Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

ремонт и реконструкция
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 616 регистрирани професионалисти
93 437 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
Всички услуги
Всички услуги
ремонт и реконструкция

Имате нужда от услуга в областта на реконструкцията и санирането? Wilio ще ви помогне да намерите качествени специалисти по къртене и зидария, подмяна на подове, саниране на фасади и интериорно боядисване. Цената за ремонт и обновяване на жилище обикновено зависи от набора от услуги. Вижте повече информация за услугите: консултации, настилки и плочки, разходи за мебели и боя, предоставени от един от нашите 32 525 зидари в дадена категория

Вижте също:Цени
Често задавани въпроси
Защо да търсите експерт за обновяване на Wilio?
Независимо дали планирате да реконструирате апартамента или къщата, за да бъдете по-силни, по-икономични или по-красиви, всяка реконструкция изисква много усилия и представлява значителна инвестиция. По пътя към мечтите жилища, всичко обича да се нарежда, за което се срещат много неопитни собственици. Ето защо е важно да се избере надежден, опитен и качествен доставчик. Обърнете се към професионалист, който е по-безопасен от пуст за реконструкция самопомощ. Експертите, които се специализират в реконструкции, имат необходимия опит, контрола, доказани и безопасни процедури и знаят как да работят с различни материали. Wilio ще ви помогне да намерите доставчик, за да се доверите, за да превърнете имота си за мечтател.
Какви умения има експерт за обновяване?
Реконструкционният експерт има редица умения, необходими за управление на строителните работи и всички с свързани реконструкция. Неговата роля е да гарантира, че всеки аспект на реконструкционните работи и в съответствие с приложимите закони и разпоредби за изграждане. Той знае как да избере правилните материали, процедури и инструменти. Тя може стратегически да планира, координира и управлява хората и ресурсите. Той може на практика да прилага различни инженерни и строителни техники, често контролира принципите на функционалния интериорен дизайн.
Как мога да намеря реконструкцията на апартаментите и дома?
Създаването на търсене за Wilio е бърз и лесен начин да се намери доказано професионално за реконструиране на апартаменти и дом във вашия квартал. Wilio ви помага да намерите експерт, който може да персонализира времето и ще направи цялата необходима работа.
Какво трябва да се направи в реконструкцията на апартамента или къщата?
Сменете пода или плочките. Направете необходимата електрическа инсталация и вода и инсталиране на нова баня и кухненско оборудване. Да се ​​боядисва, ако къщата трябва да бъде боядисана не само на интериора, но и екстериора.
Трябва ли да реконструирам архитекта?
В повечето случаи архитектът не е необходим. Ако това е историческа сграда, ще бъде необходимо архитектът да подготви желаната документация, която да бъде реконструирана от компетентните органи.
Колко време ще отнеме реконструкцията на апартамента или къщата?
Продължителността на реконструкцията е различна от всеки проект, в зависимост от обхвата на работата. Договорът за Contracter трябва да включва начална дата и дата на завършване. Когато е реконструиран, е необходимо да се направи собственикът и да може да се вземат важни решения по време на работа. По време на реконструкцията майстори ще трябва да имат достъп до недвижими имоти по време на нормалното работно време.
Колко е реконструкцията на апартамент или къща?
Реконструкционните цени са наистина различни в зависимост от нуждите на собственика и бюджетните опции. Експертът за възстановяване ще ви даде цялата информация, която трябва да решите как да се възползвате от средствата за ефективност.
Кога е най-доброто време за реконструкция?
Реконструкцията или възстановяването на вътрешни пространства обикновено може да бъде завършена по всяко време през годината. Някои части от реконструкцията могат да зависят от времето. Например, в реконструкцията на къщата, работата по основите, стените и покрива трябва да бъде завършена при температури над точката на замръзване.
Мога ли да си купя собствени строителни материали за реконструкция?
Разбира се. Въпреки това, препоръчваме да обсъдите внимателно доставчика, че материалите ще бъдат поръчани. Има много малки и специфични елементи, които са необходими, но лесно не забравяйте или не следвате точния тип.
Как ще се проведе реконструкцията?
Има много променливи, които влияят колко дълго ще работи за реконструкцията на апартамента или къщата. Отделните фази на проекта са описани накратко по-долу. Въвеждаща среща за получаване на идея за обхвата на проекта и инспекцията на мястото, където ще бъде определено. Фаза на предложението - по време на тази фаза, клиентът и доставчикът се съгласяват по предложението и плановете за възстановяване, впоследствие и двете страни подписват договора. Подготвянето на фаза - материалите ще бъдат избрани и ще бъде насрочена реконструкция. Фаза на строителство - изграждане на работа. Фаза на прекратяване и подаване - окончателен списък на всички останали поправки и довършителни работи.
Каква работа бизнесът е част от реконструкцията?Какво е част от реконструкцията
Промяна в помещението на стаята и изграждане на съществуващи етажни планове. Монтаж на подове, плочки, врати Разглобяване и монтаж на кухненски бокс и аксесоари Разглобяване и монтаж на здрав разум Wateroinstallateur труд Електроинсталационни работи Картината
Съвети и съвети
Добрата задача е основата Има много променливи, които влияят на цената и продължителността на работата за реконструкция на апартамента или къщата. Напишете в заданието възможно най-точно каквото ще бъде съдействано, за да експертира точно каква е вашата идея. Проверете за реализация За да сте сигурни, че всички произведения са направени качествени, проверете работата по време на курса си, както и след като го завърши. Бюджет и време Не забравяйте да добавите вашите изисквания за приключване на изпълнението. Ако имате определен бюджет, който трябва да се следва, моля, обърнете внимание, че доставчикът на услуги вече е в началото.
ДемонстрацияДемонстрации на реализациите на нашите доставчици
profile image
ремонт на къща
Дамян М.
profile image
ремонт на къща
Владислав Е.
profile image
ремонт на къща
Димитър Р.
profile image
ремонт на къща
Здравко У.
profile image
ремонт на къща
Георги Й.
profile image
ремонт на къща
Васил Б.