Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

вентилация
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 620 регистрирани професионалисти
93 513 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
вентилация

Имате нужда от услуга в областта на климатизацията? Wilio ще Ви помогне да намерите качествени експерти във фокуса, проектиране, доставка и монтаж на климатици в гражданското строителство, многофункционални сгради, производствени халета. Цената на вентилацията обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: транспортни разходи, обслужване, контролен панел, която ще бъде предоставена от един от нашите 16 730 експерти в дадена категория

Вижте също:Цени
Услуги
Какво включва отоплителни и охладителни услуги?
HVAC Systems играят решаваща роля в нашия интериор. Като просто натиснете бутона, те са напълно способни да ни държат през зимата топла и през лятото на студено охлаждане. Услугите за отопление и охлаждане включват професионална инсталация, но също така и поддръжка и ремонт, така че можете да използвате техните предимства възможно най-дълго. Експертите за отопление и охлаждане знаят почти всички марки и съоръжения от различни вентилационни компании. Ако предпочитате да наемете обучена техника за работа с определена марка, ще намерим квалифициран човек за вас. Ето някои от услугите, които можете да резервирате с нас:
Отопление и охлаждане.
Специалистите в инсталацията на отопление и охлаждане могат да помогнат за инсталиране на системи с една или повече разпределителни системи, тръбни системи, хидравлични нагреватели, климатици за изпаряване или почти всяка система за отопление и охлаждане. Като правило те започват работата си, като изчисляват колко пространство ще покрие вашия нагревател или охладител. Ако е необходимо, те също могат да ви помогнат да намерите най-добрите места, за да осигурите оптимална ефективност. Някои HVAC системи изискват електрически, водни и тръбопроводи, така че е необходимо да се използва експерт до тази работа. Те също могат да извършват окончателна проверка, преди да използвате пълноценно новите си нагреватели или охладители, за да избегнете възможни рискове в бъдеще.
Поддръжка на отопление и охлаждане
Когато става въпрос за нагряване и охлаждане, тя трябва винаги да бъде най-висок приоритет редовен общ / ремонт. Можете да достигнете до експерт, за да почистите вентилационните отвори и шпули и редовно смениха въздушните филтри. В допълнение, тя може да използва и подходяща технология за обработка на повърхността и да предпази вашия кондензатор от влага и натрупване на корозия. Ако искате да избегнете летната топлинна енергия и пълзенето на въздуха през зимата, можете да планирате да планирате предварителна поддръжка, за да се уверите, че климатикът ви ще работи толкова гладко и ефективно, преди внезапно да се увеличи или намали външната температура.
Ремонт на отопление и охлаждане
Подобно на всяко друго устройство, HVAC системите от всички отоплителни и охладителни компании остаряват с течение на времето, влошават и разпадат. Някои части, които трябва да бъдат внимателни, са: неретензивни сензори, запушени канали и корозирани намотки. Някои крайни устройства също страдат от течове, прегряване и корозия. Без редовни проверки тези случаи могат да доведат до още по-широки щети. Независимо дали става въпрос за старост, прекомерна или непропорционална поддръжка, експертите по ремонт могат да ви помогнат да намерите източника на проблема и да поправите системата за отопление или охлаждане, ако е необходимо. Те могат лесно да дойдат при вас и също са приготвени за спешни приложения в случай на неочаквано разстройство. За кратко време те могат да ви помогнат да се върнете обратно към нормалното и ще започнете отново ефективно.
Често задавани въпроси
Защо да резервирате отопление и охлаждане през Уилио?
С Wili е по-лесно да се намери в околностите си достъпни и надеждни експерти, които могат да работят върху вашата отопление, вентилация или климатизация. Независимо дали трябва да видите отделни или пълно обслужващи HVAC системи, можете да намерите някой, който да ви помогне чрез нашата платформа. Повечето от нашите инсталатори притежават съответните лицензи и сертификати, които гарантират техните умения и умения. Можете да ги наемете да инспектирате старите HVAC единици и решение на всякакви изкривявания на различни части. Ако е необходимо, той може също така да разреши токсични пари, които могат да нарушат вътрешния ви комфорт и качеството на въздуха. Ако трябва да замените или инсталирате нов набор от климатизация, можете също да се свържете с помощта си за нас. Започнете, като въведете задачата си с всички подробности за вашите изисквания. В момент получавате безплатни оферти от специалисти, които са готови да дойдат при вас. Резервирайте работата си с нас днес и се насладете на уютни жилища на закрито с ефективно охлаждане и отопление през цялата година.
Колко често трябва да се определя моите системи за отопление и охлаждане?
Експертите са силно препоръчани, че вашите системи за отопление и охлаждане се проверяват и лекуват най-малко веднъж или два пъти годишно. Идеалът също е твърде позволен да ги поправя един месец или два преди най-високия сезон, за да ви помогне да преодолеете изключително топлина или зима. Ако искате да осигурите оптимална ефективност, можете да ги наемете и на месечно или двумесечно почистване на системни бобини или подмяна на филтри.
Как да разбера дали имам нужда от ремонт или подмяна на климатик?
Сменете отоплителните и охладителните системи, които са произведени и инсталирани преди 10-15 години. Поради високата възраст те работят по-малко ефективни от новите модели, които биха могли да предизвикат увеличаване на електроенергията ви. Препоръчваме също да ги оставите да заменят, ако все още използват стар хладилен агент, известен като R-22. Те не само са остарели, но и освобождават токсичните газове, които са значително вредни за околната среда.
Може ли Wilio да ми помогне да инсталирам изолацията на къщата?
Определено да! За да отидете "зелено" и да намалите консумацията на ОВК, можете да наемете нашите работници, които монтират изолацията на качеството. Ако нямате идея къде да започнете, можете да съветвате различни видове изолация и заедно да направят най-добрия избор на материали въз основа на вашия бюджет и приоритети. Можете да инсталирате изолация на покриви, тавани, вътрешни или външни стени, подове или всички места, които стоят между топъл и студен въздух.
Каква е разликата между климатизацията и охлаждането?
Докато климатикът и охлаждането са предназначени за предаване на газ до течност и контрол на температурата, тези системи имат свои собствени, различни цели. Климатикът помага за вътрешната температура или чрез диспергиране на топлина или студен въздух около стаята. Хладилниците поддържат газове в затворено ограничено пространство и обикновено се използват за опазване на храните и продукта.
Как мога да намаля консумацията на моята система за отопление и охлаждане?
Подобрете производителността на системата HVAC чрез редовно почистване и подмяна на въздушни филтри и вентилационни отвори. Инсталирането на интелигентните термостати също е ефективен начин за контролиране на системи, особено когато не сте у дома. За да запазите вътрешната температура, без да се разчитате на HVAC системите, трябва също да помислите за инсталирането на панти и ролки, изолация или стъклени прозорци с двойно до тройно остъкляване и избягване на студен или топъл въздух от стаята.
Какви други услуги могат да резервирам Wilio?
Wilio е мястото, където ще намерите надежден майстор, който да ви помогне с всички ремонти, инсталации и оборудване за поддръжка. В допълнение към отоплителните и охладителни системи, майсторите от Wilio могат също да сглобяват новата ми съдомиялна машина, инсталирайте микровълнова печка и ремонт на перални машини, които не искат да се върти. Всичко, което трябва да направите, е да отидете на нашата платформа и да намерите услугите, които трябва да имате нужда.