Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

засаждане на трева
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 507 регистрирани професионалисти
92 074 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
засаждане на трева

Имате нужда от услуга в областта на засаждането на тревни площи? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти за засяване на семена и създаване на мокетна тревна площ. Цената на засяване на трева и пасища обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: мрежа за къртици и напояване, предоставени от един от нашите 10 704 градинари в категорията

Вижте също:Цени
Често задавани въпроси
Защо наемате поляна през Wilio?
С Wilio няма да се налага да се притеснявате, че няма да намерите семената на тревата в квартала си. Веднага щом влезете в заявката си, ние ще ви свържем с експерти във вашия район, който лесно може да побере вашите изисквания. Вече не за безкрайно търсене онлайн и намиране на доставчик на услуги за задушаване. Въпреки че седалката на трева може да изглежда като доста проста задача, не всеки има време и енергия. Забравете стрес и главоболие от измерване, оплождане, ровене и полагане на торф - можете да наемете експерт, който може да се справи с целия ви процес! Няма забавяне, без трудности и никаква незавършена работа. След като седих на тревата, можете да кандидатствате и за съвет относно радиацията, торенето и общото поддържане на тревата. Намерете подходящ експерт днес и запазете тревата си зелена и здравословна през цялата година.
Кога е най-доброто време през годината да постави трева?
По всяко време можете да поставите тревни площи през годината. Дали е зима, пролет, лято или есен, поставянето на тревата е напълно добре, стига да знаете как да се грижите правилно. Като правило най-добрата морава е засадена в мек време, когато е достатъчно топло, за да расте корен, но не е твърде горещо, за да се изсъхне, преди да се вкоренява.
Колко време приема мелодията?
Седалката на тревата е доста прост процес, но колко време е необходимо да завърши работата, тя ще зависи от това колко голяма или малка е вашата морава. На по-малки повърхности растението на тревата може да отнеме няколко кратки часа, докато заводът за тревата за по-големи дворове може да продължи цял ден. Ако искате да знаете колко дълго ще отнеме вашето семе, можете да зададете експерт, който ще бъде готов да ви даде оценка.
Кога трябва да оплождам тревата?
Преди засяване на тревата е най-добре да се движи почвата с качествен тор. След завършване на услугата за семена на тревата, можете грубо да обработите отново след шест седмици. Уверете се, че сте оплодени на всеки два месеца през първата година, за да подкрепите растежа и да запазите здравата си морава. Когато вашата морава е кацнала, можете да го преместите в началото на всеки сезон отново и да конфискувате растежа през цялата година.
Колко бързо мога да отрежа тревата след заседанието му?
Можете да косите по тревата само ако вече е вкоренена и не може да бъде преместена с нея. Като правило, това е около три седмици след оформлението на тревата. Ако искате да знаете дали вашата морава е готова за косене, можете леко да се простирате за трева. Ако можете да вдигнете тревата, трябва да изчакате.
Може ли експерт по тревата да ми помогне с градинарство?
Да, може! Имаме много опитни градинарство, които могат да ви помогнат с всички задачи, свързани с градината, за да направите двора, терасата или градината винаги изглеждаха. От засаждане и засаждане на растения до мулч или премахване на плевелите всичките им градинарски нужди могат да бъдат освободени на нашия надежден експерт. Можете дори да поръчате услугата като тревна коса.
Какви други услуги на торф мога да поръчам чрез Wilio?
Можете да поръчате всички видове тревни площи, свързани с Wilio. След като седих вашата морава, можете да наемете професионалист, за да се грижите за тревата, за да сте сигурни, че вашата морава се разраства добре и че се поддържа и здрав. Също така сме спуснали експерти по озеленяване в случай, че искате да направите по-големи промени или да добавите към градината или двора на нова беседка, езера, настилка или други елементи.
Какво включва услуги за пръскане на тревата?
Търсите помощ със седалището на нова тревна трева? Нашите експерти за пръскане на тревата ще се погрижат за всичко, например, с отстраняването на старата трева, засяват нова тревна площ и предоставяне на съвети за дългосрочната си поддръжка. Няма значение дали планирате да поставите пластмасова морава или растение реално. Независимо от годишния период, нашите експерти могат лесно да работят с вашите изисквания за тревата.
Услуги
Вземане на морска трева
Това е погрешно схващане, че полагащата морска трева през зимата е неправилна. Напротив, в тази охладителна година има много ползи. Вашата трева има достатъчно време да се установи и вкоренено преди идването. Попитаването на тревната трева през зимата също така означава, че няма да се налага да работите толкова често, така че ще улеснят нейната поддръжка. Специалистът в областта първо ще измерва областта на вашата морава и ще подготви почвата за нова тревна площ. Тя изравнява земята, използвайки хазарта и внимателно премахва плевелите, камъните, корените и другите остатъци. След това започва да харчи отделните части на тревата, така че всеки край е възможно най-широко. Последната стъпка включва проверка дали цялата тревна площ е правилно положена и без прекомерни пространства между тревата.
Сядане на тревата
Тревата може да бъде засадена основно от пролетта до есента. Експертът първо подготвя почвата, като премахне старата стойка, балансирането и движенията, след това сеевете камиони сеят семе. След това семето се включва фино в почвата на славата и след това се обработват напълно от две посоки. След това зоната на тревата се полира напълно с пръскачката, така че големите капки да не правят семена. Първият месец след засаждане е необходимо да се поддържа влажна почвата. Първите две седмици трябва да бъдат крачени от 1 до 2 пъти на ден и следващите две седмици всеки ден. Когато тревата расте до 7 см, е необходимо да го косите, но само макс. 2.5 cm. Първите 4 пъти поляната не трябва да се страхуват при по-малко дължина. Новата тревна площ може да започне да използва след 3 месеца от засаждането.
Инсталиране на изкуствена тревна площ
Ако предпочитате инсталирането на специфични изкуствени тревни марки, можете да получите помощ от нашата изкуствена тревна инсталация. Първата стъпка, подобна на полагането на морска трева, се крие в измерването на площта на вашата морава и последващо отстраняване на съществуващата повърхност. Ако има малка тревна трева, е възможно ръчно да направите тази задача. За по-големи пространства най-добре е да използвате ножа за тревата. След това експертът покрива горния слой на почвата с пясък или камък субстрат, преди да бъде уплътнен от вибриращ цилиндър или плоча. Тогава вашата изкуствена трева ще бъде внимателно развита към къщата ви, за да спечелят по-естествен външен вид. В крайна сметка премахва цялата излишна трева и почиства цялата тревна площ, за да завърши инсталирането на изкуствена морава.