Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

топлинна помпа
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 620 регистрирани професионалисти
93 516 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
топлинна помпа

Имате нужда от услуга в областта на термопомпата? Wilio ще ви помогне да намерите качествени специалисти за монтаж на термопомпи въз основа на топлината на земята, въздуха и водата. Цената на цялостната отоплителна система обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: следгаранционно обслужване и консултации, предоставени от един от нашите 22 216 куриери в дадена категория

Вижте също:Цени
Често задавани въпроси
Защо да наемете инсталатора на термопомпите през Wilio?
С приближаване на хладни месеци, ще ви трябва нещо по-ефективно вместо преносимо отоплително устройство. Поръчайте инсталатора на термопомпата в Wilio, за да инсталирате нова въздушна / въздушна термопомпа. Това е по-удобно и по-бързо от инсталацията на самопомощ, защото можете да наемете експерт, който може бързо и да коригира системата в експлоатация. Публикувайте търсенето си за Wilio. Не забравяйте да включите всички решаващи детайли, като технически параметри на термопомпата, какъв тип сервиз на термопомпа се нуждаете, вашият адрес, бюджет и кога искате да работите. Опитен изпълнител с вас се свързва с вас безплатно. Във всеки Wilio инсталатор можете да видите отзиви и оценки, които да ви помогнат да решите кой ви отговаря на вас. Когато най-много Wilio инсталатор, той идва зад вас, ще изпълни желаната работа и ще платите след това. Нашата платформа ви позволява удобно да намерите инсталирането на инсталацията или ремонта на термопомпата, така че не се колебайте да намерите монтажа си в момента!
Трябва ли да дам инструментите или оборудването за инсталиране или ремонт на въздушна / въздушна помпа?
Не. Не е нужно да предоставяте никакви инструменти или оборудване. Wilio водопроводчик можете да се насладите е техника на термопомпи с умения, многогодишен опит и вече знаят кои инструменти са необходими за работа. Ще донесете на работното място с вас. Трябва да предоставите само термопомпата заедно с всичките му компоненти и инсталационни аксесоари, които производителят ви е предоставил.
Колко време отнема инсталирането на термопомпа и източник на въздух или услуга за ремонт?
Когато ремонтирате термопомпи, тя може да зависи от степента на необходимите ремонти - ремонтът може да отнеме няколко часа до няколко дни. Общата поддръжка на термопомпата може да продължи цял ден, защото е сложен процес. Ако вашата термална помпа изисква стабилна конкретна платформа, печете с следващия работен ден.
Може ли Wilio Installer да ми помогне с монтаж и ремонт на въздушни / въздушни термопомпи?
Да! Ако продавате инсталацията или ремонта на термопомпата и трябва да реализирате повече работа в даден момент, но не го намирате, мирно в помощта. Можете да намерите майстори за стотици различни задачи, дори необичайни произведения като почистване на тръбите, изолация и ремонт на уреди. Просто създайте търсене с всичките си специфични нужди, така че водопроводчикът да може да ви помогне. Това е начинът, по който се свързвате с правилните инсталатори на Wilio и предотвратете недоразумения.
Ефективно ли е термопомпата?
Да, ако термопомпата има изключително висока оценка на COP (коефициент на мощност). Тестовете заключават, че термопомпите генерират повече топлинна енергия, като консумация на електроенергия. COP 3 Thermal Pump може да превърне 1 киловатска енергия до 3 киловата топлина - е по-ефективна по-голяма енергия от 300%. Тази оценка означава, че тези термопомпи, в сравнение с електрическата пещ или бойлер, значително намаляват оперативните разходи за отопление на къщата.
Трябва ли да оставя ли термалната си помпа на цял ден?
Препоръчваме да активирате термопомпата и да го включите, ако е необходимо. Ако не сте у дома, той може да бъде твърде скъп и неефективен да оставите термопомпата. Препоръчителен начин да използвате термопомпата е да настроите таймер за активиране на половин час преди да се приберете вкъщи и половин час преди да се събудите сутрин.
Може ли единствената термопомпа да нагрява цялата ми къща?
Не може да се отговори просто "да" или "не". Трябва да вземете предвид няколко фактора, като например зоната на пода, подреждането на вашата къща, оценка на ефективността на термопомпата. Вашата позиция може да бъде показана, защото термопомпата с източника на въздуха зависи до голяма степен от външните температури и позицията на слънцето, която директното излъчване създава топлина във всяко пространство.
Услуги
Какво включва инсталационни услуги и термопомпи с въздушни / въздушни термопомпи?
Инсталацията за инсталиране на термопомпата съдържа необходимите действия за настройка и поставяне на термопомпата. Ако е ремонт, трябва да се извърши задълбочена термопомпена инспекция, която трябва да се определи първо, за да се определи източникът на проблема и след това да се извършат съответните ремонти. Инсталационните услуги могат да включват внедряването на външната единица на държача, да изрежете дупки в стените за тръби и дистрибуция, монтаж на радиатори и накрая свързване на оловото.
Инсталиране на външни тела
Основната единица на термопомпата с въздушна / въздушна система трябва да бъде на най-топлото място извън къщата ви, което обикновено е област, обърната към слънцето. Вашият техник може да намери подходящо място, освен ако не е определено от вас. Ако няма стабилна платформа, към която може да се постави повишени стоманени дръжки, някои термопомпени техници могат да направят конкретна основа, която може да доведе до допълнителни разходи. След като създадат стабилна платформа, държачът постави над снежното въздействие и след това прикрепя външен модул.
Създаване на отвори и разпределение на фурните: Монтаж на радиатори
Вашите наети водосбори намаляват дупките на стената до термопомпата на източника на въздух, за да пасват проводници и тръби. Друга стъпка на инсталиране на термопомпата е инсталирането на радиатори във вашия дом. Тук тя трябва да бъде придружена от радиатори в определени зони и след това да се прикрепят радиаторите към хватката.
Прикрепяне на тръби и проводници
Твоите термопомпи техники първо ще изключат къщата ви. Те измерват и намаляват проводниците за подходяща дължина и ширина, след това ги прикрепят към радиатор, прекъсвач, контролен панел и външна единица. Фурната също се измерва, мръсотия и инсталиране. След това фурната се свързва с радиатора и подходящата отоплителна система.
Тестване на термопомпата
След като инсталацията приключи, инсталаторът ви тества. Може да провери дали напрежението и топлинната мощност се изисква на нивото. Ако системата е неуспешна или термична производителност и напрежение не са на правилните нива, техниките на термопомпите ще изключат системата и мощността. Проверява дали инсталацията не е настъпила и след това ще направи необходимите ремонти. Водопроводчикът работи, докато системата на термопомпата не работи перфектно.
Ремонт на термопомпи
При обслужване на термопомпа с въздух / въздух техниките за термична помпа могат да извършват диагностични тестове. Може да извърши задълбочена проверка и да разберете причината за това защо системата не работи правилно или не работи изобщо. След като намират причината за проблема, тя работи върху съответните ремонти.