Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

уебсайт
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 507 регистрирани професионалисти
92 072 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
уебсайт

Имате ли нужда от уеб услуга? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти в дизайна, графиката, персонализирания уеб дизайн и актуализациите. Цената на един уебсайт обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: уеб администрация и хостинг, предоставени от един от нашите 6 350 уеб разработчици в дадена категория

Вижте също:Цени
Услуги
Какво включва услуги за развитие на уеб приложения?
Повечето уеб услуги се фокусират върху дизайна (дизайн), разработване и поддръжка на уебсайтове. В зависимост от вашия проект, може да се нуждаете само от един конкретен вид уеб експерт или ще трябва да компилирате специалистите на екипа с различни специализации и умения за сътрудничество. Тук ние заявяваме някои от най-често срещаните уеб услуги и опции, които можете да очаквате:
Дизайн и развитие на уебсайтове
Търсите професионален уеб дизайнер или разработчик? Вашият независим IT Web Development Professional ще ви помогне да съживите визията на вашия сайт. Тя ще бъде разбрана чрез разбиране на целта на вашия сайт, това, което трябва да направите, и съдържанието, което трябва да съдържа. Тогава дизайн дизайн. След одобрението на проекта, системата за управление на кода или съдържанието (CMS) използва за създаване на дизайн и пълна функционалност върху настолните компютри (настолни компютри, лаптопи, лаптопи) и мобилни устройства (мобилни телефони, таблетки). Те ще качват всички вас със съдържание (включително изображения и копия) и да го изпълнят до окончателното ви одобрение. Вашият професионален уеб дизайнер ще го завърши, така че ще качи уебсайта ви на избраната от вас уеб хостинг платформа (WWW) и след това сайтът ви ще тества, ако не съдържа грешки.
WordPress сайтове
WordPress е най-популярната система за управление на съдържанието (CMS) за мощен уебсайт почти всеки размер. Ако искате вашият собствен дизайн на WordPress, трябва да наемете независим WordPress разработчик, който създава вашата тема с вградената WordPress. Можете дори да добавите функции за електронна търговия към вашия изпълнителен директор Woocommerce. Вашият разработчик WordPress ще отговаря на темата ви, започнете тестването, за да осигурите безпроблемно функциониране и преди да го изброите на уеб хостинг, уверете се, че имате нужда от промени и модификации.
Други системи за управление на съдържанието
В допълнение към WordPress, можете да наемете набор от разработчици на CMS, покриващи платформи като Webly, Wix, Joomla и Squarespace. Всяка от тези платформи има специфични настройки за това какво можете да персонализирате и как можете да интегрирате различни кодове и функции. Ето защо е по-добре да се търси професионален дизайнер или уебсайт на разработчика, който е специализиран в системата за управление на съдържанието.
Електронен магазин (уеб онлайн магазин)
Трябва ли да създадете уеб за вашия онлайн магазин (e-shop)? Вие ще намерите разработчици, които се специализират в електронните магазини и всички най-популярни платформи за интернет-магазини, включително магазини, Woocommerce, Magento и Opencart. Всяка от тези платформи е важна за наемане на опитен разработчик. Електронна търговия има много движещи се части, включително избрания от вас дизайн, продуктово портфолио, подробности за продукта, бази данни, номера на инвентара, данни за контакт с клиентите и платежни системи. Вашият разработчик ще направи обширно тестване, преди да завърши проекта. С развитие вероятно ще работите заедно след стартиране на електронния магазин на поддръжката си, така че вашият онлайн магазин да остане свободен от грешки.
Кодиране и бази данни
Има толкова много програми за програмиране и кодове, които съставляват мрежата. Най-често срещаните кодове, които можете да намерите в специализирани разработчици, включват HTML, Java, JavaScript, PHP, CMS, CSS и JQuery. Много разработчици също са специализирани в разработването на бази данни, включително MySQL и SQL бази данни. Ако не сте сигурни за вида на уеб експертиза и кода, от който се нуждаете за вашия проект, е добре да се обърнете и да помолите разработчик въз основа на своя опит, който се препоръчва.
Често задавани въпроси
Najmoka му се доверяваше на експерти по разработване на място чрез Wilio
Днес предполагам, че не е бизнес без присъствие в интернет - и за всички намерения и цели. Хората стават толкова зависими от интернет, че нямате мрежа, дори ако сте местен семеен ресторант или ъглови магазин, вие ви струва възможността да получите пред лицето ви безброй потенциални клиенти. Мрежата е цифрова интерпретация на вашия бизнес. Подобно на добър търговец гарантира, че предната част на магазина е добре оразмерена и искрена чиста, еднакво сайт трябва да изглежда изкушаващо и ясно, ако трябва да достигне до потенциални клиенти, които се надявате. Но развитието на качествения уебсайт изисква много специфични умения - също така, което притежава малко от нас. За щастие, има и експерти за разработване на уеб приложения, които ви очакват. Всичко, което трябва да направите, е да поискате помощ чрез Wilio! Ако се интересувате от най-доброто използване на всички възможности, които интернет предлага, просто отидете в Wilio, въведете заявката си и получавате безплатни оферти днес! Прехвърлете бизнеса си до 21-ви век. Пожар днес в Wilio най-добре оценен и професионален разработчик на уебсайтове!
Какво разбираме в уеб дизайна?
Уеб дизайн (дизайн) включва различни аспекти на уебсайта, като например оформления на уебсайтове, графичен дизайн и създаване на съдържание, като статии в блогове, продуктови секции, фотогалерия и др. Уебсайтовете обикновено се създават на език, наречен HTML. Дизайнерите на уебсайтове създават уебсайт с HTML марки, които описват метаданни и съдържание. Подреждането и външният вид на елементите на уебсайта обикновено са CSS или каскадни стилове. Тяхната задача е да създадат основа за това как уебсайтовете изглеждат и работят.
Как може уеб дизайн да помогне на моя бизнес?
Уеб дизайнът е изключително важен, особено ако имате онлайн магазин. Обикновено отнема 30 секунди на хората, за да решат дали сайтът е достатъчно привлекателен. Ако сайтът ви не изглежда толкова добре на мобилен телефон като лаптоп или компютър, потенциалните клиенти няма да бъдат притеснени от сърфиране. Ако вашата мрежа се зарежда твърде бавно, хората го оставят и вашият бизнес няма да го забележи.
Как да избера уеб дизайнер?
Крушайте какво ви трябва и го публикувате подробно на Wilio. Решете колко страници на вашия сайт искате какъв вид съдържание искате и да кажете, ако искате уеб дизайнерът да предостави някакво съдържание. Можете също така да попитате дали имате нужда от уебсайтове за гостие и / или да помогнете с управлението на съдържанието, ако още не сте го направили. Осигурете бюджет и определено колко скоро искате сайтът ви да бъде публикуван.
Какви са ползите от наемането на уеб дизайнер чрез Wilio?
Наемането на уеб дизайнер чрез Wilio има много ползи. Тя е особено по-бърза и по-удобна. За да намерите добър уеб дизайнер, не е нужно да губите време за търсене в десетки страници за търсене. Трябва само да публикувате работа с основни подробности за вашите изисквания. След това местните квалифицирани и смущаващи уеб дизайнери ще се обърнат към вас. След разглеждане на техните препратки и цени, можете да изберете кой уеб дизайнер ще работи на вашия сайт.
Трябва ли да дам някои инструменти или оборудване за предложението ви за уебсайта ви?
Не се изисква да предоставяте нито един от инструментите или оборудването за вашия уебсайт дизайн, като например лаптопи или таблични компютри. Стандарт е, че уеб дизайнерът има собствено оборудване и нашите уеб дизайнери са професионалисти, които имат знания и оборудване. Можете да им предоставите входни данни за съдържание, които искате да поставите на уебсайта си, като например вашите продукти, информация за продукта, примерни видеоклипове, информация за компанията и друго подобно съдържание.
Колко време отнема дизайна на уебсайта?
Времето, необходимо за създаване на страхотна мрежа, трябва да отнеме около 3 до 4 месеца. В зависимост от това каква изчерпателна искате да имате място, тя може да отнеме от началото на проекта, за да го стартира онлайн и 6 месеца или повече. Можете да намерите уеб дизайнер, който може да се справи с него за по-кратко време, но не забравяйте, че този времева рамка се основава на стандартите за ИТ.