Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

подаване на данъчни декларации
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 620 регистрирани професионалисти
93 526 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
подаване на данъчни декларации

Имате ли нужда от услуга за данъчна декларация? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти в обработката на декларации за ДДС, декларации за лични и корпоративни данъци, данъчни декларации за моторни превозни средства. Цената на данъчното облагане обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: писмени изявления по данъчни въпроси, уведомления за крайни срокове за данъци и налози, информация за текущи промени в данъчното законодателство, предоставена от един от нашите 1 577 експерти в категорията.

Вижте също:Цени
Какви данъчни консултантски услуги мога да поръчам?
Какво включва данъчни съвети?
Намирането на данъчен съвет в близост до мен е най-добрият начин да се гарантира, че прилагате всички съответни удръжки и да вземете съответно минимум данъци. получи максимално възстановяване от данъчната декларация. Данъчните консултанти предлагат заседания лично по телефона или по електронна поща. Много местни данъчни консултанти също предоставят мобилни услуги и могат да се срещат у дома или на друго място.
Данъчни декларации за еднолични търговци и единични професии (физически лица)
Данъчните декларации към данъка върху доходите на физическите лица са сравнително прост въпрос. Като сериозен, ще трябва да предоставите информация за вашите доходи и всички работни разходи, като работни инструменти или офис оборудване. Тогава останалите ще направят вашия съветник. Вашият съветник също ще може да съветва с всички специфични претенции за данъчно приспадане за вашата професия. Тя също така ще поръча възможно забавяне на подаването на данъчна декларация или допълнително или разпоредба. След като завършите данъчната декларация, можете да подадете Вашия съветник, физически на данъчната служба или по електронен път, с подписа си в съответната форма.
Данъчни декларации за дружества (юридически лица)
Данъчните съветници са експерти за подготовка на данъчна декларация и финансови отчети за бизнеса. Като специалисти по данъците на предприятието знаят какви приспадания са приспадащи се. Процесът на завършване на данъчната декларация е подобен на физическите лица.
Данъчни декларации за инвеститори
Ако инвестирате в недвижими имоти или ценни книжа, данъчната декларация ще има ново измерение за вас. Особено препоръчително е данъчното планиране. Специализиран данъчен счетоводител във вашия квартал може да ви помогне да увеличите възвръщаемостта, ако сте инвеститори в недвижими имоти. Те ще предоставят консултации в областта на данъка върху капиталовите приходи, отрицателни съоръжения и дори графици за време за обзавеждане и аксесоари във вашия лизинг. Те могат също да ви предоставят специфични данъчни съвети и финансови прогнози, ако обмисляте закупуване или продажба на инвестиционни активи.
Други данъчни отчети
В допълнение към данъците върху дохода, други данъци, като добавен данък (ДДС), данък върху моторното превозно средство, акциз върху специфични видове стоки или местни данъци. Данъчен съветник ви с обяснение на индивидуалните данъци, техните законови изисквания и изявления със сигурност ще ви харесват.
Консултантска дейност в областта на транзакцията
Ако обмисляте да инвестирате в активи или покупка / продажби на компанията (транзакция), имате нужда от данъчни консултации, съобразени с вашите обстоятелства. Специални обучени съветници с качествени преживявания ще ви препоръчат възможно най-доброто решение за ненужно пристигане на вашите финанси. Потърсете всякакъв вид данъчни съвети близо до Wilio.
Често задавани въпроси
Защо да търсите данъчен съветник чрез Wilio?
Търсите помощ с данъчни съвети във вашия квартал? Данъкът върху дохода може да бъде объркващ и разочароващ, ако го преброите сами. За всички правила, свързани с доходите, които трябва да признаете, и приспаданията, които можете да упражните, могат да вземат часове, за да го намерите сами. Така че помолете за помощ с вашия експертен данък. Намерете себе си в данъчния си съветник, за да можете да предоставите данъчна декларация с правилната информация и да поискате данъчните удръжки, на които имате право. Най-доброто място за намиране на данъчния съветник е Wilio. На Wilio ще намерите данъчни съветници, които се специализират в различни данъчни услуги, от данъчни декларации за еднолични търговци (физическо лице) и малкия бизнес към всеобхватно предоставяне на големи и инвеститори. Просто въведете търсенето, което търсите, и сравнете офертите от квалифицирани данъчни съветници, за да ви помогнат да се ориентирате в правилата и да спестите данъци.
Каква е разликата между данъчния съветник и счетоводител?
Счетоводителят е счетоводител, който също е един от документите за данъчната декларация. Въпреки това, счетоводителят вече не трябва да бъде експерт за изготвяне на данъчни декларации. Данъчният съветник е експерт по данъчни въпроси. Тя трябва да композира строги тестове, че само 20-30% от кандидатите могат да се справят успешно. Само тогава Адепти е написан в Камарата за данъчни съветници и може да започне да извършва тази професия. Данъчният съветник отговаря на условията за обработка на данъчна декларация, доклад за контрол и всичко останало засяга данъци. Тя има задължителна застраховка, така че ако формулярите са направили грешки, за които финансовата служба предоставя глоби, обхваща тяхната застраховка.
Имам нужда от данъчен съветник или мога да имам данъчна декларация, за да изработя?
Може би мислите, че пестите пари в собственото си приемане, но можете да се подготвите за дългосрочен план. Един опитен данъчен съветник може да гарантира, че данъчната ви декларация е безупречна и ви спестява от данъчен контрол и потенциални наказания и глоби. Неговият опит също ще ви помогне да спестите данъци в рамките на възможностите на закона.
Кога е най-доброто да се ангажират данъчния съветник?
Наемете данъчен консултант, който определено трябва да предварително преди правното условие за подаване на данъчни декларации, т.е. в края на финансовата година. Въпреки това е най-добре да се съветват с данъчния експерт през финансовата година, ако имате нужда от конкретни съвети в данъчното планиране. Ще бъдете на разположение в достатъчен напредък в ценните съвети за структуриране на приходите, разходите и инвестициите, за да минимизирате данъчното си задължение.
Как мога да се подготвя за среща с вашия данъчен счетоводител?
По-специално, е необходимо да бъдете отворени за данъчния съвет. Това е, че защитникът ви за дневен ред. На първо място, трябва да му разкажете открито за действителните им доходи, дейностите на данъчното въздействие, но и за техните планове и амбиции. Впоследствие, в процеса трябва да сте събрали цялата информация относно вашите приходи и разходи за една година.
Как да намеря данъчен съветник?
Най-добрият начин да намерите качествен съветник в околностите му е да въведете търсенето на Wilio. Вие ще получавате оферти от квалифицирани съветници заедно с техните препратки и на достъпна цена. Най-добрите данъчни съветници винаги започват, като ви задават няколко въпроса за коригиране на ситуацията и нуждата.
Колко струва данъчните съвети?
Типична цена на данъчния съветник за подготовка и подаване на данъчна декларация за търговец (физическо лице) е около 50 EUR. Разходи за юридически лица, т.е. Компаниите вече са по-високи и зависи от сложността на вашите данъчни дела - формите на доходите, които имате (например от бизнеса, от авторски права, недвижими имоти, капиталови инвестиции) и приспадащи се предмети, които ще ви покриват и ще искате да ги използвате.