Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

сглобяване на мебели
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 621 регистрирани професионалисти
93 536 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
сглобяване на мебели

Имате нужда от услуга в областта на сглобяването и монтажа на мебели? Wilio ще Ви помогне да намерите качествени експерти в транспорта, монтажа и монтажа на шкафове, маси, легла и други мебели. Цената на монтаж и изграждане на шкафове и оборудване обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: транспортни разходи, фитинги, инструменти, предоставени от един от нашите 23 021 експерти в дадена категория.

Вижте също:Цени
Съвети и съвети
Добрата задача е основата Напишете в заданието възможно най-много описание на това, което трябва да изпълните и до каква степен да разберете каква е вашата идея. Проверете за реализация За да сте сигурни, че всички произведения са направени качествени, проверете работата по време на курса си, както и след като го завърши. Бюджет и време Не забравяйте да добавите вашите изисквания за приключване на изпълнението. Ако имате определен бюджет, който трябва да се следва, моля, обърнете внимание, че доставчикът на услуги вече е в началото.
Какви видове мебели познават експертите на Wilio да се съберат?
Монтаж на жилищни мебели.
Независимо дали разтегателят, легла, шкафове, таблици или библиотечни мебели експерти се грижат добре да бъдат добре монтирани и безопасни за употреба. Те често имат опит със сгъваеми мебели от много добре познати марки. Просто ако напишете това, което мебелите трябва да бъдат сглобени и донесете правилните инструменти. Искате ли да се насладите на дома си за тераса, балкон или в градината? Те ще ви помогнат с монтажа на външни мебели. Те ви изпращат градинска маса, столове, подслон, шатра или скара.
Асамблея на играчки, батут, люлки, плетци
Нашите експерти ще ви помогнат да съберете детски велосипеди, батути и люлки. Те дори ще помогнат за изграждането на детска площадка с изкачване. Те ще продължат точно според инструкциите на производителя, за да сглобят всичко добре и да го поправят правилно. След завършване на работата, те ще приготвят бъркотия.
Монтаж на офис и търговски мебели
Ако трябва да поставите нови офис мебели или витрини или рафтове в бизнес областите, моля свържете се с нашите мебелни експерти. Те също така ще ви помогнат да съберете офис маси или столове за домашен офис или броячи, щандове и шкафове до вашия трафик. Точно когато поставяте търсенето си какви видове мебели и колко парчета трябва да компилирате (особено ако е по-голямо количество мебели за голяма работа или офис). Те също ще ви помогнат да демонтирате старите мебели, ако е необходимо.
Инсталиране на фитнес апарати и спортни стоки
Искате ли да инсталирате оферта у дома или да изградите домашна фитнес зала? Нашите експерти ще ви помогнат да сложите пейки, батути, шушулки, бустерни машини или бягащи колани. По същия начин можете да окачите баскетболна кошница, да компилирате маса за тенис на маса или маса за билярд.
Често задавани въпроси
Защо да търсим експерт по инсталиране и сгъване на мебели на Уилио?
Купили сте красиви нови мебели, но пропускате ли инструменти, време, умения или апетит за сглобяване? Ние ще ви помогнем да намерите умел мебелен експерт, който ще се погрижи за него. На Wilio ще намерите професионалисти, които имат богат опит с мебелите, така че можете да имате факт, че мебелите ви са сглобени правилно, безопасно, като използвате правилните инструменти. Знаете, затова запазете не само времето, но и много стрес и започнете нови мебели, за да използвате възможно най-скоро. Wilio ще ви помогне да намерите експерти по монтаж на мебели във вашия квартал. Просто въведете търсенето и ще получите първите оферти от местни експерти след няколко минути, които съставят, когато става въпрос за вас и за приятелска цена.
Какви умения имат експерти по мебели?
Експерти по мебели използват различни инструменти и мебелни монтажни материали. Те могат да използват и ръчни и електрически инструменти за сглобяване и закрепване на метални и дървени елементи и малки мебелни ремонти, ако е необходимо. Те следват инструкциите и плановете на производителите и обръщат внимание на всички подробности, за да гарантират, че мебелите ще бъдат сглобени точно както е посочено. Те имат познания за сигурността с различни инструменти и знаят най-добрите практики, за да вземат добра и ефективна работа.
Защо да се обърнете към експерта на мебелите?
Експертите за мебели се нуждаят от професионални инструменти и допълнителни години опит. Можете да бъдете сигурни, че мебелите ви ще бъдат сглобени с качество и безопасно и последно възможно най-дълго. Освен това не е нужно да се притеснявате за нищо или да си купите инструменти, просто се насладете на новите си мебели.
Можете ли да ми помогнете да разглобявате мебелите, преди да изтеглите?
Да! Нашите експерти знаят, че помагате и с разглобяването, както при мебелната монтаж. Можете да ги обърнете към тях, ако имате нужда от мебели, за да разглобявате и увиете отделни части преди транспортиране и пренасочване.
Какво включва монтажни услуги?
Експерти за мебели за вас можете да депозирате широка гама от различни видове мебели. Ако имате мебели, които трябва да бъдат сгънати у дома, те могат да отидат на работа. Въпреки това, ако желаете, вашите мебели могат да бъдат взети в магазина и да ви донесе местоположението. Ако се нуждаете от сглобяване заедно с вноса, не забравяйте да го поставите в търсенето.
Колко е инсталирането на мебели?
Средните разходи за монтаж на мебели варират между 50 - 200 €. Въпреки това, цената може да бъде по-висока или по-ниска в зависимост от количеството мебели, което е необходимо за сглобяване, размера на отделни мебели, колко време ще предприеме и други фактори.
С кои други видове монтажни услуги, с изключение на мебелите, те познават експертите на Wilio да помогнат?
С кои други видове монтажни услуги, с изключение на мебелите, те познават експертите на Wilio да помогнат?
ДемонстрацияДемонстрации на реализациите на нашите доставчици
profile image
сглобяване на мебели
Гроздан К.
profile image
сглобяване на мебели
Георги Н.
profile image
сглобяване на мебели
Станко О.
profile image
сглобяване на мебели
Радослав Х.
profile image
сглобяване на мебели
Ян Б.
profile image
сглобяване на мебели
Николай Дж.
profile image
сглобяване на мебели
Йордан З.