Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

превозни средства под наем
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 628 регистрирани професионалисти
93 657 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
превозни средства под наем

Имате нужда от услуга в областта на наемането на търговски превозни средства? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти за наемане на търговски превозни средства от 4m3 до 16m3. Цената на наемането на консумативи обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: депозит за превозното средство, застраховка, гориво, които ще бъдат предоставени от един от нашите 20 844 експерти в дадена категория.

Вижте също:Цени
Полезна информацияКакво трябва да знаете
Имаме подходящия автомобил за вас Имате ли нужда от малък транспортер или камион? Нашите експерти могат да ви наемат широка гама от полезност и специални превозни средства за ежедневните ви нужди. С капацитет до 3,5 т, с просторни камиони с плоски надстройки и специални превозни средства, като хладилни доставки и камиони, нашият екип от професионалисти ще се погрижи да намери правилното превозно средство, независимо от вашите индустриални изисквания. Гъвкави и леки решения за наемане на фирми Вашата работа е да развиете бизнеса си. Независимо дали имате нужда от доставка за кратък период или искате да поддържате известна гъвкавост по начина на управление на собствения си флот, обучените експерти ще се погрижат да ви предложат най-добрия избор от възможности за наем, съответстващи на вашата ситуация. Услуги и отдаване под наем на доставки и камиони Благодарение на големия наем на микробуси и камиони, лесно можете да получите където и да отидете, може би имате нужда от нещо за транспортиране. Дори и на дълго пътуване или голямо натоварване на превозните средства за доставка ще ви помогне да докоснете работата до края. Флот от ван и камиони ще ви помогнат да разрешите нещо. На Wilio ще намерите марки и модели, които варират от просторни големи микробуси за изтегляне след удобни микробуси и миниванове с капацитет до 17 пътници. За пълна гъвкавост и комфорт можете да наемете доставка за час, нощ или месец. Можете да добавите драйвери и можете да вземете и предавате на различни места. Гъвкавите пакети за ясни и честни цени ви позволяват да се справите с работата си без стрес. Винаги можете да намерите пътя си през голямото предложение за доставка на превозни средства. Останете гъвкави с почасовия наем ● Движение за лунната светлина - под наем автомобил за нощта ● Две глави са по-добри от един - добавете друг драйвер ● Вземете точка и настройте в точка Б ● Докато имате нужда - Гъвкав месец +