Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

професионален фотограф
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 621 регистрирани професионалисти
93 540 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
професионален фотограф

Имате нужда от услуга в сферата на фотограф, видео? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти в професионалната фотография, видеозапис, постпродукция, монтаж. Цената на фото и видео създателите обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: разходи за доставка, включване на допълнителни изисквания, предоставени от един от нашите 3 230 фотографи в категорията.

Вижте също:Цени
Често задавани въпроси
Защо да наемете снимки чрез Wilio?
Наем най-близкия търговски фотограф на Wilio е по-удобен и по-гъвкав за вашия бюджет. Можете да запазите в търсене на професионален фотограф, който ви дава най-добри резултати, когато приемате вашите продукти. Някои от местните търговски фотографи имат богат портфейл, умения и опит и репутация на отлична работа. Те дори имат оценки и ревюта, които го доказват. В допълнение към почти веднага ще се уверите за качеството и наемането на професионалисти, ще спестите усилия за разглеждане на няколко сайта или сайтове. Не е нужно да се обаждате за натоварени номера или да посещавате различни служби и агенции, за да насрочите среща. Просто направете, ако публикувате търсенето си на нашата платформа. По този начин, вие предоставяте преглед на вашите продукти, график и бюджет, брой изображения, от които се нуждаете, размер, качество и резолюция, разположения и всички други важни детайли. Фотографите могат да ви предоставят безплатна оферта за техните услуги. Веднага след като сме съгласни с цената, можете да започнете със сътрудничеството. Резервирайте фотографа днес и бъдете готови за всички светлини, камера и действие!
Какви предимства носи, когато сте над Wilio Najme фотограф на търговска снимка?
Отдаването на търговски фотографи от Wilio предлага много предимства. За начинаещи е по-удобно и може да го спаси времето и пари. Ако искате да намерите подходящия фотограф, не е нужно да заобикаляте града или да разглеждате няколко уебсайта. Изпратете търсене и местни професионални фотографи самостоятелно. Можете да избирате от група опитни фотографи, които са проверени и надеждни много марки и творчески индивиди.
Трябва ли да дам собствените си инструменти или оборудване за вашия търговски фотограф?
Не, не се изисква да изпълнявате инструменти или оборудване. Изслушването на снимка има свои собствени DSLR цифрови фотоапарати, лещи, светлини и други неща, които знаят добре и са готови за употреба. Може да се нуждаете от електрически контакт, за да зареждате батериите, лаптопа и камерата. Въпреки това, трябва да обявите, че сте съгласни, че продуктите за снимане или фотографиране, подпори, обекти в гардероба и моделите ще се използват изключително за фотография или снимане.
Колко време отнема търговска снимка?
Стандартната практика е да се правят снимки на един цял ден. Ако има фотография на открито или да се постигнат специфични условия на светлина, необходими дни. Дори и най-видимата търговска фотография отнема един ден и ако попитате ретуш или редактиране, работата се удължава в деня. Помислете какви услуги ви трябват и колко изображения искате, защото тя ще повлияе на броя на дните на фотографията или стрелбата.
Може ли Уилио да ми помогне и с моята собствена търговска снимка?
Може ли Уилио да ми помогне и с моята собствена търговска снимка? Някои професионални фотографи могат да се съгласят да работят като вашите асистенти. Забележете обаче, че може да не е печеливша за вас поради скоростта, която обикновено таксуват. Също така може да бъде трудно за фотографите с дългогодишен опит, който работи усилено, за да изгради вашия търговски фотографски портфейл, за да разгледа този вид работа.
Може ли фотограф от Wiliio да ми помогне с редактиране и ретуширане на снимки?
Заклинанията могат да се случват в редактиране на снимки, но ако не сте професионалист, той може да отнеме време. Photo Editor може да помогне с пенсионирането на снимки от вашата снимка, разкрасяване на семейни снимки с Photoshop или направете майсторство на шедьовъра, като използвате правилните настройки за осветление. Професионалните фотографи използват програми като Photoshop и Lightroom, за да направят снимките на вашата снимка още по-подобрени.
Услуги
Какво включва услуги за търговски снимки?
Те могат да включват разнообразни услуги за маркетингови кампании, включително снимане на храни, модни фотографи, редактиране и ретуширане на снимки, фотографи, фотографи и моделни услуги.
Снимка на храната
Успешните хранителни фирми използват горещи снимки на техните ястия за вашето меню, листовки, уебсайт или храна. Като качествени изображения можете да имате и за вашия магазин с фотограф Уилио! Вашият фотограф Wilio може да направи снимка на вашата храна в правилния ъгъл, използвайте трикове за осветление и стила на храната, за да се откроите и да изглеждате по-вкусно. Отнасяйте се с менюто, уебсайтовете, електронния магазин, листовката, печатни реклами или всяко друго подобряване на приложението за храните, които вкусват и голям вид.
Модна снимка
Независимо дали сте студент по мода, започване на дизайнер или изстрелващ моден маркер или електронен магазин за дрехи, ще ви трябват отлични снимки на вашите дизайни и крайни продукти. Огънете подправен моден фотограф, който улавя най-доброто от вашите модни продукти до най-малкия детайл, независимо дали е вашата линия за дрехи, бижута или модни аксесоари. Нашата модна снимка вижда най-добрите снимки на вашите модни дизайни и продукти, така че можете да имате красиви изображения, които заслужават редакционно разпространение, дизайнерски портфейли, каталози, уебсайтове за съдържание на електронната търговия, уебсайтове и др.
Редактиране, ретуи и фотографи
Малки детайли или грешки могат да развалят перфектния изстрел. Можете да видите петна от прах върху красивото си бижу. Цветовете на вашия продукт може да не се открояват поради използването на грешен филтър. Това е ситуация, в която те идват в редица ретуширане, редактиране и обработка на снимки. Като самостоятелна услуга от професионални фотографи, ретушери, редактори и експерти в софтуера за редактиране на снимки могат да редактират или манипулират снимки и да ги редактират и да ги редактират според вашите нужди.
Фотографски продукти
Професионалният фотограф на продукта може да подчертае визуалните елементи, така че вашите продукти да се откроят. Снимките продукти знаят, че намират най-добрите ъгли и осветяват вашите продукти, така че те изглеждат по-привлекателни. Оставете камъните на бижутата си блясък. Лекувайте колата си. Подчертайте добротата на месото на хамбургер. Можем да ви свържем с много експерти в Wilio, включително специалисти по търговски автомобил или търговска снимка на бижута.
Модели.
Ако искате вашият продукт да има човешки елемент, можете да наемете и модели и модели заедно с търговска снимка. Предимството на тази процедура чрез Wilio е, че не е нужно да губите време за контакт с време или организиране на интервюта с избор на подходящи модели.
Стрелба в специални поводи
Професионалната снимка също е достатъчно добра за специални възможности като сватби, партита и събития. Фотографът, който избирате с вас предварително обсъжда входовете и изходите на Вашето събитие, за да се уверите, че са на правилното място в точното време. Те ще се подготвят, преди да пристигнат и улавят всички важни моменти, които ще можете да се насладите на деня си.
Портрет Снимка
Трябва ли да намерите фотограф на семейството или детството в непосредствена близост? Портретите могат да станат редки спомени, които показват как хората се променят с времето и нарастваха - и могат да създадат прекрасни семейни подаръци. Можете дори да намерите опитен животински фотограф, който улавя портретите на вашите домашни любимци или ги включва в семейна снимка. Вашият портретен фотограф ще гарантира, че всички те са представени и ясно видими и след това ще направят професионални снимки.
Мода и фотография
Специализиран моден фотограф или фотограф на продукта може да помогне с правилното осветление, камера и ноу-хау. Това ще ви помогне да редактирате снимките си, за да изпъквате от тълпата, да разширите проследяването и продавате повече продукти.
Снимане с помощта на дронове.
Въздушната фотография е донесла революция във фотографията и видеозаписите - тези дни можете да получите невероятни групи снимки, снимки на недвижими имоти и въздушни изображения почти всичко. Независимо дали сте в недвижими имоти, строителство или туризъм или планирате сватба, професионален фотограф използва висококачествена Drona камера за професионално улавяне на перфектен въздушен изстрел.