Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

ремонт на кухня
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 620 регистрирани професионалисти
93 526 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
Всички услуги
Всички услуги
ремонт на кухня

Имате нужда от услуга в областта на ремонта на кухни? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти за премахване на оригиналния кухненски модул, производство и сглобяване на нов кухненски модул, свързване на уреди, монтажни работи и боядисване. Цената на преустройството на кухнята обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: събиране на отпадъци, покупка на уреди, проверки на електричество и газ, предоставени от един от нашите строители в 26 073 в категорията

Вижте също:Цени
Често задавани въпроси
Защо си запазвате реконструкцията на кухнята през Уилио?
Повечето семейства поемат вашата кухня или се нуждаят от актуализиране на кухнята 10 - 15 години. Така че, ако почувствате, че кухнята ви се нуждае от промяна може да бъде време за обновяване на кухнята. Професионалната кухня Renovator ще изпълнява реконструкцията ви по-бързо и на по-високо ниво и може да бъде запазено пари. Професионалистите могат да се справят с всички подробности, за да бъдат хеджирани в допълнение към жонглиране между работа, деца и живот, които не остават заседнали в кухнята. Резервацията на вашата кухня чрез Wilio ви позволява да получите достъп до хиляди квалифицирани местни търговци в рамките на бюджета си. Ще намерите опитен експерт, който може да се справи с цялата работа от планирането след завършване или такова, което ще се справи с задачите, с които трябва да помогнете.
Наемете професионален обноска кухня или направете обновяване на кухнята сами?
Отдаването под наем на професионална обноска сервиз кухня е чудесен начин да спестите време, да избягвате наранявания и да постигнете най-професионалното покритие, а дори най-новите занаяти в света ще се нуждаят от професионална подкрепа по време на реконструкцията от търгочаци и електротехници.
Как мога да се подготвя за реконструкция на кухнята?
Първо изследвайте желания стил, цветове и подреждане на кухнята и след това планирайте съответно бюджета си. По време на ремонта ще трябва да се подготвите за живота без кухня, така че си запазвате пространството за съхранение и инвестирате в електрическия тиган за печене и се подгответе за поне месец шум и прах.
Какви са стъпките за обновяване на кухнята?
1. Изберете дизайн, материали и задайте бюджета си. 2. Отстранете частите на съществуващата ви кухня, за да бъдат заменени. 3. Ако е необходимо, извършете водопроводни и актуализирайте електрически инсталации. 4. Инсталирайте нови плочки, кухня, осветление и уреди.
Услуги
Какво включва обновяване на кухнята?
Всеки проект за обновяване на кухня започва с планиране и дизайн. Уверете се, че знаете кои елементи искате да промените, премахвате и актуализирате и колко вероятно ще стоите, защото може да не се налага да правите корекции в бюджета. Ако някои части са все още В добро състояние и сте в съответствие с новия дизайн, можете да ги запазите, както и да използвате бюджета си за допълнителни функции. След планиране на ремонта (и преместване на всички храни и ястия) ще бъдат допълнителни стъпки, за да зависи от това, което сте включили в плановете си:
Вие разрушавате съществуващата си кухня
Първата стъпка, която ще накара вашия експерт обикновено да премахне съществуващата ви кухня или части в него, не позволявате. Тя ще започне чрез премахване на съществуващите врати и щандове, последвани от врата и прозорци. След това изключете захранването и извадете вградените уреди и лампи. Ако обменяте стенни панели и подове, ще бъдат премахнати като последно. Ще трябва безопасно да спестите всичко, което искате да запазите, и може да се наложи да организирате изхвърлянето на отпадъци, за да освободите инсталационното пространство.
Инсталиране на нови уреди
Когато купувате новите си уреди като печене тръби, плочи, фенове и светлини, обикновено ще трябва да инсталирате квалифициран електротехник. Те започват да изключват мощност, вода и газ. След това инсталират новото ви устройство, проверете дали е безопасно, сигурно и балансирано и след това тествайте неговата функционалност. Когато инсталацията на уреда приключи, захранването се включва отново.
Инсталиране на нов етаж
Когато инсталирате нови кухненски етажи, повечето хора избират лесно почистващи и трайни възможности като плочки, шисти или линолеум. След премахване на съществуващите етажи, вашият доставчик на подови настилки ще бъде отстранен от прах и мръсотия. Ако има някакви проблеми с ниво на височина или етаж, ще е необходимо да се балансира пода и след това да се подготви повърхността със звукова изолация, бариера за влага. Вашият етаж водопроводчик прилага лепила или цимент, за да прикрепят новия етаж. След инсталирането на всички подове, те ще проверят отново, ако всичко е равностойно и всички ръбове са запечатани, преди да инсталирате плочките и да завършите, че няма интервали между пода и шкафа.
Инсталиране на шкафове
Шкафовете са център на вашата кухня, така че си струва да инвестирате в професионална инсталация. Обикновено столандър или шкаф водопроводчик проверява оформлението на кухнята, проверява дали имате всички парчета и след това започнете да монтирате шкафовете. Всеки шкаф е прикрепен един до друг, а също и на стените. Използването на нивата на спиране проверете дали всеки хоризонтален шкаф е готов за инсталиране на работния плот.
Инсталиране на нови табла
Когато вашите шкафове са на мястото ви, специалистът в областта може да прикрепи новата ви чиния. В зависимост от вашата кухненска подредба, можете да си купите стандартна кухненска машина в магазина. В противен случай ще трябва да персонализирате съществуващата плоча или да инсталирате плоча, направена, за да се побере в пространството си. Инсталацията на работния плот се основава на инсталацията на работния плот на вашите шкафове и стени, преди да го закрепите на сайта, като използвате лепило, винтове и конзоли. И накрая, инсталацията на работния плот запечатва всички ръбове и почиства всички отпадъци.