Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

стъклар
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 626 регистрирани професионалисти
93 641 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
стъклар

Имате нужда от услуга за остъкляване? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти в остъкляване, шлайфане на стъкло, рязане на стъкло, монтаж и демонтаж. Цената на стъклените изделия обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: лепене, шлайфане и пробиване на отвори в стъкло, предоставени от един от нашите 21 086 стъклари в категорията

Вижте също:Цени
Често задавани въпроси
Защо да наемете стълба през Уилио?
Резервацията на професионален геназиер в Уилио е прост, удобен и безпроблемен. Няма да се налага да губите времето си, като търсите компании в каталога. Просто въведете запитване Wilio и ние ще ви помогнем да намерите местни очила с всички видове стъкла, независимо дали за жилищни или административни сгради. Знаем, че чашата е крехка и чувствителна към всички видове увреждания, независимо дали са механични повреди или повреда на влиянието на екстремни метеорологични условия. Нашите Wilio Glaziers ще развият всички усилия, за да ви дадат стъкло прозорци, врати и други стъклени повърхности, поставени във функционално състояние за ваше удобство и сигурност. Когато публикувате заявката си, ще получите оферти от квалифицирани очила близо до вас. Можете да изберете кой най-добре отговаря на вашите нужди и бюджет. Дали това е обмен на остъкляване или инсталиране на прозореца до спалнята или местното тълкуване. И можете да си починете и да се отпуснете.
На какви стъклени повърхности или работа може да работи глазницата?
Глазещите предлагат широка гама от остъклени услуги и продукти. Ние предлагаме качествено стъклорене, монтиране или ремонт на прозорци, стъклени врати, магазини интерпретации, огледала, подове и дъски за стъкло, вътрешни стени и много други стъклени работи. Независимо от това дали това е приложение в къща или административна сграда, наемането на професионален геназитор е най-добрият и най-безопасен начин за реализиране на проекти с помощта на стъкло. Квалификацията и опитът на специализираните гладки им позволяват да работят професионално, навреме и без компромис по вашата сигурност.
Какви са предимствата на поръчката на Глазиер през Уилио?
Wilio ви предлага професионални гладки с правилните умения и опит. Поръчаната работа ще реализира добро, безопасно и на разумна цена. Просто публикувайте поръчка с описание на работата, задайте свой собствен график и финансов бюджет.
Трябва ли да дам собствените си инструменти или оборудване?
Не е задължително. Повечето очила на Wilio ще носят инструменти и инструменти като инструменти за рязане на стъкло, вакуумни смукателни чаши за лесно управление, защитни ръкавици и др. Ако имате инструменти, можете да им предложите чаша от Wilio да ги използвате. Все още го обсъждате през Уилио, но преди реализацията.
Колко време отнема прозорците с изолационен двоен стъклопакет?
Това зависи от вида на прозореца и обхвата на повреда на прозорците. Основни ремонти като ремонт на дървена рамка - пукнатини могат да отнемат час или два, докато пълната подмяна на стъкло или прозорци може да отнеме половин ден. Ако искате да имате точна оценка на индивидуалните работи, попитайте чрез Wilio директно стълба, който доброволно ви обяснява.
Може ли гласър от Wilio да инсталира огледала?
Определено да! Ние предлагаме разнообразни услуги в Wilio, включително производство и монтаж на огледала. Ако търсите някой, който да ви помогне безопасно да монтирате огледалата в банята, в спалнята или огледалата във фоайето - просто въведете задача в Wilio. Ще ви намерим професионалист за тази роля във вашия квартал.
Какви други услуги за поддръжка на недвижими имоти мога да резервирам wilio?
Можете да резервирате практически всякакъв вид поддръжка на имота - техническа оценка на дългосрочни активи или ремонт от практическа гледна точка. Независимо дали е проект за обновяване на кухня или реставрационна баня, имаме всичко за вас. Няма нужда да търсите никъде другаде! На нашия уебсайт или приложение можете бързо да се свържете с професионалисти, които могат да се справят с работата без проблеми и на разумна цена.
Услуги
Какво включва услуги за остъкляване?
Ако имате нужда от работа за остъкляване у дома или в търговски помещения, наемете професионален геназиер през Wilio. Ние ще ви помогнем да намерите експерт, който може да се справи с заместването и монтажа на стъкларски прозорци, стъклени врати. Поръчайте нашите услуги и резервирайте местния ъгъл чрез Wilio.
Смяна на прозорците с изолационен двоен
Двойни стъкла на прозорците са прозорци, които използват две паралелно стъкло, които често се наричат ​​изолационно стъкло (двойно остъкляване, тройно) и през годините клиентите ви харесаха благодарение на много ползи. Те включват подобрен комфорт, по-нисък шум, сигурността и енергоспестяването - всички увеличават стойността на недвижимите имоти. Ако видите щети или на вашите прозорци, ще забележите замъгляване или кондензация, време е да смените прозорците с изолационни двойни / тройни. Wilio може да ви помогне в целия процес - от измерването на размера на прозореца и безопасен обмен на повредени части до последващо завършване и почистване на околностите. Не е нужно да се притеснявате за нищо друго, защото нашите професионални очила могат да се справят безопасно и лесно обмен на двойно остъкляване.
Аварийно остъкляване.
Независимо дали сте нещастна жертва на кражба с взлом или сте стъклени прозорци, врати или интерпретации, повредени от шанса, можете да запазите авариен и авариен глазьор, за да ви помогне да преинтересувате домакинството или бизнеса си. Всъщност повреденото стъкло представлява непосредствен риск за вашата безопасност. Ето защо, използвайте Wilio - нашите гласове извършват услуга в най-кратки срокове. Просто въведете заявка за Wilio и свържете с вас местните Skleniers от заобикалящата ви среда. От пукнатина до счупена врата, главният ви глас от Уилио може да дойде при вас, оценява сериозността на щетите и бързо и ефективно да приложи необходимата работа.
Огледало и стъклено рязане
В допълнение към обмена на двойно остъкляване и рязане на стъкло, можете да наемете и стълба за свидетел с огледало. Не е нужно да правите някаква рискова къща! Можете да кандидатствате за помощ за производство (рязане) Ремонт или монтаж на огледала, душ врата, стъклени маси, фасади и други елементи. Те могат дори да инсталират оцветени очила, безопасно стъкло или закалено стъкло, за да осигурят защита и в сила толкова нов живот на вашите прозорци и други стъклени повърхности. Независимо от техническите параметри и цел, нашите професионални стъкла могат да работят с вас, за да създадете шлайфане с стъкло, съобразено с вашия дом или компания.