Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

транспортни услуги
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 621 регистрирани професионалисти
93 539 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
транспортни услуги

Имате нужда от услуга в сферата на транспорт, транспорт, куриер? Wilio ще Ви помогне да намерите качествени експерти в транспорта на пакети, застраховката на превозваните стоки, ценовото предложение. Цената на доставката обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: допълнителна комуникация, промени в транспорта, предоставени от един от нашите 27 925 куриери в дадена категория.

Вижте също:Цени
Услуги
Какво включва куриерски услуги?
Изборът е много и не е необходимо да ограничавате селекцията си само за големи куриерски компании. Ето някои опции за доставка можете да изберете:
бърза доставка
Ако имате нужда от клиентска поръчка, за да доставите спешно или да подпишете важни правни документи, така че можете да се съгласите експресна доставка чрез куриер. Експресните услуги обикновено се използват за предмети с късно съобщение, което може лесно да бъде взето и доставено. Повечето куриери ще ви предложат между приемането и качването на 2 - 3 часа, в зависимост от местоположението ви. Куриер идва при вас у дома или за вас в компанията, вземете пакета и го доставете възможно най-бързо до местоназначението.
Градска доставка на същия ден
Общинската доставка на същия ден е подходящо решение за тези клиенти, които доставят стоките до местата, които не получават лесно. Този вид доставка може да се използва и за доставяне на храни или мебелен трансфер. Куриерът определено ще ви предложи няколко пъти, за да вдигне и доставката, така че да ви подхожда.
Доставка на следващия ден
Този вид доставка е подходящ избор за такова предаване, когато вашите стоки не могат да получат от точка и точка Б настоятелно бързо. Доставката до другия ден е по-евтина от доставката на същия ден. Той се използва главно в обслужването на мебели, килими или автомобилни работи. Обикновено ще има едно време и време за качване на качването в зависимост от точката за доставка. Можете да използвате тази услуга еднократно или да поръчате обикновен куриер, който да отговаря на вашите бизнес нужди.
Междудържавен транспорт
Някои куриерски услуги имат свои собствени междудържавни доставки или си сътрудничат с междудържавни куриерски услуги, които могат да гарантират, че парцелът пристига в дестинацията. Стоките са у дома, които събират местно обслужване, носи го в депото, където са сортирани стоките, зарежда доставката и отива към точката за доставка. Този артикул ще бъде даден на мястото на доставка в рамките на няколко дни до седмица в зависимост от мястото на доставка.
Доставка до чужбина.
Може би правите онлайн или искате да се насладите на семейството в чужбина. Това е просто използването на услугата на чуждестранна куриерска служба за доставка ще бъде прав. С вашия куриер знаеш, преди да се съгласите, за да се съгласите на цената, възможното тегло на пакетите да сте наясно с разходите, свързани с корабоплаването. За някои чуждестранни услуги можете да се справите с пратката си към склада за по-нататъшно изпращане.
Често задавани въпроси
Защо наемете куриерска услуга чрез Wilio?
Имате ли документи или документи за документи, но нямате време да отидете в града? Трябва ли да изпращате стоки междудържавни или чуждестранни? Когато изпращате документи, вече не трябва да разчитате на "пилотните" или товарни компании, които ви транспортират по-големи пратки. Куриер Вашата стока ще вземе и достави в момент, който ще ви подхожда. Най-добрите куриерски услуги могат да бъдат намерени в Wilio. Просто въведете заявката си и свържете с доставчик на куриерски услуги, който ще достави вашия пакет, където се нуждаете от нея.
Имате ли нужда от куриер със специален лиценз?
За някои видове трансфери може да се нуждаете от куриер със специален лиценз, който е необходим за носене. Преди потвърждение на пратката не забравяйте да се уверите, че куриерът има съответния лиценз и застраховка.
Какво е куриерската служба?
Куриерските услуги подчертават и предоставят поща, документи, малки пакети и големи пратки. Стоките се събират от вашата резиденция или бизнес адрес и го доставят до местоназначението, използвайки подходящо избрано и оборудвано превозно средство.
Какви елементи са най-разпространените чрез куриерски услуги?
Куриерите могат да доставят почти всичко. Най-често срещаните позиции са правни документи, подаръци, офис консумативи, книги, авточасти и музикални инструменти. Някои куриери могат също да доставят големи обекти като мебели или по-голямо количество стоки. Въпреки това, има и списък на елементите, които куриерът няма да се зареди и не доставя. Има, например, живи животни, огнестрелни оръжия или опасни товари.
Какви ползи връщат наем на транспортни услуги чрез Wilio в сравнение с куриерската компания?
Търсите транспортна услуга чрез Wilio ще имате по-голям контрол върху времето и времето за доставка, тъй като е по-малко вероятно тази услуга да бъде ограничена от конкретен график.
Как да приготвя неща за куриер?
Правилно опаковъчният елемент ще помогне за доставката на стоки безопасно и неповредени. Изберете подходящо голяма кутия и попълнете всички заготовки с опаковъчен материал, за да защитите стоките си. Ако има повече елементи в пакета, опаковайте всеки елемент поотделно, за да постигнете по-добра защита. Задайте кутията и всички безплатни ръбове, за да се уверите, че тя не се отваря по време на пратката. Името и адресът на доставката трябва да бъдат маркирани видимо.
Колко време отнема доставката?
Като правило можете да изберете рамката за доставка, която ви подхожда. Най-придружаваните услуги предлагат доставка на експресия на същия ден, онзи ден или стандартна доставка. Някои куриери могат да таксуват повече, ако трябва да доставите стоките по-рано.
Колко струва куриерската услуга?
Крайната цена ще зависи от размера на елемента, мястото и изразяването на доставката.