Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

ремонт на хладилник
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 619 регистрирани професионалисти
93 499 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
ремонт на хладилник

Имате нужда от услуга в областта на ремонта на хладилници? Wilio ще Ви помогне да намерите качествени експерти в диагностиката, инспекцията и ремонта на хладилници. Цената на ремонт на хладилно оборудване обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: транспортни разходи, консултация, почистване на охлаждане, които ще бъдат предоставени от един от нашите 11 100 сервизи в дадена категория.

Вижте също:Цени
Полезна информацияКакво трябва да знаете
Какво можете да очаквате от местен сервиз на хладилник от Wilio? - надеждна работа от квалифицирани и опитни сервизи. Такъв специалист гарантира, че корекцията ще бъде направена бързо, ефективно и в съответствие с всички официални протоколи за сигурност. Той също така означава, че всеки хладилник или модел на фризер или комбинации от тях, който и да е отпечатък, който в момента е на пазара, може да бъде ремонтиран. - Доставка на оригинални части за вашия хладилник. Никой не иска уреда да развалят няколко месеца след ремонта. Нашите сервизи работят заедно с много производители и техните представители, така че знаят оригиналните резервни части за вашия точен модел на хладилник или фризери, за да служат добре дългосрочно. - ремонт на домакинствата и търговските операции. Нашите услуги бяха разработени по отношение на гъвкавостта. Всеки от експертите има способности и квалификации, за да помогне не само на собствениците на частни домове, но и осигуряват ремонт на охлаждане, обзаведени в търговски операции, независимо дали са офиси, хранителни вериги, хотели, ресторанти, кафенета и др. Рестакът на вашите хладилници и фризери може да направи много. Ако хладилникът ви не поддържа страхотни температури, фризерът не позволява или изтича, моля свържете се с оторизиран Wilio експерт. Нашият партньор може да реши следното: интегриран и самостоятелен хладилник; интегрирани и отделени фризери; Интегрирани и отделени хладилници с фризер; търговски хладилни и замразяващи съоръжения; Мобилни хладилни и фризери; Машини за производство на лед; Охладител за вино. Често задавани въпроси В: Колко време отнема доставката на поръчани резервни части? Отговор: Това е трудно да се предскаже, тъй като зависи от наличието на отделни части на техните производители / дистрибутори. Тя може да варира от 3 работни дни в рамките на 2 седмици. Въпрос: Където навсякъде е налично Wilio? Отговор: Услугата Wilio е достъпна в цяла Словакия и няколко други страни. Въпрос: Кога може да дойде сервизът първо? Отговор: терминът и времето на ремонта, които спорите директно с избран ремонт и зависи и зависи от неговата наличност. Но повечето сервизи са гъвкави и ви познават да дойдете в същия ден и уикенд. В: предоставяте ли други услуги за хладилници и фризери? Отговор: Можете да поискате редица експерт по поддръжката, които са съобразени с вашия специфичен хладилник или фризерен модел.