Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

огради
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 500 регистрирани професионалисти
91 997 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
огради

Имате нужда от услуга от областта на огради и порти? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти във фокуса, производството, монтажа и сервиза на порти и огради. Цената на оградата и входните порти обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: изкопни работи, транспортни разходи, боядисване и боядисване, мазилка, които ще бъдат предоставени от един от нашите 26 265 строители в дадена категория.

Вижте също:Цени
Какво включва изграждането или корекцията на ограда?
Как е ремонт на оградата?
Ремонтът на оградата варира в зависимост от вида на фехтовката и степента на повреда - експертът за ремонт на оградата трябва да оцени ситуацията на място и да ви даде препоръки. Но ако трябва да изградите нова ограда, проектът се осъществява най-вече:
Избор на ограда
Първата стъпка при изграждането на ограда се крие в решение за определен вид материал. Ако не сте сигурни каква ограда трябва да изберете, попитайте експерт, който да ви помогне да изберете и поръчате най-подходящата си ограда за вашата земя. Не забравяйте съседите си. Ще запазите съседите си преди да изградите ограда.
Подготовка за изграждане на ограда
Фехзалната инсталация започва препарати. Те включват измерване и обозначаване на площта на оградата, увереност, че оградата се намира на границата на земята, отстраняване на дървета и други препятствия. След измерване на фехтовка, отворите за колони със средна и врати трябва да бъдат ритани.
Изграждане на оградата
Използване на бетонната смес от бързо оцветяване, колоните на краищата, ъгъла и портата са зададени. Необходимо е да се провери дали колоните са оставени направо до това дали са центрирани върху линията на оградата и дали са на точната височина. След това инсталира или изтрива останалата част от оградата между колоните. Накрая, портата е инсталирана и проверява, че тя е гладко и се затваря.
Какви са обичайните видове порта?
Автоматични или електрически порти Нашият експерт ще ви помогне с инсталацията и поставянето на шлюза да го отворите с дистанционното управление. Той също така ви препоръчва най-подходящия тип порта или крило или плъзгане. Wing Gates. Портата на крилото е върху пантата и се затваря с ключалката. Нашият портал ще ви посъветва стил, който ще хвърли на вашата ограда и недвижими имоти. Плъзгащи се порти Плъзгащите се порти са идеални за недвижими имоти с ограничено пространство от двете страни на портата или алеята, където вратата не е подходяща. Плъзгащите се порти изискват редовна поддръжка.
Често задавани въпроси
Защо да търсим експерт по огради и врати до Уилио?
Трябва ли да изградите нова ограда или да инсталирате портата? Оградите и вратите защитават не само вашите лични данни, деца и домашни любимци, но и вашият имот. Независимо дали имате нужда от метална ограда, окото на мрежата, тухлена ограда, бетонова ограда, дървена ограда, пластмасова ограда или хедж Уилио ще ви помогнат да намерите този истински експерт. Тя ще ви посъветва с избор на подходяща порта или ограда, да осигурите изграждането и инсталацията или ще направите необходимите ремонти. Тя ще използва подходящите материали и оборудване и ще се погрижи за най-добрата цена за най-добрата цена. Независимо дали трябва да изградите нова ограда или да поправите съществуващите или да инсталирате, ако ремонтира автоматично дали Wilio Manual Gate ще ви помогне да намерите най-добрите експерти във вашия квартал.
Трябва ли да изградя нова ограда или да поправя съществуваща ограда?
Това зависи от сегашното състояние на оградата, от старите, от наличните материали и бюджет, които имате на разположение. Обикновено можете да получите повече време в замяна или корекция на развалени части, преди да изградите нова ограда. Е, ако зидарната или бетонната ограда е нестабилна и накланяща се, ако дървото се разбива и разкъса, или металната ограда е напълно ръждясала, имаше време до нов.
Къде обикновено използват вратите?
Гейтс най-често се монтират на входа на земята, алеята, преди приюта за кола, в оградата в градината, на входа на градината или или в животното.
Защо трябва да включа оградата и портата за изграждане на експерти?
Ако използвате експерт по услугите за изграждане на огради и порти, ще бъдете сигурни, че фехтовката ще бъде построена на професионално ниво. Опитах се да построя ограда или порта без подходящи инструменти, оборудването или знанието могат да доведат до слабо изградена ограда, която може да бъде опасна или няма да изглежда естетически и порти, които ще бъдат разглезени.
Трябва ли да инсталирам ръководство или автоматична порта?
Нашият портал ще ви помогне да изберете най-подходящата порта, която ще отговаря на вашите нужди и бюджет. Въпреки че автоматичните порти са малко по-скъпи, те често се използват главно на пътища в домашни приюти, защото не е нужно да слизате от колата, за да отворите и затваряте портата.
Колко струва инсталацията или ремонта на портата?
Цената на инсталирането на портата ще зависи от това дали е пълна нова инсталация или ремонт, който видът на портата отива, от който материалът е шлюз от размера на портата и от където е инсталиран.
Кой тип ограда е най-добрият?
Какъв вид ограда е най-подходящ за вашия имот зависи от вашия бюджет, колко е консумация на поддръжка ограда, от това дали имате домашен любимец или кучета, които трябва да предотвратите бягството и от това дали предпочитате оградата, през която е видима или искат неприкосновеност на личния живот. Най-предпочитаният вариант обикновено е дървени огради, но металните огради са склонни да бъдат по-малко поддръжка и са по-трайни.
Трябва ли да дам експерт с оборудване, материал или компоненти за инсталиране на портата?
Обикновено занаятчия носят свои собствени инструменти и оборудване, но ще използват материали и компоненти, които ви предоставят или ви плащат. Тя може да ви посъветва с вашия избор и при поръчка на портата и следващия необходим материал.
Колко време ще отнеме набор от ограда?
Как ще се осъществи и от избрания материал, дължината на оградата, трудността на терена и други фактори. Въпреки това, той е предимно от 3 до 5 дни, включително премахване на старата ограда, подготовка и монтаж на нова ограда. Някои видове ограда са инсталирани по-бързо от други.
Колко време обикновено отнема инсталацията на портата?
Дължината на инсталацията ще зависи от вида на портата дали е ръчна или автоматична порта и от нейния размер. Предимно инсталирането на портата отнема от 1 до 5 часа.
ДемонстрацияДемонстрации на реализациите на нашите доставчици
profile image
огради
Анастасий Ю.
profile image
огради
Радимир А.
profile image
огради
Анастасий Ф.
profile image
огради
Владислав З.
profile image
огради
Теодор Л.
profile image
огради
Десислав Ф.