Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

полагане на подови настилки
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 619 регистрирани професионалисти
93 503 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
полагане на подови настилки

Имате нужда от услуга за полагане или смяна на под? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти за заснемане, премахване на оригиналния под, изравняване на повърхността, полагане на нов под. Цената на полагане и подмяна на настилка обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: нивелиране, уплътнител, уплътнение и ленти, предоставени от един от нашите 29 870 хранилки в категорията.

Вижте също:Цени
Често задавани въпроси
Защо да търсите експерт по пода на Wilio?
Трябва ли да положите пода или да го замените за нов? На Wilio ще намерите експерти към различни видове подове и повърхности, включително дърво, ламинат, линолеум, плочки, бетон, епоксидни и други. Независимо дали имате нужда от пода за вашия дом, офис или бизнес пространство, ще намерите професионалист, който ще ви посъветва решение, което ще отговаря на вашите нужди, бюджет и изглеждат страхотно. Wilio ще ви помогне не само да откриете експерт, който прави избраното качество на пода, но и да спаси офертите от най-добрите оценени майстори, за да положат всеки етаж от заобикалящата ви среда.
Какви услуги правят листовете за мен?
Най-често това е отстраняването на стари подове и полагане на нови етажи. Като част от тази работа, потребителят може, ако е необходимо, балансира основния слой на пода, да се инсталира топлоизолация, хидроизолация и впоследствие да замени пода за новия.
Какви материали обикновено се използват за подове?
Най-често срещаните места за интериор включват ламинат плаващи подове, плочки, килими, дървен паркет, винил, корк или дърводопаст и камък като екстериорни разтвори.
Как мога да получа безплатни оферти за полагане?
Wilio ви позволява лесно да получите и сравните различни оферти за полагане на пода. Просто въведете търсенето, в което ще трябва да направите и започнете да получавате безплатни оферти от местните специалисти в областта за няколко минути. След това просто сравнете менютата и изберете менюто, което ви подхожда.
Какви инструменти и оборудване използват етажните слоеве?
Инструментите и оборудването, използвани за инсталиране на пода, ще варират в зависимост от вида на пода, но най-често това е чук, метър, перфорална плоча, бормашина, трион, режещ, креда, нивото на дух и лазерен радиатор.
Колко струва етажът?
Точната цена ще зависи от размера на пода, вида на пода и сложността и трудността на задачата. Цената може да повлияе и дали е контейнер наблизо или трябва да дойде от по-голямо разстояние.
Защо да наема майстор от Уилио, а не като бизнес?
Специалистът в областта може да персонализира вашите нужди и опции за време. В допълнение, избирате от множество оферти на Wilio, така че знаете качествена работа на разумна цена. Освен това можете да решите къде купувате материали, които можете да спестите още повече.
Съвети и съвети
Добрата задача е основата Има много видове подове. Напишете, за да влезете в най-точно описание Какви видове етажи ще бъдат разгледани и до каква степен това е това, което сегашното състояние на пода е да се разбере точно каква е вашата идея. Проверете за реализация За да сте сигурни, че всички произведения са направени качествени, проверете работата по време на курса си, както и след като го завърши. Бюджет и време Не забравяйте да добавите вашите изисквания за приключване на изпълнението. Ако имате определен бюджет, който трябва да се следва, моля, обърнете внимание, че доставчикът на услуги вече е в началото.
Какви видове етажи мога да избера?
Бетонни подове Специалистът в областта, измерен на бетонни подове, могат да разлеят нови бетонови подове или да променят външния вид на съществуващите подове чрез полиране на бетон и епоксидни покрития, за да доставят цвета и структурата. В зависимост от това, което трябва да се направи, може да работи с бетон, миксер, смилане и лак на пода или епоксид. Дървени плаващи етажи и паркет Плаващите подове имат много предимства и можете да избирате от широк спектър от стилове, освен това може да бъде сравнително лесно фиксиран, ако има повреда на един съвет. Налични са и специфични опции за околната среда. мокро устойчив бамбуков етаж или корк. Възможно е също така да се инсталира звуковата изолация за намаляване на шума. След инсталирането, плаващият етаж може лесно да се поддържа. В зависимост от конкретния тип етаж е възможно просто да го съхранявате на равна повърхност или да се залепите за по-висока стабилност и по-нисък напреднал шум. Доволен килим. Старият килим трябва да бъде премахнат при монтажа на килими. Отстраняването на килимите може да бъде прашен и предизвикателно, така че капитанът ще използва ковари, за да обвинява килим и ножове, за да наряза килим. Ако изолацията е в добро състояние (или не е необходимо) може да постави нов килим директно върху него. Тя плътно избутва килима в ръбовете и ъглите на стаята и разтрива излишния материал. Подове Плочките са популярни предимно в банята и кухнята, защото те просто се поддържат чисти. Преди да инсталирате плочките, съществуващият етаж трябва да бъде премахнат първо. Тогава е необходимо да се балансира повърхността. След поставяне на плочките и втвърдяване на лепилото, към ставите между плочките се нанася фугиране или уплътнение, за да се образува водоустойчива повърхност. Ламинат, винил и линолеум При монтиране на винилов под, линолеум или ламинат започва с отстраняването на стари подови настилки и обикновени плочи. Ламинатният етаж обикновено е лесен за отстраняване, но в зависимост от използваните лепила може да изисква химически разтворители. След почистване на повърхността, подовете са подравнени и приготвени с необходимата подложка и изолация. Подът е поставен, че напредва от ъгъла на най-отдалечената врата и е важно да няма екскурзии и че финалният етаж да е гладък и равни.
Каква работа направете частта за подаване на пода?
Подготовка на пода за монтаж
Преди да инсталирате нов етаж, трябва да приготвите повърхността на пода, за да го инсталирате или поправите. Понякога е необходимо да се отстрани предишния подов материал, като същевременно почиства остатъците от предишния етаж, изстъргване, мелене и компенсиране на неравенствата. За да се създаде чиста и равномерна повърхност, може да е необходимо да се напълнят пукнатините на уплътнителя, цимент или да се използва нисък под на стаята.
Измерване, рязане и смесване на пода
При полагане на пода е необходимо правилно да се оцени количеството, измерването и нарязаните подови материали, за да съответства на определения етажен инсталационен план. Ако е необходимо, използването на лепило трябва да се смесва и равномерно приложено към субстрата, за да бъде нов етаж, положен извън. Ако павираният под е необходим за споменаване на правилния разтвор, който е необходим за инсталиране на плочки. Необходими са специфични процедури за подови настилки, например при монтажа на електрически отоплителни фолио или топла вода под налягане или при прилагане на хидроизолация.
Създаване на желания модел
За правилното инсталиране на новия етаж често е необходимо да се посочи разпределението на различни модели, за да се направят направляващи линии и оси. Само тогава е възможно да се постави пода, така че отделните плочки или дъски да образуват желания модел.
Инсталиране на нов етаж
Използват се килими, линолеум, ламинат, дърво, бетон и плочки, когато е показан новият етаж. Етажните слоеве в допълнение към тези материали използват други елементи и материали като уплътнители, nivelization, лепила, изолационни фолиа, фуги, силикони и цокъл.
Подове за модификация на повърхността
Когато пода е положен от капитана, ще се уверите, че няма мехурчета или други грешки. Ако типът на пода се изисква подът, завършен, като се пълнят съединението с Tmel или цимент. Тя може също така да направи допълнителни покрития с помощта на шлифовъчни машини, лакове, масла и восъци от пода.
ДемонстрацияДемонстрации на реализациите на нашите доставчици
profile image
полагане на подови настилки
Захари Р.
profile image
полагане на подови настилки
Явор К.
profile image
полагане на подови настилки
Здравко О.
profile image
полагане на подови настилки
Теодор У.
profile image
полагане на подови настилки
Ясен К.
profile image
полагане на подови настилки
Неделчо К.