Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

професионално почистване
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 499 регистрирани професионалисти
91 982 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
професионално почистване

Имате ли нужда от услуга за почистване? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти в миенето на прозорци, прахосмукачката, гладенето, облицоването на плочки, прането и биенето. Цената на почистването обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: почистващи препарати, прахосмукачка, моп, метла, кофа, която ще бъде предоставена от един от нашите 31 528 почистващи препарати в дадена категория.

Вижте също:Цени
Какво е част от обикновеното почистване?Какво е почистване на разклащането
Спалня, хол и споделени пространства Избършете праха върху всички достъпни повърхности в спалнята, хол и споделени пространства Почистване на всички огледала и стъклени повърхности в спалнята, хол и общи пространства Миещи етажи в спалнята, хол и съвместни пространства Прахосмукаване в спалнята, хола и споделените пространства Измиване и дезинфекция на тоалетни, душове, вани и мивки Избършете праха на всички достъпни повърхности в банята Миещи етажи в банята Почистване на всички огледала и стъклени повърхности в банята Почистване на мивката в кухнята, пълнене на съдомиялната машина, миещи ястия Повърхности за почистване на работния плот, маса и доставка в кухнята Почистване на повърхността на печката, тръбите и микровълновата фурна Миещи етажи в кухнята Почистване на вътрешността на кухненската единица Почистване на хладилника Гладене Почистване на Windows Артер за килим Почистващи / комплекти за почивка
Често задавани въпроси
Какви умения има чистото?
Удобният по-чист може да се планира да планира да работи възможно най-ефективно и че всичко е стимулирало в момента, в който е заработил. Почистващите често правят няколко неща наведнъж, превръщат пералната машина или съдомиялната машина и праха се поклони за това време и налагат или в кухнята, които се накланят със силно замърсени и почистват банята. Почистването може да бъде правилно почистено с мръсотия или силно налични места. Той също така знае какви средства и инструменти е подходящо да се използва за почистване на всичко напълно.
Как да намеря добро почистване?
Създаването на търсене за Wilio е бърз и лесен начин да намерите умен и желание в квартала. Wilio ще ви помогне да намерите машина за почистване, която може да бъде персонализирана и да върши цялата работа, която ви е необходима като кошници за гладене, промиване на прозорци и по-долу.
Каква работа прави чист чист?
Почистването най-често включва избърсване на прах, прахосмукаване и измиване на плочката във всички стаи. Почистване на банята, включително огледала, тоалетни, ризи и бани. Почистване на кухнята, включително работен плот, заслони, мивки и врата на шкафовете. Почистване и избърсване врати, керемиди, первази, огледала, стъклени повърхности и декорация. Можете също така да се съгласите други услуги като пробиване на прозорци, корабоплаването и шарнирните завеси и панти, гладене на пране и по-долу.
Колко често почиствате?
Най-често клиентите поръчват редовно почистване, на всеки две седмици. Ако имате домашни любимци у дома, малки деца или просто трябва да почистите по-често, можете да се съгласите в седмичния график.
Трябва ли да осигуря препарати за почистване?
Препоръчваме на почистващия агент да се съгласи дали ще донесе почистващи средства или дали използва твоята. Ако машината за почистване не използва собствените си специални машини (например, ако поръчате артерни или промивни прозорци), за които може да е необходима специална почистваща препарати, тя може да даде приоритет на вашия детергент, за да използвате почистващите средства. Когато почистването пътува с обществения транспорт, той може да бъде проблем да се носят почистващи средства или инструменти като прахосмукачка, mop и кофа. Препоръчваме на почистващия агент да се съгласи дали ще донесе почистващи средства или дали използва твоята.
Еднократно или редовно почистване?
Ако имате нужда от еднократно задълбочено почистване на апартамент или къща, просто въведете търсенето на Wilio и ще ви помогне да намерите почистване на почистването за еднократна употреба, което ще ви помогне. Ако трябва да почистите редовно, ще ви помогнем да намерите почистването. Ние насърчаваме да се споразумеем за откриването, за да сме сигурни, че ще бъдете всички според очакванията си.
Защо да наемете по-чист над Уилио?
Ще бъде ли време за почистване поради дълъг ден, изпълнен с мита? Не оставяйте миещи измивания, обезлюдяващи се и избършете прах в допълнение към вагона на децата в училище и помогнете с домашна работа? Когато сте уморени и претоварени, последното нещо, което искате да прекарате в събота сутрин чрез почистване. Тя ще ви помогне да почистите по-чиста, която се грижи за къщата ви, апартаментът или офисът блестят чист. Професионалният почистващ препарат редовно ще поддържа вашия апартамент или къща чист, или ще дойде да ви помогне да почистите апартамента след наемателите, да губите прозорци, татуирани килими или дълбоко почистен апартамент преди почивки.
Съвети и съвети
Добрата задача е основата Почистващите машини могат да се обърнат към широк спектър от различни произведения от обикновеното почистване, след почистване на дълбочина, пробиване на прозорци, гладене. Напишете всички задачи, за да влезете в машина за почистване, за да оцените обхвата на работата и да донесете необходимите инструменти и почистващи препарати. Какви почистващи препарати искате да използвате Препоръчваме на почистващия агент да се съгласи дали ще донесе почистващи средства или дали използва твоята. Бюджет и време Не забравяйте да добавите вашите изисквания за приключване на изпълнението. Ако имате определен бюджет, който трябва да се следва, моля, обърнете внимание, че доставчикът на услуги вече е в началото.
ДемонстрацияДемонстрации на реализациите на нашите доставчици
profile image
професионално почистване
Борислав К.
profile image
професионално почистване
Дамян У.
profile image
професионално почистване
Георги Й.
profile image
професионално почистване
Дамян Е.
profile image
професионално почистване
Радимир А.
profile image
професионално почистване
Петър Е.