Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

ремонт на телевизори
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 621 регистрирани професионалисти
93 540 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
ремонт на телевизори

Имате нужда от услуга в областта на ремонта на телевизори и сателити? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти за диагностика, ремонт на подсветката на екрана и дънната платка, подмяна на захранването. Цената на ремонта на телевизионно и сателитно оборудване обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: подмяна на дистанционно управление и подмяна на кабели, предоставени от един от нашите 4 386 сервизи във вашата категория.

Вижте също:Цени
Често задавани въпроси
Защо да резервирате местен ремонт на телевизори чрез Wilio?
Имате ли проблем с телевизора и търсите сервиз близо до вас? Резервата за ремонт на телевизията е правилният избор по две причини. Първо, не се препоръчва да сте опасни за електрическите компоненти и можете да причините още повече щети. Второ, поставете телевизора за обслужване на диагностиката на проблема (с надеждата, че тя е премахната) често е по-евтина от закупуването на нова телевизия. Благодарение на качеството на поправянето на любимата ви сесия, ще можете да се наслаждавате на любимото си време в комфорта на хола си. Най-доброто място за резервиране на вашия телевизионен ремонт и търсене на техника във вашия район е Wilio. Ще намерите опитни експерти, които да ви помогнат незабавно.
Кои са най-често срещаните телевизионни проблеми?
Често срещаните проблеми включват разстройства на екрана, превключване на звука, проблеми с закрепването, линии и черни сенки през екрана, счупени HDMI входове и проблеми с Wi-Fi връзката за интелигентни телевизори.
Какво трябва да направя, преди да включа ремонт на телевизия?
Преди да резервирате ремонт на телевизия, направете основни проверки, за да видите дали можете да разрешите или диагностицирате себе си. Можете, наред с други неща, да включите и включите телевизора, проверете свързаните кабели, свържете телевизора към друг електрически контакт, където е свързан друг компонент, проверете настройките и входа и използвайте дистанционното управление, за да възстановите фабричните настройки.
Трябва ли да поправя телевизия или да купя нова?
Ако телевизорът ви не е стар, добре е да резервирате сервизатора си, за да разберете кой вариант е финансово по-благоприятен. Информацията за цените на ремонта ще ви помогне да решите дали да закупите нов или да поправите текущия си телевизор.
Трябва ли да взема вашия телевизор, за да обслужвам или да поръчам мобилната телевизия на телевизора близо до мен?
Най-предпочитаният избор е резервация на мобилен телевизионен ремонт. Ще можете да резервирате ремонта преди телевизионните сървъри. Мобилният ремонтник ще донесе най-често използваните инструменти за ремонт и резервни части. Ако проблемът не може да бъде разрешен на място, вземете телевизора си и ще завършите работата си след поръчване и доставяне на специални резервни части.
Дали сервизите на телевизията се нуждаят от квалификации?
Въпреки че специалните квалификации обикновено не се изискват от сервизи, много от тях са завършили чиракуване или притежават сертификати в електрониката.
Колко струва телевизора?
Цената на ремонта на телевизионен ремонт от Wilio обикновено варира от 40 до 130 евро. Цената ще зависи от вида на телевизията, разстройствата, сложността и от времето, необходимо за премахване и цената на всички необходими резервни части.
Трябва ли да поправя и инсталирам лицензиран специалист?
Някои интервенции изискват лицензиран специалист. Винаги се уверете, че сервизът има подходящи разрешения за корекция и инсталиране на телевизора, преди да приеме менюто.
Какво включва ремонт и телевизионна инсталация?
Ремонтът и инсталирането на телевизора се състоят от различни актове, започвайки с оценката на проблема и намирането на причините, адресиране на проблеми със звука, изображения, качество на изображението, подмяна на дефектни или повредени части и настройки за Wi-Fi връзки в Smart TVs. По-сложните ремонти могат да изискват сервиз, за ​​да вземете телевизора си към вашия семинар.
Услуги
Отстраняване на неизправности TV.
Основна услуга, която включва проверка на телевизора и определянето на причината за проблема. Това може да бъде причинено от няколко фактора като дефектно ръководство, недостатъчна мощност или лоши / нефункционални части. Реактивърът ще се опита да разбере същността на проблема и ще ви информира за необходимите ремонти и работи, които ще трябва да купите.
Ремонт на телевизионни екрани
Повечето телевизионни сервизи могат бързо да коригират по-нови LCD или LED телевизори. В по-старите модели без плосък екран, ремонтът може да бъде по-сложен и резервни части скъпи или трудни. Ако вашият LCD или LED телевизор има напукан или счупен екран, в някои случаи може да бъде ремонтиран или заменен. Резеторът ще оцени щетите и ще ви информира за цената и продължителността на ремонта.
Инсталиране на интелигентни телевизори
Интелигентните интернет връзки днес са стандарти, но връзката им с Wi-Fi може да бъде сложен въпрос. Ако имате проблем с връзката, ремонтът намира проблема и го разрешава. Той също така ще изпълнява всички стъпки, необходими за свързване на Smart TV към Wi-Fi и проверява безжичните връзки и маршрутизатора и телевизионните кабели. Реактивърът ще провери Wi-Fi сигнала и в някои случаи може да препоръча преместване на маршрутизатор или телевизор за подобряване на сигнала.
Имам проблеми с телевизионен сигнал. Какво може да бъде проблемът?
Антената може да бъде повредена при буря, птици или животни на вашия покрив. Сигналните проблеми могат да се появят и поради разпространение на сигнали, блокиране на високи сгради, дървета или други предмети. Резервирайте инсталатора на антената за пълна диагностика и изтрийте проблема.
Колко време ще продължи ли сателитът?
Повечето телевизионни сателити са предназначени да издържат най-малко 10 години. Функционалността зависи от метеорологичните условия (силни бури, вятър или сняг). Ако забележите по-ниска функционалност, може да е необходимо да се поправите или замените.
Колко време отнема сателит?
Сателитната инсталация отнема около 2 часа. Ако къщата ви е многоетажна или инсталираща допълнително оборудване, това време може да бъде удължено.
Колко е телевизионна сателитна инсталация?
Инсталиране на сателитната инсталация, запазена през Vilio струва от 60 до 180 евро. Цената може да варира в зависимост от това, което трябва да инсталирате колко е вашата къща или ако има и някои ремонти.
Какво включва сателитна инсталация?
Сателитните инсталатори могат да упражняват техническите си познания по време на обслужващия обхват. Ето някои от най-често срещаните, с които антената водопроводчик може да ви помогне.
Инсталиране на сателит
Водопроводчикът ще ви помогне с селекция от правилната сателитна антена за вашия дом. Ще трябва да инсталирате сателита навън, обикновено на покрива. Водопроводчикът открива местоположението на предавателя и насочва сателита в правилната посока. Вашият сигнал е тестван и зададен за постигане на най-добрите и надеждни доходи. Когато сателитът ще бъде на място, водопроводчикът ще доведе до кабел от сателита през домакинството (стената) към телевизора. Тя ще се погрижи за правилно участие и ще ви позволи да гледате любимите си телевизионни програми.
Сателитен ремонт
Телевизионната сателитна функционалност обикновено е десет години. Ако сателитът не работи, тъй като има, може да е необходимо да се повтори или нова настройка. Има случаи, когато има чести и остри промени в времето, увредените дървета, но също и птиците или дивата природа ще причинят сателит да се движат от правилното място, пожар или почивки. Сателитният ремонт може да спести пари и знаете проблема със сигнала бързо, отколкото да купувате нови. Реактивърът обикновено извършва визуален контрол от земята и от покрива, за да види какъв е проблемът. Вземете дохода на сигнала и поставете сателит обратно на мястото с най-добрия сигнал. Ако проблемите причиняват време и външни влияния, други решения също могат да ви препоръчат, например. Инсталиране на усилвател, който ще ви помогне да увеличите приемащия сигнал.