Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

ремонт на баня
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 507 регистрирани професионалисти
92 077 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
Всички услуги
Всички услуги
ремонт на баня

Имате нужда от услуга в областта на ремонта на баня? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти в къртенето и зидарията, облицоването на плочки, окабеляването на тоалетни, мивки и душове. Цената на ремонта на баня обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: събиране на отпадъци и разходи за боядисване, предоставени от един от нашите строители в 27 335 в категорията

Вижте също:Цени
Услуги
Какво включва реконструкция на банята?
Опитни шампиони, монтажници и строители могат да ви помогнат с малки козметични корекции в банята. Те заменят душките, водните батерии, инсталират вратата на душ душ или дори инсталират тоалетната си. Въпреки това, ако търсите пълен ремонт на баня, имате нужда от специалист по обновяване на банята. Списък на това, което можете да очаквате да работите с доставчици и ремонт на банята:
Стъпка 1. Цитат и планиране
За да създадете точна оферта, ще има голямо пространство за виждане. Цената ще бъде разгърната от размера на вашата баня, от времето на проекта (обикновено 13 - 25 дни за обновяване на цялата баня) и от необходимите материали. Вие сте отговорен за избора и поръчате всички нови устройства и аксесоари - вана, тоалетна, единици, плочки и др. Трябва да ги закупите и да доставяте реконструкцията преди да започнете. Вашият доставчик ще изпрати оферта и ще изготви план за всички участници, за да гарантира, че всичко ще върви напред, както желаете.
Стъпка 2. Наливане на старата баня
Строителите и експертите по разрушаване ще премахнат оборудването и ще бъдат съхранени или покрити, за да бъдат защитени по време на строителни работи.
Стъпка 3. Пригответе се за нова баня
Освен това, вашият водопроводчик и електротехник извършват груб монтаж. Това означава вкарване на водопровод и мощност на място без неговата връзка. След това идва на сцената Вашият дърводелец, замазка и облицовка, която стои или подготвя стените и пода. Това може да отнеме 2 - 5 дни в зависимост от размера на банята и времето за сушене, необходимо за мазилка, притискане и основен цвят.
Стъпка 4. Добавяне на ново устройство
В тази стъпка всъщност ще видите как се появява новата ви баня. Първо, плочките ви лежат и художникът изчиства стените. След като изсъхне, новите мебели за баня могат да бъдат преместени. Вашият водопроводчик и електротехник ще завършат всички връзки. Други занаятчии използват хидроизолация и уплътнители върху умивалници, душове и бани. И накрая, стъклени фитинги са монтирани като огледало или душ.
Стъпка 5. Заключителна проверка и почистване
Когато всичко е монтирано и сухо, вашият спа реновител ще извърши окончателен контрол. Занаятчиите ще почистят и изхвърлят всички остатъци от опаковки. Вашият доставчик може да завърши основно почистване, но може да искате да поръчате професионални услуги за почистване, за да направите банята ви лиготала.
Често задавани въпроси
Защо да намирате своя експерт да реконструирате банята през Уилио?
Търсите експерт, който няма обновяване на банята? Независимо дали искате да промените дизайна на банята, да създадете повече място в него, или ще го увеличите преди продажбата на недвижими имоти, вие сте на правилното място. Намерете реконструктора във вашия район и накрая лекувайте банята, която се нуждае. Най-добрият начин да наемете доставчик на спа ремонт е да публикувате търсенето на Wilio. Това е бърз и лесен начин за намиране на професионална помощ навреме и в рамките на бюджета.
Колко често трябва да ремонтирате баните?
Повечето хора правят банята си на всеки 11-15 години. Ако все още не сте готови за пълното й ремонт, можете да го съживите с обикновен трик: използвайки редовно почистване на плочки и фуги. Така че минимизирате формата и оцветяването.
Какви са ключовите стъпки за обновяване на банята?
Ремонт на банята започва с цитат и план за проекти. След потвърждение, допълнителни ключови стъпки: премахване на стари фитинги за баня, вода и електрическо разпределение, строителни работи, монтаж на нови устройства, вода и електрически връзки, след това окончателно почистване и контрол.
Какви ползи води до наемане на професионалист за обновяване на вашата баня?
Пълните спа реконструкции изискват електрическа инсталация и водна работа, която трябва да се извършва само от квалифициран персонал. Освен това, когато можете да се насладите на професионалист, можете да бъдете сигурни в обширните си опит и най-добрите инструменти. Тя просто ще завърши работата на високо равнище.
Какви умения и занаяти се отнасят до обновяване на баните?
Основните съюзи, занимаващи се с обновяването на баните, включват сгради, дърводелци, мазилки, плочки, водопроводчици и електротехници. Количеството на занаятчиите, които ще намерите, ще зависи от гамата от обновяването на банята.
Каква квалификация и преподавател ще се чува моят реновитор?
Добре е да се провери дали вашите търговци са членове на местни строителни асоциации с лицензи и са осигурени за строителни работи. Също така е подходящ за последните им препратки.
Колко ще струва моята баня?
Средната цена на частична ремонт баня в Уилио е 35 - 700 €, но те също могат да бъдат по-големи, дори по-малки. Пълна ремонт варира от 2 000 - 8 000 €, разбира се, изключенията могат да бъдат изключения, когато това с бюджети летят в небесните височини. Но това са луксозни случаи.
Нуждае се от занаятчия за ремонт разрешение за баня?
В реконструкцията на банята вероятно ще бъде необходимо да се разберат какви специализирани лицензи могат да бъдат необходими за индивидуалното представяне. Не забравяйте да се уверите, че има занаятчии с подходящо учение и също застраховане.