Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

ремонт на мебели
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 507 регистрирани професионалисти
92 074 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
ремонт на мебели

Имате нужда от услуга за ремонт на мебели? Wilio ще Ви помогне да намерите качествени експерти за смяна на врати и обков, боядисване, дребни ремонти. Цената на ремонта на оборудването на апартамента обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: повърхностно шлайфане и полиране, разходи за доставка, смяна на дръжки, предоставени от един от нашите 22 333 сервизи в категорията.

Вижте също:Цени
Услуги
Pontel ремонт.
Между общите проблеми с леглото включват счупени решетки, надраскани дърво и счупени рамки. Или може би имате нужда от ремонт на облигации, неговото шлайфане и обезцветяване, за да сте готови за вашето бебе. Преди да обясните вашите опции ще оцените вашия сервиз на вашия двор или фиксиране на дебат дивана. След това използва неща като лепило, резервни части, абразивна хартия, оферта и цвят, за да направи леглото ви да изглежда най-добре.
Корекции на гардероба, шкафове и чекмеджета
Ремонт на кухненски шкафове и кухненски изход може да включва обмен на релси и панти от контакти или боядисване и смилане. Ремонтът на гардероба обикновено зависи от това дали е самостоятелен или вграден гардероб. Общите проблеми включват счупени врати, рафтове и панти. Може обаче да се наложи да намерите държача за по-напреднали ремонти.
Корекция на дивана и тапицерия
Ремонтът за тапицерия е един от най-често срещаните видове подмяна на мебелите. Повечето дивана започват да работят малко разклатени, като се започне от нарязаните възглавници до разкъсана тъкан, преди да бъдете готови да го замените. Корекцията в хола може да включва отстраняване на петна, ремонтиране на счупени крака или рамки или подмяна на ремъци, ципове, пени или пружини. Ремонтът на струговете също може да включва привързаност или подмяна на части като двигатели, електрически приспособления, кабели, лостове, щранд и др. Или ако трябва да коригирате кожено обзавеждане, техникът ви може да може да решава проблеми като избледняване, драскотини и пилинг.
Ремонт на маса, маса и столове
Можете да поправите различни маси, от вечерята след ремонт на настолни лампи и маси за кафе. Повечето маси са изработени от дърво, което обикновено се ремонтира, включително преинсталиране на счупени крака, смилане и грес. Ако имате нужда от ремонт на столове, вашият Handyman може да разгледа обмена на ключови части, като например ограничения на лакътя, колела и лостове, докато ремонтът на трапезарията обикновено включва повторно покритие, фиксиране на счупени крака, шлайфане и оцветяване.
Често задавани въпроси
Защо да резервирате ремонти на мебелите през Уилио?
Ако мебелите ви изглежда малко по-лошо по отношение на износване, не е нужно да си купите нов. Задръжте любимия си диван, стол или зад бюрото много по-дълго и получавате фиксирани мебели. Човекът по поддръжката може да възстанови и коригира мебелите, като започва с вдлъбнатините на дивана и счупени крака на крака, за надраскани плочи и столове, които няма да бъдат гласнете. Вашите мебели ще са готови за употреба като нов, по време на момент. Най-доброто място за намиране на майстор за ремонт на мебели е Уилио. Публикуването на търсенето е просто, след това просто проверете менютата и резервирате експерт, за да поправите мебелите до времето, което ви подхожда.
Имам мебелите си да поправя или замени?
Ако мебелите ви са качество, част от комплекта или има сантиментална стойност за вас, вероятно е най-добрият избор на възстановяването му. Вероятно пестите пари и е по-добре за околната среда.
Какви са най-често срещаните ремонт и увреждане на мебелите?
Тапицираните мебели имат тенденция да носят и създават дупки, докато дървените мебели (например маси и столове) са податливи на надраскване и счупени крака.
Имате ли нужда от специална квалификация за ремонт на мебели?
Фиксирайте мебелите могат всички. Въпреки това, много хора, които работят с мебели, обаче, са завършили практика за дограма и имат опит с различни материали, от дърво след кожата.
Колко време отнема мебелите?
Основните ремонти на мебелите могат да отнемат само 30 минути, но по-големи ремонти (особено ремонт на тапицерия или дървени покрития) може да отнеме няколко дни.
Ще поправите ли мебелите ми на място или отвъд?
Простият ремонт на мебели може да се извърши на място. Въпреки това, в случай на възстановяване, което изисква повече време или специално оборудване, вашият сервиз може да завърши работата извън работното място.
Колко струва мебелите?
Това ще зависи от вида на мебелите, броя на парчетата, използваните умения и от колко време ще поеме изпълнението на задачата.
Какво включва ремонтни мебели?
Ремонт на мебели включват смес от обработка на дървен материал и тапицерия в зависимост от вида на мебелите и ремонта. Предимно вашият ремонтник ще дойде при вас у дома, но ако се нуждае от повече време или оборудване, за да завърши ремонта, мебелите могат да вземат у дома с вас.