Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

защита от птици
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 621 регистрирани професионалисти
93 540 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
защита от птици

Имате ли нужда от услуга за защита на птиците? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти в производството и сглобяването на накрайници за птици. Цената на металните накрайници срещу птици обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече подробности за услугите: дребни ремонти и разходи за доставка, предоставени от един от нашите 17 455 специалисти в категорията.

Вижте също:Цени
Полезна информацияКакво трябва да знаете
Основната идея на нашата услуга е да защитим вашата сграда от птици като гълъби. След задълбочен инспекционен експерт за защита срещу птицата инсталира мрежи и шипове, където тя счита за необходимо. Това ще попречи на птиците да се приземят и да я плати на покрива, балкон или над прозореца. В допълнение, техникът може да постави кутии, пълни с репелент, който трябва да мрази всички птици. Въпреки че има експерт, който да защити срещу Wilio всичко, което се нуждае от птици, за да се принудят да се движат, вие сами можете да направите няколко неща, които ще обезкуражат крилото да се доближат до вашия имот. Съберете плодове от овощни дървета и храсти, не ги оставяйте твърде дълго на земята. Предотвратете достъп до потенциални места за гнездене, преди да се уреждат натрапниците. Не оставяйте дъждовна вода, за да се концентрирате в котлети или на други места. Често задавани въпроси Въпрос: Трябва да променя насрочената услуга. Как да го направя? Отговор: Срок и време за обслужване, което спорите директно с избрания доставчик. Просто напишете доставчика на услуги и потвърдете с него нов термин. Въпрос: Какво вредни могат да бъдат гълъби за моята собственост? Отговор: Pigeon Trus има кисели свойства, които могат да причинят значителни (и видими) повреда на фасадата на недвижимите имоти във времето. Техните пера могат също така да блокират улуците, което може да доведе до воден поток и щети от вода. Въпрос: Разпространете гълъбите на болестта? Отговор: Да, техните фекалии съдържат всички видове патогени като салмоневали, орнитоза и дори туберкулоза. Известно е също така да предизвика гъбични инфекции като хистоплазмоза и криптокоза. ... да не говорим за шума и бъркотията, които причиняват. В: Кой е най-добрият начин да се предотврати гълъб в моята сграда? Отговор: Общата стратегия ги успокои покрива на сграда, както и всички други места за гнездене, колкото е възможно повече. Обикновено се постига чрез инсталиране на шипове и проводници, за да може птиците да бъдат невъзможни за всяка възможност да се приземват. В: Кой е най-добрият начин за премахване на гълъбите? Отговор: Съществува сериозен риск от развитие на инфекциозно заболяване при работа с изпражнения на птици. Затова може да искате да прибягвате до професионални услуги за защита на гълъбите, за да бъдат безопасно засегнатите области. Въпрос: Как се поддържат гълъбите в градската среда? Отговор: За разлика от общите вярвания, гладните стадо гълъби не могат да оцелеят само на разпръснати остатъци от храна. Вместо това тя насърчава малка, но многогодишна група от индивиди, които имат обичайна храна (царевица, зърно и т.н.), за да се върнат на по-големи места. И тъй като гълъбите се увеличават, рискът от атака също се увеличава.