Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

сервиз за бойлери
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 626 регистрирани професионалисти
93 641 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
сервиз за бойлери

Имате нужда от услуга в областта на сервиза на бойлери? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти за инспекции на котли, редовни годишни проверки, настройки и измервания на димните газове. Цената на услугата за бойлер обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: гаранционно и следгаранционно обслужване, разходи за доставка, осигурени от един от нашите 16 920 куриери в категорията

Вижте също:Цени
Полезна информацияКакво трябва да знаете
Ремонт на котела - Общ ремонт на котли Котелът е цялостно устройство, което всъщност рядко изисква ремонт. Това е една от най-големите й ползи - котлите са проектирани да продължат от години без дефекти. Поради тази причина можете да ви изненада, ако има проблем с котела, но това е изключение. Ние Ви информираме за някои общи проблеми, които могат да възникнат с котела, също така значението на редовната проверка и поддръжка. 1. Kettling (прегряване) Проблемът при прегряването се отнася предимно от котлите за гореща вода. Kettling е термин, който показва звука, който се основава на отоплителната единица. Типично е силно чукане или дънник. Веднага щом реализирате тези звуци, е необходимо да се обадите на техника. Ранната инспекция може да ви спести много пари по-късно. Прегряването се дължи на разрешаването на излишъци на минерали, които се срещат в твърда вода в повечето домакинства. Минералните депозити увеличават нивото на налягането в резервоара и след това могат да стигнат до изтичане на вода и увеличава риска от увреждане на котела, който може да застраши дома ви. 2. Течове за вода Изтичането на вода представлява допълнителен сериозен проблем, който изисква ремонт на котел. Ако става въпрос за избягване директно от резервоара котел, имате сериозен проблем. Котелът започна най-вероятно да корозира и непосредственият му обмен е от съществено значение. В по-добър случай водата от свръхналягащия клапан или помпи, които могат да бъдат коригирани. Хората понякога грешат изтичане на вода с обикновена кондензация. 3. Пилот Хорак В момента котлите с пилотна горелка (така наречената вечна светлина) все повече се използват. В миналото трябваше да го запалите и да го оставите 24 часа на ден, за да имате топлина по всяко време. Съвременните котли използват електронно отопление на вода само ако е необходимо. Електронните котли за запалване трябва да бъдат инспектирани от техник, който диагностицира проблема с запалването. 4. Счупено отопление Счупеното отопление може да бъде причинено от множество фактори. Проблемът може да възникне при повреда на системата за запалване, повреда на помпата, термостат или ако предпазният превключвател предотвратява правилно котела. Никога не се опитвайте да диагностицирате проблема сами. Спомнете си сертифицирани техници, които ще ви кажат къде се крие проблемът. Ето защо е важно да се планира инспекция на техник най-малко веднъж годишно.