Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

ремонт на коли
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 621 регистрирани професионалисти
93 540 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
ремонт на коли

Имате ли нужда от автосервиз? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти за смяна на масло, смяна на гуми, смяна и ремонт на предно стъкло. Цената на ремонта на автомобили обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: сервизен преглед, масло, летни и зимни гуми, предоставени от един от нашите сервизни техници на 3 459 в категорията.

Вижте също:Цени
Съвети и съвети
Добрата задача е основата Автоханиката обикновено е отговорна за редица произведения от автомобили за обслужване на услуги, до различни ремонти. Напишете в заданието възможно най-много описание на това, което трябва да изпълните и до каква степен да разберете каква е вашата идея. Проверете за реализация За да сте сигурни, че всички произведения са направени качествени, проверете работата по време на курса си, както и след като го завърши. Бюджет и време Не забравяйте да добавите вашите изисквания за приключване на изпълнението. Ако имате определен бюджет, който трябва да се следва, моля, обърнете внимание, че доставчикът на услуги вече е в началото.
С това, което обикновените ремонти на автомобили могат да помогнат за автомобила Mechanic?
Смяна на маслото и филтъра
Смяна на масло, маслен филтър, горивен филтър и въздушен филтър е от съществено значение за плавното функциониране на превозното средство. Той също така осигурява по-икономична работа и по-нисък разход на гориво в сравнение с запушен и замърсен филтър. Това е една от най-важните части на редовната услуга на автомобила.
Малка услуга
Малките услуги показва, че обменът на масло и филтър; Контрол на тялото и шасито; Добавяне на всички течности в двигателя, включително течности в шайби, спирачни течности, охлаждаща течност и контрол на допълнителни 35 ключови компонента като светлини, гуми и спирачки. Повечето механика напредва според инструкциите на производителя и препоръчва всички други произведения, които автомобилът може да се нуждае от кола по отношение на вашия тип и възраст.
Голяма услуга Tour.
Голяма услуга предлага всички услуги, които са част от малка услуга, като същевременно включва контрол над 15 до 30 компонента на превозното средство, включително, например, контрол на ос, контрол на колелата, контрол на усилването, амортисьори, помпи, регулиране на светлината, въздух Контрол на веригата и други.
Ремонт, обмен и поддръжка
Дали това е обмен на консумативи като масло, филтри, свещи или износени спирачни накладки. Други редовни актове включват почистване и дезинфекция на климатик или подмяна на чистачките. Опитен автомобилен механик ще се погрижи за колата ви, за да бъде в добро работно състояние, безопасно и да отговарят на техническите стандарти за инспекция на контрола на емисиите на TK и EK.
Корекция на стъкло, каросерия и интериор
Ако на тялото има пукнатина или повреден цвят на тялото, на предното стъкло е най-добре да се коригира възможно най-скоро. В случай на повредена подложка или вътрешни пластмаси, особено естетическите дефекти, които могат да бъдат направени по-късно.
Поддръжка и гуми за колела
Геометрия и балансиране на колелото, независимо дали качеството на гумите за лятото и зимата са от решаващо значение за безопасно шофиране, спиране и оптимално изпълнение на превозното средство в движение.
Често задавани въпроси
Защо търсите кола услуга в Wilio?
Независимо дали имате нужда от редовна обиколка на автомобила, протектора, геометрия или повече ремонт, ще намерите автомобилен механик, който може да се справи с него. Проверява колата ви, диагностицирайте проблема и изпълнява необходимите ремонти и обмен. Просто въведете търсенето и изчакайте оферта. Независимо от марката и модела на колата ви, ние ще ви помогнем да намерите механична или автомобилна услуга, която дават на колата ви на първокласно състояние. Ако вашият автомобил се нуждае от нормална услуга или ремонт на Wilio, за да ви помогне да намерите експерти, в които можете да разчитате на това, ще се доближи добра работа за добра цена.
Какви най-често срещани проблеми с моята кола Mi Automechanik помагат за решаване?
Най-често срещаните проблеми на проблемите включват нарушения на двигателя, електроника или дефекти или ремонт на леки повреди на тялото на превозното средство. За да осигурите сигурността си и да предотвратите възможните пътни проблеми, трябва да направите редовна инспекция на услугата поне всяка година и да направите необходимите ремонти веднага щом забележите проблем.
Колко време отнема ремонт на автомобили?
Колко ще зависи от ремонта на това колко критични нарушения и колко компоненти на превозното средство трябва да бъдат заменени или поправени. Като цяло, повечето от нормалните автомобилни ремонти могат да се извършват в един ден - от контрол и диагностика за ремонт или замяна. Въпреки това, в случай на резервни части, времето на ремонта може да бъде отстранено чрез доставката на заместващата част. Удобният автомобилен механик ще го направи, всичко, за да ви върне обратно възможно най-скоро, но сигурността остава винаги най-високият приоритет, така че работата не показва за сметка на качеството.
Колко време се провежда инспекцията на услугата?
Сервизната обиколка на автомобила може да отнеме средно 1-2 часа. Ако ремонтът също е необходим извън нормалната услуга, тя може да отнеме повече време.
Как да намеря надеждна кола, или механик в квартала ви?
Wilio ще ви помогне да намерите автомобилна услуга във вашия квартал, който може да реши проблема ви. Просто въведете търсенето и се съгласите на крайния срок и цената.
Защо се съгласявате с автомобил чрез Wilio?
Необходима е редовна автомобилна услуга, за да се вози надеждно и безопасно. Използвайки Wilio, можете да намерите механик с необходимите умения, опит и оборудване. Просто сравнете различни оферти и изберете най-доброто. Уилио е най-бързият и най-лесният начин да намерите надеждна кола в квартала.
Колко често е необходимата автомобилна услуга?
Като правило, автомобилът е завършил инспекция на услуги на всеки 12 месеца (15 000 км или 30 000 км) в зависимост от препоръките на производителя и вида на двигателя.
ДемонстрацияДемонстрации на реализациите на нашите доставчици
profile image
ремонт на коли
Станко Т.
profile image
ремонт на коли
Борислав О.
profile image
ремонт на коли
Александър Й.
profile image
ремонт на коли
Гроздан М.
profile image
ремонт на коли
Христо А.
profile image
ремонт на коли
Здравко К.
profile image
ремонт на коли
Йордан З.
profile image
ремонт на коли
Радослав Б.