Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

тротоар
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 499 регистрирани професионалисти
91 984 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
тротоар

Имате нужда от услуга от път за достъп, тротоар? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти в геодезия, изкопни работи, изграждане на тротоари и пътища за достъп. Цената на пътищата и тротоарите до сгради и недвижими имоти обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: асфалт, бетон, под на замък, инструменти и разходи за доставка, предоставени от една от нашите 23 437 газови компании в категорията

Вижте също:Цени
Услуги
Какво включва полагане на тротоара?
Крайният слой може да ви помогне с изпълнението на работата, която включва полагане или поправка на плочките (плочките) на алеите, тротоарите и външните тераси. Ние заявяваме това, което можете да очаквате от всеки вид настилка:
Алея
Незаменима част от всяка къща е път за достъп, който също е едно от условията за къщата на къщата. Павета за алея увеличава привлекателността на вашия дом и нейната стойност. Вашето бюро започва да работи за подготовката на субстрата. Субстратът трябва да бъде достатъчно силен и поддържан, но също и да се освободи с дъждовна вода. Те изкопаха и изравняват повърхността, брутният подлежащ слой, образуван от каменна смачкване, която трябва да бъде компактен, използвайки вибриращата плоча. Освен това, обикновено следва подравняването на кръговете, които определят границата на повърхността, покрита със заключването и пеенето му. Впоследствие, финият основен слой на каменното смачкване трябва да се прилага и уплътнява. Последната стъпка е гъбичността на фините камъчета, предназначени за заключване на настилката. Повърхността му трябва да бъде равна на нейната униформа и уплътнена. След полагане на настилка, т.е. Да останете индивидуални блокове в непосредствена близост до рамо на готова повърхност. Накрая, контейнерът запълва ставите между настилката на пясъка.
Публикуване на терасата
Трябва да полагате някои плочки (плочки) на терасата или около басейна? Павираните повърхности, образувани от настилката, намаляват областта на тревата и минимизират косията и поддръжката, са гладки и равни. Устойчивата на замръзване и анти-приплъзване са подходящи за открития басейн. Доставчикът ви на настилка ще ви помогне да изберете най-добрата плочка, която ще бъде отстраняла с фасадата и архитектурата на къщата. Ние ще осигурим професионален достъп и удовлетвореност на клиентите.
Павирани тротоари.
Настилката може да бъде практична и привлекателна алтернатива на бетонната настилка. Вашият доставчик може с напр. Тухлена настилка за разтоварване на пътя или градината тротоари с всякаква форма и крива. Те отбелязват планов план за достъп, напълно приготвят уплътнен субстрат и лежат тухлени плочки в зададения модел. Накрая, контейнерът запълва ставите между настилката на пясъка.
Павиране на ремонт
Въпреки че пътищата, тротоарите имат дълъг живот, понякога се случва да бъде повреден, напукване или амортизация. За щастие, ремонтът на такава настилка обикновено е бърз. Просто повредената настилка избира и заменя нови плочки. Вашият доставчик на настилка ще направи това ефективно за вас.
Често задавани въпроси
Защо поръчвате полагането на Wilio?
Имате ли нужда от експерти, които биха ви помогнали с плочките? Настилката е практичен и атрактивен избор за редица корекции на терена, включително тротоари, тераса, алеи и дори градина - тревни площи и ръбове на басейна. Приемането на плочки е техническа работа и всеки не го контролира. Позволете на тази работа да реализира експерти в обкръжението си, които го правят професионално, много по-бързо, за да направите новото ви пространство, за да използвате възможно най-скоро. Най-доброто място за намиране на експерти за полагане на плочки е Уилио. От стотици опитни майстори ще открием някой местен, за да ви помогне с полагане, независимо от размера на повърхността.
Защо да оставям професионалисти по полагане и не я правя сам?
Настилката изисква сериозни физически усилия и опит. Професионалният слой ще донесе дългогодишен опит и всички необходими инструменти и технологии, за да направят новите ви зони да изглеждат страхотно, оцветени и да продължат дълго. Необходимо е да имате дългосрочна гледна точка, защото аматьорската съхранена настилка върху несъвършена павирана повърхност изглежда веднага след депозита добре, но разстоянието на времето поради метеорологични условия ще започне да се освобождава, да изпада и възниква неравенството и неравенството и неравенството и нежеланите големи пропуски .
Павинг или бетон - какво е по-добре?
Все още наскоро бе бетонът на най-широко разпространения материал за укрепване на пътеките и пътищата за достъп. Но в момента е заключена настилка (кубчета или плочи) бетон. Използват се и двата материала, но е по-практична и по-лесна за замяна на няколко напукани плочки за поправяне на повредения бетон. За да постигнете оригиналния вид и най-накрая можете да си позволите конкретни плочки, те биха могли да бъдат по-добър избор за вашия дом. Предимството на настилката е възможността за разглобяване и повторно полагане.
Трябва ли да поръчам нова или използвана настилка?
Използваните материали могат да ви спестят много пари, докато купувате, ако имате ограничен бюджет и нямате нищо против да загубите времето си чрез почистване. Те са добър избор, ако не сте трудни и ще намерите достатъчно количество в същия дизайн, за да завършите проекта. Недостатъкът е ограничен от подбора на използваната настилка. Офертата за нови материали е много по-разнообразна; и живота им в естетическото състояние много по-дълго.
Какво оборудване и консумативи ще трябва да дам вашия слой?
Вашият настилка ще донесе собствено оборудване и инструменти, но обикновено ще изисква от вас да поръчате основните материали, върнати настилки. Може да ви посъветва с подходящ вид настилка и необходимата сума за вашия проект.
Колко време обикновено отнема полагането - полагане на павиране?
На малък работен плот доставчикът ви е в състояние да работи след няколко часа, с дълги и широки пътища и големи тераси ще работят за полагане на павиране в продължение на няколко дни.
Колко струва плочката?
Разходите ще варират в зависимост от размера и абета на района, сложността на блоковете и обема на работата. Полагане на брави настилки (тротоари и места за паркиране за леки автомобили) без натурални работи струват около 12 € / m2. Цената е площта на площта, предизвиква и прибирането на груб субстрат (в дебелина 30 см), изтегляне на леглото, полагане на плочки, проклинация и павел. Полагането на настилката вече струва около 7 € / m2; Полагане на кръгове 4 € / BM.
Имам нужда от лиценз за специалист?
Не. Най-добрата визитка на кутията за изработване / настилка е предишната му работа, така че не се страхувате да попитате препратките и евентуално да направите обиколка на работата си.