траен материал, който ще изглежда добър и стилен през целия живот на недвижимите имоти. Тухлите съществуват по време на стила на стиловете, от традиционно червено до модерна текстура и цветове. Обикновено те се произвеждат от глина, пясък, вода и понякога вар или пепел. Различни видове тухли могат да съдържат различни съставки, които са смесени и след това да се образуват. Когато тухлите са оформени, те изгарят. Hreken Bricks. Тухлите се съхраняват в протектора, лигамент, кръст или полумесец. В този вид зидария се подчертава акцент, за да се създадат еднакви фуги. Месаните на зидария се контролират първо и след това равномерно напълнени с конвенционална или циментова замазка. Съединенията могат да бъдат запълнени до равнината на сакото. След като удари, водоместен слой е затворен, така че влагата не прониква в зидария. Poroketón. PreferentOne е лек строителен материал, който се произвежда от пълнителя (пясък, или летят пепел), свързващо вещество (вар и цимент), вода и газообразуващи добавки. Неговата употреба в масонската работа улеснява факта, че е налична под формата на блокове, както и под формата на цялостни системи за изграждане на стени и тавани. Ето защо тя е лека, нейната употреба спестява разходи за оразмеряване на структурите и транспорта на подкрепата. Блоковете на порбетон са по-големи от тухлите. Тези, които се радват на превозвача и периферните стени, имат писалки и жлебове, което прави Малта само в хоризонтални стави. Така са необходими и много по-малко глинени стави и актове за зидария. Той не е запалим, регулира коефициентите на влажност в интериора и е замръзнал. Камък Мървива. По този начин, асониката на редицата е лекувана с каменни блокове, които могат да бъдат намерени в множество форми и модели. И каменна каменна камена, известна още като здрав камък, който се съхранява като "развалини зидария". Резултатът е по-малко чист външен вид и стени без редовен модел. Вместо това каменният камък осигурява автентичен вид, който може да изглежда страхотно. Бетонни блокове Бетонът е подобен на тухла. Тъй като бетонните блокове са много по-големи от тухлите, тези зидани работят много по-къси. Следователно бетонните блокове са много популярни строителни материали. В допълнение, те обикновено са по-достъпни от тухлите и също са устойчиви на огън. Те често се използват главно върху основите.
Какви видове зидария може да поръчам?Съвети за работа на зидария
Тухли от тухли и бетонни блокове Стоун камък или тухлени стени, поддържащи стени, длъжности, декоративни или функционални структури Строителство и ремонт на комини Ремонт на повредени стени и обмен на повредени или луди тухли и зидария Изграждане на каменни стени с или без Малта Леене на бетонни колони, основи, шайби Ремонт на цимент. Растителни и разтягащи стени Хидроизолационни основи на бетон, блокове или камък Инсталиране на плочка от естествен или изкуствен камък Бетон Инсталиране и реконструкция на декоративни камъни и архитектурни детайли като первази, Arkiere и други подобни. Инсталиране на каменни пътеки, тераси, пожари, стълби Изливане на бетонни стълби и тротоари Пристигане от бетон, чакъл, плочки или от камък
Съвети и съвети
Добрата задача е основата Напишете в заданието възможно най-много описание на това, което трябва да изпълните и до каква степен да разберете каква е вашата идея. Проверете за реализация За да сте сигурни, че всички произведения са направени качествени, проверете работата по време на курса си, както и след като го завърши. Бюджет и време Не забравяйте да добавите вашите изисквания за приключване на изпълнението. Ако имате определен бюджет, който трябва да се следва, моля, обърнете внимание, че доставчикът на услуги вече е в началото.
Често задавани въпроси
Защо да търсим експерт по зилир в Уилио?
Търсите удобен експерт по зидария? Независимо дали трябва да предложите къща за зареждане на помещения, излишък на следващия етаж, да замените ядрото или да промените апартамента, ние ще ви помогнем да намерите експерт по зидария, която може да се справи. Нашите масони могат да се справят с всичко от позицията на гаража, чрез бунта на тавана, добавяйки зимни градини до сградата на къщата от фондацията. Спестяване на време и пари чрез сравняване на оферти и избор на най-добрите майстори от заобикалящата ви среда. Wilio ще ви помогне да намерите зидарски експерти, които ще направят всичко от основите, носач и колони до комина или камина. Качество, на разумна цена и когато имате нужда от нея.
Какви са масоните?
Работата на зидария включва изграждането на цялата конструкция чрез комбиниране на материали, използващи хоросан. Малта е форма на цимент, която поддържа структурата на тухли, бетон, камък, мрамор и други материали след сушене. Материалите за зидария се използват за зидана работа, но и естествено срещащи се в природата.
Как да намерим зидарски експерт в моя квартал?
Най-добрият начин да намерите експерт по зидарския труд е да влезете в търсенето на Wilio. Ще изпратим Вашето искане от експерти с необходимата квалификация и ще можете да избирате от няколко менюта от масоните, които знаят работата, за да направите, когато имате нужда от нея. След това сравнете офертите, прочетете рейтинга и ревютата от клиенти и вижте снимките на готовата зидария, за да изберете подходящия човек на вашия проект.
Мога ли да накарам зидария да работи сам?
Много масонска работа са по-сложни, отколкото изглежда. Декоративната стена в градина, която не е носа, също може да изгради домашна шипка. Но що се отнася до изграждането на опорни стени, изграждането на основите или е необходимо майстор да знае според архитектурните планове и рисунки, трябва да предпочитате да оставите тази работа на професионалисти. Вие със сигурност ще бъдете сигурни, че цялата зидана работа е била представена и че сградата ще бъде безопасна и трайна.
Имам материал в работата на зидария, за да ме достави, или месинът носи своя собствена?
Тухлите и други строителни материали трябва да бъдат платени или доставени, след като се консултират с мейсън. Винаги се уверете, че имате всички необходими материали. Най-добре е да се съгласите какви материали трябва да бъдат закупени, преди да потвърдите цитата на зидария.
Колко време отнема зидарията?
Дължината на работната работа на зидария ще зависи от това какъв вид работа отива, от необходимия подготовката и колко метра ще бъде зала за зидария. По-малка зидария може да се справи с удобен мезон за няколко часа, докато по-големи проекти като сградата на сградата продължават няколко седмици.
Кой тип материал е най-доброто от зидарната работа?
Отговорът на този въпрос до голяма степен зависи от конкретен проект. В зависимост от стила, нуждите и структурните разположения, които ще бъдат масони, е подходящо да се разгледат различни материали. Например, ако структурата е разположена в екстериора, ще трябва да бъде материал, който е издръжлив и устойчив на атмосферни влияния. От друга страна, ако елементите на интериорния дизайн ще бъдат по-важен външен вид на крайния продукт, вместо който е устойчив.
Колко време прави зидарията?
Това зависи от вида на мазурната работа, която трябва да се направи, от необходимото количество подготвителни работи и колко метра ще бъдат масони. Средната на зидария може да постави 280 до 500 тухли на ден. По-малка работа може да се направи след няколко часа, докато по-големите проекти като сградата на сградата могат да отнемат няколко седмици.
ДемонстрацияДемонстрации на реализациите на нашите доставчици
profile image
зидар
Станко О.
profile image
зидар
Хараламби П.
profile image
зидар
Красимир С.
profile image
зидар
Васил Б.
profile image
зидар
Борислав Л.
profile image
зидар
Георги Й.