Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

Навеси и сенници
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 507 регистрирани професионалисти
92 070 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
Навеси и сенници

Имате ли нужда от услуга за подслон? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти във фокуса, проектирането и изграждането на навеси. Цената на беседките и перголите обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: транспортни разходи, изкопни работи и инструменти, предоставени от един от нашите 27 874 дърводелци в категорията

Вижте също:Цени
Услуги
Какво включва приют за сглобяване и ремонтни услуги?
Тези услуги включват всичко, което е необходимо за изграждане на нов външен подслон в градината или двора или ремонт на съществуващ подслон. Нашите доставчици могат да оценят дали ремонтът е възможно и благоприятен или или дали не е по-добър подслон за премахване и изхвърляне на него, за да освободи ново място. На нашия портал ще намерите доставчици, за да ви помогнат да изградите нов подслон и да се възстановите.
Оценка и ремонт на подслон
Тази услуга е евтина опция, която трябва да бъде разгледана преди изхвърлянето на стария подслон. Нашият доставчик може да види приюта ви и да види дали и какви ремонти са необходими. Ако строителството изисква по-лесни ремонти, напр. Ремонт на покрив, доставчикът ще ви ангажира с препоръчителни ремонти и необходимите материали. Ако тези материали са налични, те ще направят необходимите ремонти и подслон ще бъдат по-устойчиви на бъдещи щети.
Разглобяване и изхвърляне на стар приют
Ако приютът вече не е жизнеспособен и няма да му помогне, нашият доставчик също може да предложи възможността за демонтаж и обезвреждане. Тази опция е добре да изберете дали сте решили да построите нов подслон. Доставчикът демонтаж и изхвърляше стар подслон и оставя основите за нов. Тя може също да премахне базите, ако искате да направите нов подслон на друго място или ако вече са в неизползваемо състояние. Стените, вратите, изолацията и други остатъци се отстраняват от вашия парцел и се съхраняват в кошници за отпадъци за изхвърляне.
Инсталиране на нов подслон
Имате няколко възможности за поправка на заслон, тъй като може да бъде реновирана. Но вие искате да построите подслон напълно отначало? Посочете конкретно какъв вид подслон се интересувате. Монтираният подслон е лесен за сглобяване и по-малко скъпи, неудовлетворени изискват повече време, инструменти, оборудване и строители с квалификации и трупове в областта на дърводелството и строителството.
Последни редакции
Някои доставчици могат да предложат допълнителна услуга за атрактивни, завършвайки сглобяемия ви приют. Какво ще кажете за новото лечение или терапия в околностите? На Wilio ще намерите експерти по всичко!
Често задавани въпроси
Защо да наемете майстор, за да построите подслон / беседка чрез Wilio?
Имате ли стар, повреден подслон / вик, трябва да обновите? Искате ли да проектирате чисто нов градински беседка с оригинален дизайн? На Wilio ще намерите майстори, които отговарят на всичките ви желания. Поръчайте тази услуга с нас е финансово полезна, спестяваща време и удобна. Ремонт на подслон, включително монтаж и строителство, е предизвикателна задача. Въпреки това, Wilio ще ви помогне да намерите удобна Kutila, която може да фиксира или изгради подслон в разумен срок и можете да се съсредоточите върху всичко останало. Въведете търсенето на нашата платформа и оставете работа на един от нашите доставчици. В търсенето, моля, предоставете всички детайли като вида на подслон, вашия адрес и идеално време. Доставчиците ще се свържат безплатно с вас и ще започнат да работят веднага след съгласуването. Започнете с ремонта или изграждането на приюта за мечта в момента и използвайте Wilio!
Какви са ползите от нареждане на доставчика за сглобяване и поправяне на убежище?
Ако решите да поръчате вашия доставчик, не е нужно да прекарвате времето си, за да изпълните тази взискателна задача. Можете да планирате други дейности и да избягвате проблеми с повдигане на тежки предмети и риск от наранявания, които могат да възникнат при използване на инструменти.
Трябва ли да дам инструментите и оборудването си за инсталиране и поправка на приют?
Предоставянето на инструменти и оборудване не е задължително. Доставчиците често идват с техните инструменти и оборудване за извършване на дадена услуга и всичко, което трябва да ги доставяте за ремонт на материали, монтаж или строителство. Въпреки това, ако имате някои инструменти или специално оборудване, което може да направи работата по-лесна, можете да ги заемате с доставчици.
Колко време отнема монтаж или поправка на приют?
Времето, необходимо за извършване на тези услуги, зависи от естеството и сложността на работата. Ако приютът ви изисква малки ремонти, е възможно да бъде достатъчно за един ден. Ако това е по-сложно сглобяване, вашият доставчик ще се нуждае от минимална седмица.
Може ли доставчик да ми помогне с монтаж и поправка на приют?
Да, ако имате нужда от помощ с приюта за сглобяване, ремонт или строителство, можете да наемете един от нашите доставчици, за да помогнете. Ако правите бизнес и продавате тези услуги, можете да наемете нашите доставчици по всяко време, когато имате нужда от умствени ръце. Винаги посочете каква работа изисква от доставчика.
Защо е важен ремонт на подслон?
Обезценката на приюта Неговата поддръжка представлява бъдещите решения. Градинските инструменти и оборудване, съхранявани в лошо поддържан подслон, често се обезценяват за насекоми и гризачи, за които такъв подслон често става вкъщи.
Мога ли да поправя само приюта?
Да, можете също да поправите приюта си, но го правите само ако имате необходимите умения, опит и инструменти. Прилагането на ремонт подслон е добре, ако те са по-малки и могат да се правят в рамките на един ден и преди да пристигнат дъждовете и да нарушат работата ви. Ако работата ви изглежда твърде трудно или нямате време, препоръчваме ви да наемете един от нашите доставчици.