Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

шлифоване
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 621 регистрирани професионалисти
93 540 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
шлифоване

Имате нужда от услуга за пясъкоструене и шлайфане? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти в механичното отстраняване на горния замърсен слой, загрубяване на повърхността на материала. Цената на бластиране и полиране на повърхността на дърво и метал обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: почистващи препарати, четки, наем на компресор, които ще бъдат предоставени от един от нашите 22 286 специалисти в дадена категория.

Вижте също:Цени
Услуги
Шлифоване на градински инструменти.
Ще ви свържем с експерти, които могат да натрупат всички градински инструменти, включително ножове, ножици, dlati, косата на ножове върху трева и двигател. Благодарение на Wilio можете да очаквате по-бързо и по-безопасно в градината. Използвайки оборудване като файл или мелница, вашите градински инструменти могат да работят като нови! Можете също да използвате услуги за ремонт на косачки на Wilio.
Шлифоване на кухненски инструменти
Остри ножове са решаващи за ефективна приготвяне на храна, независимо дали се готвите у дома или управлявате ресторант. Унищош ли да те унищожиш тъпата за готвене? Шлайфането на ножовете ще възстанови ножовете ви и готвенето ще се случи отново. С остри ножове, приготвянето на храни ще бъде ефективно и безпроблемно. Нашите доставчици могат да смилат стандартни ножове за рязане, ножове за маса, ножове за дърворезба, вързани ножове и много други видове режещи инструменти.
Инструменти за заточване на семинара.
Нашите доставчици могат да кръщават всички видове инструменти в семинар от моторни триони, триони за длетовете. Можете дори да поискате Wilio да изостря брадва или меч. Необходимо е специално оборудване, за да се изострят инструмента за работилница като мелница, файл, лента или шлифовъчен камък. Важно е инструментите на семинара рязко професионалисти. Неопитни ръце могат да предизвикат вашите инструменти да загубят повече метал по време на прехвърлянето, ако е необходимо. Това не може да се случи на експерт. Имате ли нужда от помощ за подобряване или изграждане на къща? Намерете всичко необходимо с нашите услуги в изграждането на възстановяването, инсталирането на водни инсталации, прозорци и врати.
Заточване на ножици.
Нашите доставчици мелеха всички видове ножици за домашна употреба, училище, офис или фризьорство и можете да се насладите на точно и лесно рязане. Не разполагайте с пари за закупуване на нови ножици всеки път, когато са изпратени. Благодарение на заточващите специалисти, новите ножи ще намалят. Ако е възможно, винаги избирайте доставчика със специфичен опит на ножиците, тъй като неправилния метод на обвивката може да причини леко или значително увреждане на ножиците.
Често задавани въпроси
Защо поръчвате инструментите чрез Wilio?
Работата с тъпите инструменти е досадна и неефективна и тъпане или ножици са кошмарът за всички кутили. Също така се сблъсквате с риск от нещастни злополуки, когато работите с тях. Не отчайвай Уилио ще ви помогне. Въведете поръчката си и ние ще ви свържем с доверени и достъпни доставчици на услуги в близост до вашата близост. На Wilio ще намерите отзиви за клиенти за абразивни услуги, за да намерите доставчика, който е ръце и предпочита клиентите си. Когато резервирате инструментите си чрез Wilio, местоположението ви не е важно. Ние ще ви помогнем да намерите надежден сервизен център най-близо до вас, където и да сте. Порталът Wilio предлага всички видове стерийски услуги. Оставете инструментите си - включително градински инструменти, ножове, ножици и инструменти за обработка на дървесина. Започнете, като кликнете върху "Въвеждане на търсене" и ще получите оферта от оценката на фокусирането в близост до кратко време.
Къде работят услугите?
Фокус инструментите могат да се правят у дома, на или в професионален семинар. На Wilio ще намерите фокесиращи в обкръжението си, които идват директно към вас. Доставчиците в района обикновено начисляват по-малко пари за транспортни разходи. Ако доставчикът не може да се съсредоточи върху вас, няма проблем! Инструменти от вас, за да вземете в семинара си и ще ги върнете обратно при вас.
Защо нуждите за заточване на инструмента?
Инструментите за смилане увеличават ефективността и безопасността с тях. Работата с тъптен инструмент е умора и по-досаден. С Blout кухненски нож би не успял да работи или най-силният готвач на света и тъпите градински ножици могат да наранят по-скоро зеленината ви, отколкото да помогнат. Работата с такива инструменти е неудобна и нараняването ви заплашва преди остри инструменти. За да избегнете потенциални проблеми, поръчайте инструментите на инструментите днес.
Има ли граница, колко инструмента могат да поеме доставчикът?
Не, с Уилио са услуги гъвкави и пригодени за вас. Номерът зависи от търсенето, което въвеждате. В една обвивка, различни видове инструменти могат да бъдат остри. Ако е възможно, моля, посочете номера и вида на инструментите, от които се нуждаете, за да се съсредоточите върху всяко търсене. С тази информация доставчиците могат да предложат по-точни оферти и очаквано работно време.
Дали услугите през януари включват и ръждясващи инструменти?
Да, шлифовъчните доставчици могат също да предлагат услуги за възстановяване на инструменти за ръждясване. Един от начините да възстановите такъв инструмент е да се отървете от ръжда с помощта на специална четка, стоманена вълна или шумове. Ръсти инструменти също могат да бъдат напоени с решение, което ръжда. След отстраняване, лопатките могат да се насилват и преди това ще изглеждат нови след известно време.
Мога ли да дам оборудване за моя доставчик на услуги?
Да, ако имате инструмент за фокусиране, не се колебайте и позволете на доставчика да ги използва на пролетната служба. В някои ситуации можете да минимизирате разходите. Свържете наличното оборудване при разкриване на търсенето. По този начин доставчиците могат да открият дали имате правилните инструменти за обслужване. В противен случай тя ще предостави своите инструменти на достатъчен ценови доставчик.
Колко време се случва услугата на инструмента?
Шлайфането с инструменти може да отнеме от 10 до 30 минути. Работното време зависи от обхвата на задачата, много тъпите инструменти изискват повече време да се изострят. За да бъдат заточени инструменти възможно най-бързо, най-добрият избор е да поръчате опитен и добре класиран доставчик чрез Wilio. Нашата платформа ви позволява лесно да проверите репутацията на специалиста, преди да приемете оферта.
Какво включва инструменти за инструменти?
Услуги в областта на инструментите, за да задоволят нуждите на клиентите у дома и работното място. Експертите по стъпка могат да възстановят инструментите, използвани при готвене, градинарство, дърво, фризьори и т.н. Всички услуги са достъпни с нас! Нека да знаем какво трябва да изострите - от градински инструменти, ножове до моторни триони - и ние ще ви намерим експерт. Остри инструменти позволяват по-бърза и по-безопасна работа. Услугите за заточване на инструмента също увеличават живота си. Преди да харчите пари за нови инструменти, използвайте фокуса. Ето примери за себе си за Уилио.
Полезна информацияКакво трябва да знаете
Шлифоване срещу взривяване: правилен метод за подови настилки Машина за взривяване Искате ли да извлечете максимум или да използвате нова епоксидна или уретанова боя от работното си пространство? Но ако пода не е подготвен предварително, този вид подобрение няма смисъл. Преди това самата бетонна повърхност трябва да бъде решена кой метод ще използвате. Шлайфане или взривяване. Каква е разликата в тези процедури? Накрайник Broky Blasting е до голяма степен точно както си го представяте. Машината изстрелва стоманените куршуми на повърхността на пода, премахва всички покрития и крампи за топ слоеве бетон. В същото време устройството има своя собствена система за улавяне на шлака, която ви позволява да събирате повечето от броквете за по-нататъшна употреба. Плюсове и минуси на взривяване Взривът е свободен от химикали, създава се само опасен прах, който може лесно да бъде лесно разположен. Могат да се използват различни абразивни абразиви, което е ефективно средство за приготвяне на бетонни подове в вътрешни и външни среди. Това е сравнително бърз процес, който можете да разклащате пода за по-кратко време. Мисля, че топлината, генерирана от дюзата, може да причини лечението на някои повърхности. Отстраняването на 2 до 3 мм замазка или 1 тМ епоксидна епоксид е ефективна. Смилане на диаманти Чрез подложки или дискове от диаманти от индустриално качество, шлифовъчните машини могат да смилат бетонни повърхности, за да премахнат слоевете от бетон и мръсотия. Професионалистите ще имат системи за улавяне на прах след ръка или да използват вградени машини за улавяне на прах, за да обработим процеса като най-чист. Предимства и недостатъци на смилането на диаманта Диамантеното шлайфане може да премахне по-дебелите слоеве по-сложни от взривяване. Резултатът е чиста околна среда и отлично качество на бетонните подове или мрамор. Въпреки това е необходимо по-дълго време за постигане на ефекта, който може да бъде скъп. За груби слоеве, плочите и дисковете могат да ги носят и заменят. Диамантените мелници могат също да бъдат повредени, ако влязат в контакт с метални винтове или стави, вградени в бетон.