Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

ремонт и монтаж на климатици
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 626 регистрирани професионалисти
93 641 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
ремонт и монтаж на климатици

Имате нужда от услуга в областта на монтаж/ремонт на климатици? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти в областта на климатизацията, свързването на вътрешно и външно тяло, почистването и подмяната на филтри. Цената за монтаж и ремонт на охлаждане обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: филтър, конзола, денонощна спешна помощ, дезинфекция, която ще бъде предоставена от един от нашите 22 049 специалисти в дадена категория.

Вижте също:Цени
Съвети и съвети
Добрата задача е основата Напишете в заданието възможно най-много описание на това, което трябва да изпълните и до каква степен да разберете каква е вашата идея. Проверете за реализация За да сте сигурни, че всички произведения са направени качествени, проверете работата по време на курса си, както и след като го завърши. Бюджет и време Не забравяйте да добавите вашите изисквания за приключване на изпълнението. Ако имате определен бюджет, който трябва да се следва, моля, обърнете внимание, че доставчикът на услуги вече е в началото.
Често задавани въпроси
Защо да търсите инсталация / ремонт на климатик на Wilio?
Търсите експерт по инсталиране или ремонт на климатик във вашия квартал? За да може климатикът да работи добре, е необходимо да се инсталира правилно, редовно почиства и поддържа. Възможните корекции трябва да се обърнат към квалифициран професионалист. Wilio ще ви помогне да намерите климатични експерти от околностите. Просто въведете търсенето и ще получите първите оферти след няколко минути от местни експерти, които възнамеряват работата, когато става въпрос за вас и за приятелска цена. Вашият климат винаги ще бъде надеждно и удобно хладен по време на горещите дни.
Какво е част от стандартната поддръжка на климатизацията?
По време на климатичната обслужване, техникът за обслужване на охлаждащата течност (R32, R410A), налягане на системата, филтри, електроника, уплътнения и канализация на конденза. Тя ще бъде освободена и почистването на изпарителя, филтрите, покрива, външни кондензатори, кондензат и електроника отпадъци. Проверява охлаждащата верига, шума, работата на индивидуалните режими на работа и затяга ставите.
Защо редовно ежегодно климатична услуга, наречена. профилактика?
Редовната климатична услуга е предпоставка за гладкото му функциониране и дълъг живот. Климатик Контрол и ремонт не включва само почистване на климатик и дезинфекция, но и преразглеждане на оборудването. Почистването на климатизацията може да намали потреблението на енергия и по този начин цената на експлоатацията. Пренебрегването на поддръжката ще доведе до стабилно намаляване на работата на климатика, докато потреблението на енергия ще се увеличи.
Колко често трябва да извършите климатична услуга?
Колко често трябва да извършвате климатична услуга ще зависи от това колко често използвате климатичната единица и като много прашна или замърсена е външната среда. Ако редовно почиствате филтрите на всеки няколко седмици и поддържате външната единица чист от примеси и уеб, професионална поддръжка, която ще се нуждаете само веднъж годишно.
Трябва ли да се коригира или да замени климатичната единица?
Когато решавате дали трябва да фиксирате климатичната единица или да замените, помислете за фактори като: възрастта на климатичната единица, нейната енергийна ефективност и награда на новата единица спрямо разходите за ремонт.
Какви видове климатични поправки са най-често срещани?
Климатик за охлаждане: • Напълване на нов хладилен агент с изтичане на хладилен агент • Допълнение на охлаждащата течност • обмен на компоненти в охлаждаща верига • Нов компресор Електрически ремонт на климатизация: • Интервенция или диагностика на проблема в Ел. верига. • Електрически ремонт на климатик с подмяна на компонент • Замяна на работен кондензатор Ремонт на конденза: • Ремонт на конденза: Пречистване • Ремонт на конденза: Подгответе се (друго запазване, свързване, пробиване) • Ремонт на помпа за кондензат • Монтаж на кондензатната помпа • Маркуч / тръби за ремонт / подмяна за кондензат
Какво се случва, ако редовната климатична услуга не е изпълнена?
Климатичната единица има компоненти, които филтрират въздуха и ако тези филтри са редовно впечатлени в устройството, за да растат бактерии, които ще бъдат предадени в кръвообращението, когато климатикът се управлява. Затова е необходимо редовна услуга, за да се направи въздух от климатизацията чист и здрав, но също така и климатичната единица работи без нарушения, така че най-ниското потребление на електроенергия и дълъг живот.
Колко често трябва да правите устройство за климатик?
Експертите препоръчват извършване на климатични услуги в апартаменти и къщи веднъж годишно. Най-добрата ранна пролет. Въпреки това, за да се гарантира, че климатикът ви ще работи ефективно, също така е необходимо да го почистите в допълнение към годишната услуга.
Колко струва климатичната услуга?
Средните разходи за климатични разходи варират от 50 до 300 €. Цената зависи от това колко климатични единици участват, като тези, в които са поставени и други фактори.
Как е инсталирането на климатик?
Класификация и фокус
Всяка инсталация на климатика започва с забележителности и фокусиране. Това е една от най-важните стъпки, необходими за улесняване на климатик, удобен, ефективен, осъществим и възможно най-малката намеса във вашия обект. По време на инспекцията броят на дяловете, необходими за инсталацията, е измерение, тяхното представяне и местоположение.
Климатична инсталация и монтаж
Стените климатици най-често се състоят от една външна единица и от една или повече вътрешни единици. Когато инсталирате климатик, тези вътрешни и външни единици трябва да бъдат свързани с хладилен агент и електрически, което изисква опит и опит. Следователно е необходимо да се свържете с експерта. Климатичната монтаж започва с точно определяне на външни и вътрешни единици. Необходимо е тръбопроводът, водещ към вътрешните и външните единици, може да бъде доведен до устройства без препятствия. Трябва също да се определи къде се осъжда. Следователно има много вода, затова водата за вода трябва да бъде в градиент. Могат да бъдат създадени до пет литра на ден. Водата обикновено излита или отвън, извън къщата, например. в кабелите към сифона или към резервоара за WC. Тръбите могат да се провеждат от кабелен канал, но те могат да бъдат вградени в стените, ако инсталацията мисли достатъчно предварително или дебелината на зидажа. За съхранение на тръби в стени са необходими по-големи разрушения и по-нататъшни реконструкции като напр. картината. В същото време тя е както финансова, така и отнемаща много време. Впоследствие конзолата е монтирана за съхранение на външната единица и вътрешната носеща пластина. Когато свързването на външните и вътрешните единици е завършено и тръбите и линиите са на местата им, тръбите и кабелите се препращат, устройството се вентилира, захващащо се в електричество и се пълни с допълнително охлаждащо средство, ако е необходимо. И накрая, правилното му функциониране се проверява и тества с устройства за измерване на налягане, така че работата на климатичната повърхност също е достатъчна за натоварване.
Защо климатикът трябва да инсталира само акредитиран човек?
Инсталирането на климатизацията включва и износване на хладилния агент. Съгласно приложимото законодателство те могат да се разпореждат изключително сертифицираното лице. Следователно инсталирането на климатик може да се извършва само от акредитиран експерт от закона.
Какво е част от стандартната поддръжка на климатизацията?Климатична поддръжка
Дезинфекция на изпарител Почистване на капака на вътрешния модул Управление на шума на двигателя и носите Почистване на електроника затягане на електрически и механични съединения дезинфекция на конденза Проверка и почистване или подмяна на филтри Почистване на външни кондензатори Проверка на контролните функции Проверете вентилатора, хладните режими на топлина Проверка на състоянието на топлоизолация Проверка на охлаждащата верига Почистване на външни капаци
Как е инсталирането на климатик?
Класификация и фокус
Всяка инсталация на климатика започва с забележителности и фокусиране. Това е една от най-важните стъпки, необходими за улесняване на климатик, удобен, ефективен, осъществим и възможно най-малката намеса във вашия обект. По време на инспекцията броят на дяловете, необходими за инсталацията, е измерение, тяхното представяне и местоположение.
Климатична инсталация и монтаж
Стените климатици най-често се състоят от една външна единица и от една или повече вътрешни единици. Когато инсталирате климатик, тези вътрешни и външни единици трябва да бъдат свързани с хладилен агент и електрически, което изисква опит и опит. Следователно е необходимо да се свържете с експерта. Климатичната монтаж започва с точно определяне на външни и вътрешни единици. Необходимо е тръбопроводът, водещ към вътрешните и външните единици, може да бъде доведен до устройства без препятствия. Трябва също да се определи къде се осъжда. Следователно има много вода, затова водата за вода трябва да бъде в градиент. Могат да бъдат създадени до пет литра на ден. Водата обикновено излита или отвън, извън къщата, например. в кабелите към сифона или към резервоара за WC. Тръбите могат да се провеждат от кабелен канал, но те могат да бъдат вградени в стените, ако инсталацията мисли достатъчно предварително или дебелината на зидажа. За съхранение на тръби в стени са необходими по-големи разрушения и по-нататъшни реконструкции като напр. картината. В същото време тя е както финансова, така и отнемаща много време. Впоследствие конзолата е монтирана за съхранение на външната единица и вътрешната носеща пластина. Когато свързването на външните и вътрешните единици е завършено и тръбите и линиите са на местата им, тръбите и кабелите се препращат, устройството се вентилира, захващащо се в електричество и се пълни с допълнително охлаждащо средство, ако е необходимо. И накрая, правилното му функциониране се проверява и тества с устройства за измерване на налягане, така че работата на климатичната повърхност също е достатъчна за натоварване.
Защо климатикът трябва да инсталира само акредитиран човек?
Инсталирането на климатизацията включва и износване на хладилния агент. Съгласно приложимото законодателство те могат да се разпореждат изключително сертифицираното лице. Следователно инсталирането на климатик може да се извършва само от акредитиран експерт от закона.
ДемонстрацияДемонстрации на реализациите на нашите доставчици
profile image
ремонт и монтаж на климатици
Николай Г.
profile image
ремонт и монтаж на климатици
Дамян Х.
profile image
ремонт и монтаж на климатици
Йордан Ф.
profile image
ремонт и монтаж на климатици
Гроздан П.
profile image
ремонт и монтаж на климатици
Петър I.
profile image
ремонт и монтаж на климатици
Гавраил Н.