Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

вик услуги
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 618 регистрирани професионалисти
93 441 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
вик услуги

Имате ли нужда от обслужване в областта на ВиК? Wilio ще ви помогне да намерите експерти качество, за да се консултират и да се изработи технически решения, прилагане окабеляване и изпълнява водонепропускливи тестове. Цената на ВиК работа обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услуги: печати, изолация и инструменти, предоставени от един от нашите 24 471 водопроводчици в категорията

Вижте също:Цени
Каква вода инсталация може да поръчам
Водни стени.
Ако инсталирате нова кухня, баня или съдомиялна машина, ще ви е необходима инсталатор за свързване на тръбопровода. Инсталаторът ще ви помогне да инсталирате водопроводи, тоалетни, бани, душове, мивки, водна батерия, душ глави и други произведения. Проверява как съществуващите водни инсталации са подредени и след това използва правилните инструменти и материали за свързване на това, от което имате нужда.
Ремонт на течове
Един от най-често срещаните проблеми с водните инсталации е изтичаща водни батерии, душове и кранове. Изтичащите кранове и тръбите могат да доведат до загуба на вода или дори разширяване на съседите и високите акаунти за вода. Инсталаторът диагностицира всички проблеми, прави всички течове или замени дефектни части.
Ремонт и монтаж на котли и отопление
Не е по-лошо, отколкото когато топлата вода спре да тече у дома или ако радиаторът спира през зимата. Wilio ще ви помогне да намерите инсталатор във вашия квартал, който може да се справи с всеки авариен ремонт. Инсталаторът ще оцени текущото състояние, препоръчва необходимите ремонти и след това коригира или заменя дефектните части, за да работят отново, както е имало.
Ремонт на тръбопроводи
Тръбите са от съществено значение за снабдяването с прясна вода и изхвърлянето на отпадъчни води, могат да ги повредят, корени на дървета или стареене и носене на материал. Ако мислите, че имате проблем с тръба, е важно да намерите и извикате инсталацията по-скоро. Водопроводчикът може да ги изключи от водоснабдителната мрежа и след това да изтрият и заменят повредения участък.
Блокирани канали и тоалетни
Блокираните канали и тоалетни могат да започнат да се състезават и ви дърпат дори съседи. Ако имате неуспешно опитайте да почистите блокадата често налична химия, обадете се на инсталатора. Тя ще използва по-ефективни инструменти за почистване на блокираните канали и тоалетни без тръби и тръби.
Съвети и съвети
Добрата задача е основата Услугите за монтаж на събуждане могат да бъдат различни, от инсталирането на Sanitas и уреди, малки поправки за пълна водоснабдяване. Напишете всички задачи, за да въведете инсталатора, знаейки всички необходими инструменти и материали. Проверете за реализация За да сте сигурни, че всички произведения са направени качествени, проверете работата по време на курса си, както и след като го завърши. Бюджет и време Не забравяйте да добавите вашите изисквания за приключване на изпълнението. Ако имате определен бюджет, който трябва да се следва, моля, обърнете внимание, че доставчикът на услуги вече е в началото.
Често задавани въпроси
Как да получа удобен шампион за водоснабдяване?
Най-добрият начин да намерите експерт по водна инсталация е да влезете в търсенето на Wilio, чакайки оферти от монтажници от заобикалящата ви среда и прочетете техните отзиви и рейтинг от други клиенти. В прегледите на клиентите също четете за това какъв качествен работен водопроводчик прави дали е почистен и дали може надеждно да съветва не само с решение, но и чрез избор на подходящ материал.
Колко е водната инсталация?
Цената на работата ще зависи от количеството и вида на работата, обхвата на работата и използваните материали. Цената ще повлияе и дали работата е оценена с часове или производителност като цяло, напр. Подложка за душ, подмяна на мивка или комплект за натоварване и т.н. Цената може да повлияе и дали водопроводчикът е наблизо или трябва да дойде от по-голямо разстояние.
Каква водопроводна работа мога да направя сама?
Много домашни колибили се справят с малки ремонти като замяна на кранове и душове. Въпреки това, ако работата изисква достъп до канализация, водните тръби или работата може да включва контакт с електричество или газ, е необходимо да се наричат ​​експерти.
Как мога да получа безплатни менюта за водна инсталация?
Wilio ви позволява лесно да получите и сравнявате различни котировки за водопровод. Просто въведете търсенето, в което трябва да направите и започнете да получавате безплатни оферти от местни инсталатори за няколко минути. След това просто сравнете менютата и изберете менюто, което ви подхожда.
Какви умения има водопроводчикът?
Инсталаторът разбира системата за тръбопроводи. Той знае как да се инсталира, ремонтира и поддържа домашно, търговски и промишлени водни инсталации. Инсталира тръби и фитинги в стени и подове. Той знае как да тества или избегне изтичане на вода в тръби и като всякакви течове за запечатване. Контроли и съответствие с стандартите за безопасност и правилата за изграждане. Тя може също така да прави промени и модификации в съществуващото водоразпределение.
Каква е водопроводчикът за мен?
Инсталаторите са експерти, които инсталират, поддържат и коригират водопроводните тръби, оборудване и канализация. Те могат също така да инсталират санитарни помещения като бани, мивки, тоалетни, бидета, душ кабини и ангажиране на инструменти, които работят с вода, като ястия и перални машини. Общите инсталационни работи включват ремонт и отключване на TOLIET, деблокиране на канали, ремонт на течове и кацане или ремонт на някои отоплителни системи като. Отопление на топла вода. Ремонтира развалени водни батерии и кранове. Освобождаване или замяна на развалени и запушени тръби. Мога да поправя или инсталирате тоалетни. Разрешаване на обща монтажна работа, отоплителни системи и дренажни системи.
Защо да наемете монтажник чрез Wilio?
Търсите надежден и добре оценен водопроводчик, за да ви помогнем с работата на водата? Един удобен водопроводчик, също може да се справи с най-пропорционалната и най-неприятната домашна работа, независимо дали е течаща тоалетна, ремонт на резервоара и батерии, почистване на запушени канализации, ремонт на водопроводи, обмен на отоплителни тела или връзка и обслужване на помпи . Ние ще ви улесним търсенето на подходящия капитан на водоснабдяването. С Wilio получавате качествени водоснабдителни услуги наистина за предпочитане, независимо дали е просто подмяна на водна батерия или обширна инсталация. Въведете търсенето и ще получите оферта от опитни инсталатори от околностите след няколко минути.
ДемонстрацияДемонстрации на реализациите на нашите доставчици
profile image
вик услуги
Гроздан О.
profile image
вик услуги
Тимотей У.
profile image
вик услуги
Йордан З.
profile image
вик услуги
Христо А.
profile image
вик услуги
Николай З.
profile image
вик услуги
Петър С.