Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

транспорт на строителни материали
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 620 регистрирани професионалисти
93 526 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
транспорт на строителни материали

Имате нужда от услуга за транспорт на материали? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти в транспорта на строителни материали, мебели и извънгабаритни стоки. Цената на транспорта обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: теглещо оборудване, обтягащ ремък, товарене и разтоварване на стоки, предоставени от един от нашите 19 341 превозвачи в дадена категория.

Вижте също:Цени
Често задавани въпроси
Защо да резервирате вашата доставка във вашия квартал чрез Wilio?
Трябва ли да резервирате услуги за доставка, така че лесно можете да транспортирате пакети, документи, листовки, мебели или строителни материали? Спестете време и оставете доставката до нас - душове за транспортиране и транспортиране, за да персонализирате графика си и да доставите всичко в точното време на правилното място. Услуги за доставка Можете лесно да резервирате през Wilio. С опитни шофьори, които са готови да поемат и веднага да доставят до превоза, можете да организирате лесно. Този метод със сигурност е най-удобният и най-лесен.
Какво прави ван драйверът?
Шофьорът доставя вашите стоки ще вземат и осигуряват безопасната си доставка до предварително определено място. Повечето драйвери се обработват с помощта на двете доставки и по-големи камиони или камиони, които ви осигуряват достатъчно място за доставяне на по-големи пратки или по-голямо количество стоки.
Защо резервирате пощенски или консигнационни услуги чрез Wilio?
Wilio Delivery е удобна и достъпна. Благодарение на ниските разходи за натоварване и контрол, можете да поръчате и когато стоките ще бъдат доставени на вас, може да сте сигурни, че получавате най-доброто обслужване за супер цена.
Какви услуги за подаване и доставка са най-много?
Най-често срещаните услуги включват строителни материали, големи мебели и домакински уреди.
Как ще бъде доставен проводникът да се държи на поръчката ми?
Ван драйверът ще бъде третиран внимателно с поръчката ви, като гарантира, че крехките елементи са правилно опаковани и защитени и остават във вертикално положение, ако е необходимо.
Колко време ще отнеме доставката?
Някои компании предлагат доставка на същия ден, докато поръчвате стоките, така че ще имате стоки вкъщи за няколко часа. Въпреки това, ако доставката се извършва междущат или искате да поръчате за период от време / дата, доставката на вашите пратки може да отнеме повече време.
Колко ще ви струва доставката?
Разходите за събиране и доставка ще зависят от разстоянието, което Chauffeur ще трябва да премине и количеството на транспортирания материал. Цената също варира в зависимост от вида на елементите, според техните размери и време за доставка. Тези критерии решават дали доставката ще струва повече или по-малко.
Имам ли нужда от специална доставка на карти?
При определени видове транспорт превозвачът няма да се налага да открива никаква специална карта или доставка на стоки. Условията могат да варират в зависимост от вида на стоките. Преди да приемете, няма да забравите да уверите, че избраният доставчик притежава приложимия лиценз, а също така има необходимата застраховка на стоки.
Услуги
Какво включва услугата за пикап и доставка?
Можете да наемете пикап и услуга за доставка до почти всичко. Прочетете какво можете да поръчате за тази услуга:
Доставка на мебели и уреди
Трябва ли да доставите големи мебели, уреди или други домакински стоки? Нямате ван, камион или ремарке? Наемете услуга за доставка с по-голямо превозно средство, което прави шофьора прехвърлянето на стоките от дома или се движи към нов дом. Ван драйверът ще провери данните като броя на елементите, които трябва да се движите, размера на стоките и възможната му нестабилност. Доставка на мебели може да бъде и стоки от популярни магазини като IKEA. Просто обявете драйвера доставя какво и къде бихте искали да вземете и да направите договорености, които да ви подхождат.
Доставка на пакети и листовки
Разрешаване на вашите пакети на вашия бизнес и спестява пари за куриерски такси. Ако трябва да доставите пратката в определено време, просто кажете. Доставчиците обичат да ви дадат тази услуга. Той е идеален за рожден ден, където и да е други подаръци. Шофьорът ще провери пакета ви, открива или случайно не крехка и ако е така, тя ще се справи с него с отличителното внимание. За своевременното предаване също ще се погрижи. Можете да кандидатствате за разпространение на листовки и техния каталог доставка в подкрепа на местния бизнес. За да организирате дистрибуция за промоция на бизнеса, вашият дистрибутор ще трябва да знае броя брошури или каталози, където искате да ги доставите и време за доставка.