Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

сватби
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 621 регистрирани професионалисти
93 540 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
сватби

Имате нужда от услуга в сферата на сватби, тържества, събития? Wilio ще ви помогне да намерите качествени професионалисти за охрана на пространството, декорация на пространството, осветление и звук, DJ и музикален кетъринг. Цената на социалните събития обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: фотограф, оператор, модератор, предоставена от един от нашите 3 183 специалисти в дадена категория

Вижте също:Цени
Какво е част от услугата
Планиране преди събитие
Вашият мениджър ще започне обсъждане на предварителното планиране, за да потвърди брутните разписания, да произвеждат възможни места и бюджети. След това тя ще организира застраховка и разрешение, ще бъде в контакт с местни общински или управляващи органи. Мениджърът на събития също може да управлява комуникацията с медийни и PR кампании заедно с производството на маркетингови материали, за да осигури максимално внимание на вашите действия. Най-накрая изготви подробен график.
Място и оборудване
С наближаваща дата на действие, ръководителят на събития започва да осигурява необходимото оборудване и да се съгласи с вас на последната точка на събитието. Тя ще работи, за да осигури най-добрата оферта за вас и идентифицира подходящи места в рамките на вашия бюджет за избраната от вас дата. Също така ще бъде контролът на договорите, преговорите за възможни събития и комуникация с доставчиците, които ръководителят на събития ще осигури и отдаване под наем на оборудване, включително аудиовизуалните, банери, позии и осветление. Ще координира всички тези доставчици.
Получаване на служители и контакт с трети страни
Ще ви е необходим достатъчен брой хора на качествено събитие. Ролята на събитието на мениджъра е да гарантира, че всички позиции са заети от квалифициран или опитен персонал, който е напълно информиран за очакванията на събитията. По време на действието тя ще наблюдава дейността на персонала, за да се увери, че всичко е наред. Вашият мениджър също ще бъде в контакт с трети страни, включително оратори и спонсори.
Доклад за деня
И накрая, мениджърът на събития ще помогне с управлението на Вашето събитие на даден ден, когато пристигнат на първо място на сцената и също ще бъдат последните листа. Всичко ще има под контрол на сцените, за да осигури безпроблемно преживяване за всички участници. През целия ден ще се отговори на всички въпроси за доставчици и служители и високоговорители. Можете да се фокусирате само и само по хода на действие.
Често задавани въпроси
Защо да наемете координатор за действие чрез Wilio? Запазвате нервите си
Обмисляте ли събитието на най-мениджъра за планираното ви корпоративно събитие? Търсите някой удобен, който се отърва от стреса в деня на сватбата ви? За всяко голямо събитие (и много по-малки) ще намерите един координатор, който се грижи за цялостния безпроблемен ход на действие. Минимизирайте стреса си и намерете експерт, за да ви помогнат всички, от местата за резервация и доставчиците да организират целия ден. На Wilio е лесно да се намери опитен мениджър на събития. Независимо дали организирате сватба, честна, конференция, спортно събитие, спускане, партита или нещо друго, правилният човек ще се погрижи за всички малки (и големи) малки неща на сцените, които превръщат действието ви в страхотен ден.
Каква е ролята на мениджъра на събития?
Управлява предварителното планиране, организация и логистика от целия ден. Това ще гарантира, че вашето събитие се извършва плавно, благодарение на факта, че той има всичко под контрол и наблюдава възможните проблемни точки.
Какви са ползите от наемането на мениджър в сравнение с организирането на събитие самопомощ?
Основното предимство е страхотно спестяване на време и професионален организиран и по този начин по-приятно събитие. Опитният мениджър ще използва изпитани и проверени процеси, които работят.
Какви умения трябва да търсите U мениджър на събития?
Тя трябва да бъде точна, организирана и трябва да има ефективни процеси и процедури в розово. Добрите взаимоотношения с доставчици на качествени доставчици и трети страни са от ключово значение за успеха. Друга точка за добро е предишен опит в управлението на успешни акции.
Дали мениджърите на събития се нуждаят от специални квалификации?
Вашият мениджър на събития не се изисква да има формална квалификация, но мнозина завършват. Също така има и бизнес, комуникационен или маркетингов съюз, завършили между мениджърите на събития.
Кога е най-добре да резервирате услугата си?
Достатъчният аванс е от съществено значение. Той е идеален за 3-6 месеца преди предстоящото събитие, в зависимост от неговия размер. По този начин ще осигурите достатъчно време за планиране на всички подробности и оборудване на необходимите приложения и разрешителни.
Какво е отдаването под наем на мениджър на събития?
Цената за наемане на мениджър на събития чрез Wilio ще зависи от вида и размера на действието. По-големи действия идват за повече пари. Всъщност те изискват обширно планиране, дълги заповеди, голям брой гости, доставчици и пътуване на дълги разстояния.
Какво включва услугите на мениджърите на събития?
Вашият мениджър ще се погрижи за всички аспекти на вашия ден и вероятно ще реши всички проблеми, преди да научите за тях. Тъй като мениджърът на събития не си струва темата за събития или декорации (въпреки че част от тази услуга предлага), но управлява събитието и нейното движение на сцените.