Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

събаряне и разрушаване
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 620 регистрирани професионалисти
93 526 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
Всички услуги
Всички услуги
събаряне и разрушаване

Имате нужда от услуга за саниране и събаряне? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти за премахване на замърсявания, заздравяване на различни материали, срутване на предмети. Цената на работата по саниране и разрушаване обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: отдаване под наем на оборудване за разрушаване, инструменти за разрушаване, предоставени от един от нашите 24 204 специалисти в дадена категория.

Вижте също:Цени
Често задавани въпроси
Защо да наемете специалист по разрушаване чрез Wilio?
Търсите услуги за разрушаване? Експерт за разрушаване ефективно разполага с вътрешни и външни сгради или например премахва плочките във вашия имот. Той има опит с инструменти за разрушаване, така че всички разрушения ще бъдат направени безопасно и в съответствие с регламентите, така че да можете да продължите следващата фаза на вашия проект. Добавете своя проект в Wilio и ние ще ви свържем с най-добрите местни компании за разрушаване. Просто обяснете какво трябва да разрушите, когато е необходимо да се направи и дали материалите трябва да бъдат запазени или изхвърлени.
Кой е продавачът на разрушаването?
Обучен доставчик на разрушаване безопасно демонтаж на различни и временни структури. Разрушаването могат да бъдат направени в началото на повечето реконструкции, за да започнете работа.
Какви са общите видове услуги за разрушаване?
Експертите на разрушаването обикновено разрушават, разглобяват и премахват баните, плочките, навес и стени. Те обикновено разполагат с никакви отпадъци или оттегляния материал за рециклиране.
Какви са общите инструменти и техники, използвани от разрушителните компании?
Доставчикът ви от разрушаване избира подходящи инструменти и техники в зависимост от размера и местоположението на вашия обект, но най-често използваните методи са деконструкция или механично разрушаване. Деконструкцията се извършва ръчно с помощта на секунди, приюти и отвертки, докато механичните разрушения включват куршуми, булдозери и багери.
Има ли някакви закони или разрешителни, които биха могли да повлияят на разрушаването?
Да. Решението за разрешително е засегнато от фактори като околната среда, културното наследство и въздействието на разрушаването на външния вид на района. Лицензиите за разрушаване и разрешенията регулират правителствените закони и местните власти.
Колко струва да наеме доставчик на разрушаване?
Средната цена на услугите за разрушаване обикновено е от 60 - 80 евро на квадратен метър. Вашият доставчик на разрушаване може да таксува повече или по-малко в зависимост от сложността на работата, цената за наемане на механичен инструмент за разрушаване, времето, необходимо за разрушаване и дали трябва да премахнете отпадъците.
Какво включва услуга за разрушаване?
Експертите на разрушаването премахват вътрешни и външни конструкции, плочки и настилки, ръка или използване на по-големи машини като багери и булдозери. Ако трябва да се разпореждате с сградата, детайлите ще научат, когато поръчате разрушителни услуги чрез Wilio.
Услуги
Рани
Трябва ли да премахнете стените на градината, вътрешните стени или колони? Бърз доставчик за разрушаване, което зрели и премахва развалините. В зависимост от размера и местоположението на стената, вашият експерт ще работи или ръчни или да използват машини като торба. Ако са необходими специализирани машини, специалистът в областта ще обсъжда достъпа до собственост и цената на устройството и добавянето на ценовото изчисление. Ако стената е направена от тухла или дърво, моля, обърнете внимание на доставчика, за да запазите и повторно използвате или продавате материали.
Теглене на банята
Ще ремонтвате ли банята? След това трябва да разрушите сегашната си баня. Разрушаването на банята включва разглобяване на мивки, вани, душове, тоалетни, плочки и стени. Експертът за разрушаване може да ги освободи или да ги спаси за нает склад срещу заплащане. След разрушаване майстори, които могат да обновят банята за повторно използване на санитарните и материалите, които сте решили да запазите.
Премахване на плочки
Осигурете професионално премахване на плочки, за да се гарантира защитата на вашия дом и здраве от прах и опасни отломки. Ако искате да оставите плочките, вашия доставчик с чук, длета и скреперите внимателно се отлепят. Ако плочките могат да бъдат изхвърлени, то ще използва чук или куршум. Независимо от метода на отстраняване, професионалното отстраняване на плочките трябва да доведе до минимално увреждане на основната повърхност. Доставчикът на разрушаване може също да предложи повърхностна обработка, така че тя да е готова за нови плочки. Преди да напуснете, зоната и (ако е включена в цената на разрушаването), заемат счупена плочка с вас.
Отстраняване на подслон
Ако трябва да оставите металните или дървените заслони, вероятно можете да се нуждаете от повече от един работник и доставка или контейнер за отпадъци, произтичащи от отпадъци. Когато вашият доставчик дойде на място, приютът, материали като метал се вкарва в скрап и материали за многократна употреба. Някои доставчици на разрушаване на работата вземат предвид при определянето на цената на работата, така че е добре да се осигурят снимки и толкова подробности за това, което е построен подслонът ви.