Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

мрежи за прозорци
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 620 регистрирани професионалисти
93 526 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
мрежи за прозорци

Имате нужда от услуга в областта на мрежи за прозорци, мрежи за врати? Wilio ще Ви помогне да намерите качествени експерти в производството и монтажа на мрежи за прозорци и врати. Цената на мрежите против насекоми за врати и прозорци обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: следгаранционно обслужване и дръжки, предоставени от един от нашите 17 550 специалисти в дадена категория

Вижте също:Цени
Полезна информацияКакво трябва да знаете
Прозорци и врати Прозорецът предпазва от насекоми, но осигурява много свеж въздух и светлина. Когато е време да замените износените или разкъсани климатични мрежи, ние сме тук, за да ви помогнем правилно да избирате от наличните опции, които ще ви подхождат след всички сайтове. Стъклените влакна са гъвкави и издръжливи. Те осигуряват достатъчно въздушен поток, както и добра видимост навън. Алуминиевата мрежа също е устойчива и не се разкъсва толкова лесно като стъклени влакна. Са резистентни към ръждата и те няма да бъдат сгънати. Полиестерните шоута са устойчиви на скъсване и по-устойчиви от фибростъкло. Те също са устойчиви на ръжда, топлина, избледняване, устойчиви и работят чудесно като слънце. Мрежи от неръждаема стомана са отличен избор за недвижими имоти близо до пътища и комуникации с висок трафик. Те са корозия и огнеупор, осигуряват добра вентилация и страхотно изглед. Медните мрежи са устойчиви, фиксирани и осигуряват красиви архитектурни акценти и вероятно ще ги видите в исторически паметници. Мрежа за свойства и цел Елементите на добрата мрежа включват устойчивост, достатъчно вентилация, видимост навън и защита от насекоми. Някои мрежи могат да работят на прозорците, докато други са почти невидими отвън. Специални мрежи с по-голяма ширина се предлага за веранди, тераси или басейни. Те са предназначени да бъдат достатъчно силни, за да приложат големи отвори, където е необходима по-голяма сила в по-широк диапазон. Домашни любимци за домашни любимци Устойчивите на домашни любимци мрежест са проектирани да бъдат фиксирани, устойчиви и минимизират възможните щети на вътрешните валентинки. Слънчеви клони. Колкото по-отворена мрежа от по-слънчева радиация и топлина, която прониква в дома ви. Слънчевата апертура осигурява контрол на топлината и слънцето. Те също така намаляват температурата на вътрешните работи, като блокират до 90% вредни UV лъчи във вашия дом. Това помага за защита на вашите мебели, килими и други тъкани преди избледняване. Мрежи, които не се виждат Докато стандартните отвори работят, така че някои видове насекоми да не се възпират, други са предназначени за по-добри отблъскващи насекоми. Невидимите образи са плътно тъкани изображения, обикновено изработени от стъклени влакна. Фината мрежа предпазва от малки насекоми, докато все още позволява въздушен поток. Мрежи, които защитават неприкосновеността на личния живот Преди любопитни възгледи на минувачите да ви предпазят с фина телена мрежа (например слънчеви мрежи), без да жертват външната видимост.