Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

плочки за под
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 621 регистрирани професионалисти
93 540 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
плочки за под

Имате нужда от услуга в областта на паветата? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти за заснемане, премахване на оригиналния под, изравняване на повърхността, полагане на нов под. Цената на полагането на пода обикновено зависи от набора от услуги. Вижте повече информация за услугите: нивелиране, уплътнител, уплътнение и корнизи, предоставени от един от нашите павета 26 730 в категорията.

Вижте също:Цени
Полезна информацияКакво трябва да знаете
Как работят плочките и плочките чрез Wilio? Стъпка 1: Отворете уеб страницата или мобилното приложение Wilio, намерете плочките и обслужването на облицовка и въведете търсенето си - в няколко прости буца и опишете какво ви трябва. Стъпка 2: За кратко време ще получите потенциален работен плот от заобикалящата ви среда, които се интересуват от реализирането на вашия проект. Можете да общувате с потенциални дисперсии директно на платформата Wilio, да се консултирате и да изберете слой, който ви подхожда, дори въз основа на обществените оценки на тяхната работа. Стъпка 3: Вземете оферта. Полагането на настилки и керемиди най-често изисква проверка. След инспекцията клавиатурата ще знае точно какъв тип плочки ще се съхраняват в това кое пространство и, когато е уместно, какви материали трябва да гарантират тяхното прилагане. Въз основа на тази информация ще можете да предоставите качествена цитат за вашия проект. Стъпка 4: Съгласен съм термин и време за изпълнение. Стъпка 5: В договорената дата на диспечера идва при вас и изпълнява всички договорени работа. Когато завършването, контейнерът гарантира, че сте доволни от резултатите, които трябва да бъдат платени за работа. Какво включва полагане на тротоара и плочки? Полагане на плочки: Tiler може да лежи под плочките и стените във всяка стая. Отглеждане: премахване на старата и поставяне на нова инжекционна смес между плочките. Уплътнение / Начетност: Ако е необходимо, експертите могат да запълнят пропуските между новопостроените плочки към уплътнителя, който ги предпазва от общо износване и влага. Често задавани въпроси Въпрос: Трябва да променя планирания срок. Как да го направя? Отговор: Срок и време за обслужване, което спорите директно с избрания доставчик. Просто напишете доставчика на услуги и потвърдете с него нов термин. Въпрос: ЩЕ ли Wilio Paper носи вашите собствени инструменти и оборудване? Отговор: Да, Wilio DecheChers имат правилното оборудване и устройства за извършване на работа от началото до края. Въпрос: Цената предоставя ли доставчик на услуги на Wilio и материали? Отговор: Зависи от вашето съгласие с доставчика. Трябва ясно да посочите в търсенето си, ако искате само работа или доставка на материали от диспечера, което разбира се ще бъде включено в цената. Въпрос: Не съм сигурен за теглене на плочки. Можете ли да ми помогнете с това? Отговор: Разбира се, избраната от вас кутия със сигурност ще ви хареса. Въпрос: Какво е вашето бизнес време, поръчано чрез Wilio? Отговор: Това зависи от индивидуалния слой на индивида. Повечето от тях са гъвкави и желаещи да работят на сутрин или късно вечер, вероятно през уикенда или най-новата почивка. Краен срок и време за изпълнение, които спорите директно с избрания слой и е само във вашето взаимно съгласие. Въпрос: Където навсякъде е налично Wilio? Отговор: Услугата Wilio е достъпна в цяла Словакия и няколко други страни.