Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

пердета
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 619 регистрирани професионалисти
93 498 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
пердета

Имате ли нужда от услуга за пердета? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти за проверка и фокусиране, завеси по поръчка, монтаж на пердета. Цената на завесите и завесите обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: корнизи, куки, почистване на пердета, предоставени от един от нашите 17 535 специалисти и шивачки в дадена категория

Вижте също:Цени
Полезна информацияКакво трябва да знаете
Какво е нашата монтажна услуга на завеси изключителна и защо е подходяща за всяко място? Безпроблемно сътрудничество, което спестява времето ви Когато сте избрали перфектни завеси за вашия дом, можете да се обърнете към Wilio Services, който ще ви посъветва с вашите завеси и всички останали. Не е необходимо да се затяга или да се тревожи, че работата спя. Просто резервирайте услугата за вашия дом (или вашето работно място) и ние ще изпратим завеса чудовище, че безопасно и безпроблемно оборудвани барове и притежатели. Възползвайте се от специализирания персонал Монерите на притежателите на завеси, работещи с опитни и висококвалифицирани експерти. Те ще донесат всички необходими инструменти и инструменти, необходими за монтиране на шарнирни фитинги. Нашите експерти вече са извършили безбройно количество такива инсталации, така че можете да сте сигурни, че поръчаните услуги ще бъдат ефективни и с максимална грижа. Гарантирано качество Нашата цел е да ви донесем желаните резултати като най-ефективния начин чрез услугата, която ще ви направи щастливи. Гъвкави опции за резервация Асамблеята на завесата е една от тези малки произведения, които сме готови да ви помогнем цялата седмица, дори по време на официалните празници и без допълнителни обвинения. Така че просто отворете нашата практическа онлайн форма за резервация и направете резервация на раздела за време, който най-добре ви подхожда. Алтернативно изтеглите Wilio за Android или iOS и задайте термина над него. Ние се занимаваме с всички видове завеси. Когато е настъпило времето за поръчаните услуги, ние ще изпратим вашата опитна техника за работа с работата ви. Трябва да имате предвид, че нашите работници са изпълнили безброй услуга на завесата и знаят всичко, което трябва да бъде известно за тази конкретна задача. Те също така ви предоставят полезни съвети и предложения. Видове панти, които можем да монтираме за вас: Прости и двойни барове; Завеси; Висящи завеси, независимо от вида на приставката; Панелни завеси, врати завеси. С други думи, ще можем да ви предоставим пълно решение на ситуацията, независимо от завесите или завесите. Често задавани въпроси Въпрос: Колко време ще се случи услугата? Отговор: Професионалният работник обикновено се нуждае от около 1 час, за да монтира 2 релси за завеси и още 15 минути за висящи панти. Всичко зависи от това колко стремеж трябва да бъде монтиран и от тяхната дължина. Забележка: Вземете под внимание, че времето може да варира в зависимост от вида и размера на релсата. В: Доставяте ли фитинги за завеси? Отговор: Предоставянето на завеси и аксесоари зависи от вас. Когато техникът пристигне на място, поддържайте ги готови. Въпрос: Можете ли да ми помогнете да инсталирам вашите блиндове? Отговор: Да, инсталирането на щорите е друга работа, с която можем да ви помогнем. Просто се уверете, че след пристигането на техниката ще имате щори и всички инструменти на мястото на разположение.