Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

счетоводство
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 507 регистрирани професионалисти
92 072 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
счетоводство

Имате нужда от счетоводна услуга? Wilio ще ви помогне да намерите качествени професионалисти в двойното и просто счетоводство, ДДС, заплати и човешки ресурси и счетоводен контрол. Цената на счетоводителите обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: създаване на компания, одит, консултации, предоставени от един от нашите 1 637 счетоводители в дадена категория

Вижте също:Цени
Често задавани въпроси
Какви услуги осигурява счетоводителят?
Счетоводител може да се специализира в една област или да предлага редица услуги, като управлението на прости и двойно счетоводство, подготовка на счетоводни и статистически изявления, счетоводни изявления, клирингови и данъчни декларации. Отчитане на различни видове артикули (банкови извлечения, вътрешни документи, клиенти или фактури за доставка и др.). Фактуриране на работни маршрути. Оценка на точността на данъчните и счетоводните фактури. Отговорността за правилно публикуване на счетоводни елементи. Изготвяне на редовни месечни, тримесечни и годишни затваряния и подготовка на документи за статистическата служба. Комуникация с одиторите, данъчните власти и други институции. Сметките обикновено съчетават различни услуги, за да ви помогнат да подобрите корпоративните или личните финанси.
Как мога да намеря добър счетоводител или данъчен съветник?
Най-добрият начин да намерите добър счетоводител близо до вас е да влезете в търсенето и да изчакате сделки от счетоводни служители, чийто опит и умения съвпадат с това, от което имате нужда. След това проверете техните отзиви, сравнете менютата и изберете този, който ви подхожда.
Как мога да намеря счетоводител в моя квартал?
Намерете местен счетоводител, понякога може да бъде сложен в зависимост от това къде живеете. Ако влезете в търсене, ние ще го изпратим на счетоводител от вашата среда. Въпреки това, тя не винаги е лична среща и така можете да изберете счетоводител от други региони и да комуникирате по електронен път.
Защо е подходящо да се наемат счетоводител чрез Wilio?
Счетоводството е една от тези услуги, които наистина ви помагат да спестите. Инвестирането в службите на счетоводителя си заслужава. Един добър счетоводител може да ви подчертае грешките и неизползваните възможности, които ви струват пари. Не само вие спестявате времето, ще можете да спите мирно със сигурност, че вашите счетоводни и данъци са водени в ред и в съответствие със закона. От намирането на добър счетоводител, само няколко кликвания ще бъдат разделени в Wilio. Просто опишете какви услуги ви трябват и изчакайте менютата. Сега е подходящото време да решите счетоводството ви. Получете безплатни оферти и открийте удобен счетоводител днес.
Какви услуги правите за вашия счетоводител
Данъчна декларация на физическо лице
Всички трябва да имат надежден счетоводител, който всяка година прави данъчна декларация от доходите на физическите лица. Обикновено е най-добре да се свържете с счетоводен служител в началото на новата година - в идеалния случай не по-късно от 3 месеца преди крайния срок. Не само със сигурност, че ще има време за вас, но и да можете да ви посъветвате, например, все още е възможно да го поставите в цената, преди счетоводството да бъде затворено през изминалата година. Когато намерите счетоводен служител, от който бихте искали данъчна декларация, не го се усмихвайте възможно най-скоро. Преди да подадете данъчни връзки, счетоводителите са значително заети, така че не го оставяйте в последната минута.
Счетоводство
Много счетоводни изявления предлагат счетоводни услуги и ви познават с редовен затвор, заплати, фактури и други подобни. Ако притежавате малък бизнес или сте единствен търговец, наемете счетоводител има смисъл, защото счетоводството ви ще доведе професионално, което ще се погрижи за всички закони, стандарти и разпоредби, за да се избегнат възможни проблеми с властите, които могат да възникнат от невежество.
Консултация
Счетоводителят може да ви помогне да оптимизирате счетоводните си разходи. Можете да организирате среща, в която говорите за доходите и разходите си. След това ви съветвам да продължите с оптимизация. Предимството да има счетоводител в подготовката на бюджета е, че той ще разгледа обективно вашите финанси и може да оцени какво можете да си позволите да си купите, записвате и каква данъчна височина може да очаква за една година.
Съвети и съвети
Котировки се обръщат Не губете време, като търсите оферти от различни счетоводни компании. Въведете заявката си и започнете да получавате оферти от удобни счетоводни служители от околностите. Не надвишавайте бюджета си Счетоводните цени могат наистина да бъдат различни. Въпреки това, с Wilio, можете лесно да сравните няколко оферти и да изберете такъв, който отговаря на вашия бюджет. Намерете най-добрите счетоводители Не забравяйте да добавите вашите изисквания за приключване на изпълнението. Ако имате определен бюджет, който трябва да се следва, моля, обърнете внимание, че доставчикът на услуги вече е в началото.
ДемонстрацияДемонстрации на реализациите на нашите доставчици
profile image
счетоводство
Дамян Й.
profile image
счетоводство
Радослав Б.
profile image
счетоводство
Продан Ф.