Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

улуци
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 621 регистрирани професионалисти
93 539 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
улуци

Имате ли нужда от услуга за улуци? Wilio ще Ви помогне да намерите качествени експерти в производството и монтажа на улуци и аксесоари. Цената на улучните системи обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече подробности за услугите: инструменти, система за закрепване, разходи за доставка и дребни ремонти, предоставени от един от нашите 22 615 специалисти в категорията.

Вижте също:Цени
Полезна информацияКакво трябва да знаете
Как е почистването на стрехите? Просто резервирайте канавката на уеб страницата или в приложението Wilio и оставете останалото на нашите професионалисти. Благодарение на модерното оборудване, което използва експерт за почистване на канавката, може да почиства улуците си от нивото на терена. Така че премахвате необходимостта от високи стълби, както и риск от падане или повреда на вашия имот. Ето демонстрация на това как услугата обикновено се случва, когато става въпрос за почистване на стрехите на сайта: 1) Контрол: експертът за почистване ще провери добре вашата система за укрепване, за да открие състоянието си. В случай, че забележите, че той се нуждае от ремонт, той ще ви уведоми. 2) Почистване на улуци и оловни тръби: За почистване на ухото се използва специален прахосмукач за мокро вакуум с телескопичен прът. Може да стигне до 4-ти етаж на всяка сграда. Времето могат всички видове отпадъци като листа и клонки, да завършат в улуци, но машината лесно ще ги отстрани. Има и малка камера, прикрепена към телескопичния прът в далечния край на малката камера, използвана от техниките, за да правите снимки / заснемане на вашите улуци. 3) Отчитане: Когато работата се извършва и вашите стрехи и водачи ще бъдат почистени, техникът обича да показва снимки "преди" и "след" почистване да видят резултатите от работата си. Често задавани въпроси Въпрос: Как мога да направя промени в търсенето на Уилио? Отговор: просто влезте в профила си в Wilio и кликнете върху Моите проекти. Кликнете върху проекта, който искате да редактирате и изберете Проект за редактиране в менюто с опции. Това е всичко, което трябва да направите. Можете също така да ни се обадите да говорим с един от нашите приятелски представители на клиентите, които могат да бъдат направени за вас. В: Ще почистите ли и водещите тръби? Отговор: Да, нашите експерти за почистване на канали имат оборудване, което може да почиства цялата система за укрепване, включително водещи тръби. Въпрос: Можете ли да поправите или инсталирате стрехите? Отговор: Да, обаче, тя няма да направи експерт почистване на канавката. Ако трябва да поправите или монтирате стрехите, въведете търсенето на Wilio за тази услуга. Въпрос: Трябва ли да дам нещо на техници? Отговор: Да. Ще се нуждаем от достъп до електричество или достъп до течаща вода. Въпрос: Има ли стрехи, които не можете да почистите? Отговор: Да. Тази услуга не е подходяща за улуци, които имат защитни корици и води, които водят директно на земята поради проблеми с достъпа. Въпрос: Трябва ли да присъствам в предоставянето на услуги? Отговор: Не е задължително, само ако си осигурявате достъп до стрехите. Въпрос: Как сервизът за почистване? Отговор: Зависи от много фактори, като тип недвижими имоти, брой води, дължини на улука и нива на замърсяване. Въпрос: Има ли лошо време за вас или проблеми с дъжд? Отговор: Всичко зависи от това колко силен е дъждът. Режещите експерти ще оценят ситуацията в деня на изпълнението.