Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

строителни дейности
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 500 регистрирани професионалисти
91 997 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
строителни дейности

Имате нужда от услуга в областта на строителните работи? Wilio ще Ви помогне да намерите качествени експерти в областта на реконструкцията, събарянето и зидарията, отдаване под наем на строителна техника. Цената на необходимите за строителството работи обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: полагане на подове, шпакловки и маламашки, боядисване, гипсокартон, облицовка, извозване на строителни отпадъци, които ще бъдат предоставени от един от нашите 29 593 строители в дадена категория

Вижте също:Цени
Често задавани въпроси
Защо да намерите строителство / строител чрез Wilio?
Квалифициран доставчик / структура на сградата е от съществено значение за всеки нов строителен проект във вашия дом или офис. Сградите работят с различни инструменти и инсталации за изграждане, инсталиране или обновяване на оборудване около вашите вътрешни или външни жилищни пространства. С професионална местна структура можете да сте сигурни, че получавате правилната помощ в точното време и с голям резултат. Независимо дали планирате голям или малък проект, Уилио има опитен строител във вашия квартал, който може да ви помогне. Просто въведете ролята си в Wilio, ще се свържете с местните сгради и след това изберете най-добрия строител, който работи, ще ви реализира.
Какво правят сградите?
В зависимост от техния опит и квалификации могат да осигурят професионално планиране, строителен надзор и изпълнение на работа в различни строителни проекти в зависимост от техния опит и квалификация. Много строители помагат за изграждането или обновяването на къщи, докато други се фокусират върху външни сгради като приюти, тераси и алеи или фасади.
Трябва ли да има карта или лиценз?
Повечето строители са приключили с практиката в областта; Това обаче не е условие за сградата. За някои избрани структурни професии са необходими средно образование и университетско строителство за някои избрани структурни професии, като строителен водещ или дизайнер. Най-добрата визитна картичка са препратки към предишни строителни работи / произведения. Когато се занимавате със строителни работи чрез Уилио, оцелейте в работниците на търсенето.
Услуги
Какво включва строителни услуги?
Повечето от строителите имат опит с работата (внедряване) на различни видове проекти, използвайки инструменти и материали, въпреки че някои са специализирани в предоставянето на определен вид строителни работи или вид сгради. Най-често срещаните строителни услуги включват:
Нови сгради и ремонти
Независимо дали планирате нова продукция или ремонт в съществуващо пространство за разработване на планове и тяхното прилагане на практика ще ви е необходима професионална сграда. В началото на всеки по-голям строителен проект има проектна документация на сградата, която определя какво и какъв материал трябва да бъде изграден. Дизайнът включва рисунки и планове в мащаб с подробности, които след това ще улеснят изпълнението на строителния проект. Най-популярните видове ремонти и инсталационни проекти включват обновявания на кухня, баня и смяна на решения за дисконтиране на домакинствата. Ако се нуждаете от разрушаване (разрушаване), вашата сграда може да ви помогне да организирате работа и да контролирате процеса преди започване на изграждане или обновяване. Вашата структура ще бъде последвана от планове за поръчка, измерване и инсталиране на всички материали и ще си сътрудничи с други доставчици (структури) за компилиране и завършване на проекта.
Външни сгради
Искате ли да разкрасите външната си среда, изградете подслон или зимна градина? Строителите могат да помогнат при външни строителни проекти като монтаж на подслон, монтаж на беседка или дори възстановени басейни. Те могат също да помогнат при инсталирането на тераси или пергола. Вашият доставчик на строителство може да помогне с всички процеси, от проектиране, подбор и материали за поръчка до бетон и монтаж и структури. И накрая, можете да финизирате подробности и външен дизайн като мазилка или фасада. Опитните строители ще оценят данните като местни правила, регламенти и специфики, за да се уверят, че вашата сграда отговаря на всички необходими критерии и ще обслужва правилно вашата цел.
Алеи
Трябва ли да изградите път за достъп? Вашата сграда може да ви помогне да изградите нова алея от бетона, от настилката или ремонт на съществуваща повърхност на алеята. Преди да поръчате необходимите материали, ще препоръчате най-добрите материали за аксесоари, за да получите желания дизайн и функционалност. Подгответе балансирана повърхност, уплътнена земя под пътя, въртящите се ръбове на пътя, произвеждат или поръчват бетонна и бетонна повърхност за гладка и изливане. Сградата ще изчака няколко седмици, докато бетонът напълно лекува и след това ще направи окончателно покритие.
ДемонстрацияДемонстрации на реализациите на нашите доставчици
profile image
зидар
Гавраил К.
profile image
зидар
Огнян Ф.
profile image
зидар
Станко Е.
profile image
зидар
Петър Л.
profile image
зидар
Христо Н.
profile image
зидар
Георги Й.