Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

монтьор газова техника
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 623 регистрирани професионалисти
93 589 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
монтьор газова техника

Имате ли нужда от газова услуга? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти в монтажа на газови печки и котлони, ремонт на газови инсталации, смяна на капачки и газови маркучи, тестове под налягане и проверки. Цената на газов експерт обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: денонощна спешна помощ, отстраняване на изтичане на газ, предоставени от една от нашите 22 109 газови компании в дадена категория.

Вижте също:Цени
Често задавани въпроси
Защо да търсите газта на Уилио?
Необходимо е да се определи газовия котел, осигуряване на пълна реконструкция на газоразпределение или просто включва газова печка? Газ никога не трябва да се приема на лек. Ето защо, ако имате газов котел в дома, винаги трябва да се свързват печка или други уреди с обучен газ. Професионалният гамар ще се погрижи за ангажиране и ремонт на газови котли, монтаж или ремонт на газоразпределение, внедряване на газови връзки и всички извънредни ситуации, така че ще можете безопасно да използвате всичките си уреди. Wilio ще ви помогне да намерите професионални газове във вашия район, които веднага са на разположение, за да ви помогне с всяка инсталация, ремонт или ревизия.
Какви умения има газ?
Газовете могат да извършват монтаж, съкровище и консолидиране на водопроводни кабели, комбиниране на тръбни съединения с помощта на нишки, гърло, фланци, знае как да правят поддръжката на регулаторни, орозителни и измервателни станции. Той може да извършва заваръчна работа в присъединяване към метални и неметални материали и тръбопроводи и изолационни работи, сглобяване на измервателни уреди и устройства за сигурност. Тя извършва газови дейности в производството, корекцията, транспорта и газоразпределението. Гамарът може да организира дейности, свързани с натурални произведения и полагане на тръбопроводи. Той е фокусиран върху работата върху газопроводите, включително тестове за налягане, могат да намерят и осигуряват места за изтичане на газ във външни и вътрешни пространства, да извършват професионална и специална работа по технологично оборудване, използвано в управлението на газ, извършване на тръбопроводи и поддържане на устройства за вземане на проби пропан-бутан. Тя може да гарантира, че има монтаж, както и мрежи от мрежи, оператори и поддръжка на използвани станции (измерване, регулаторна, ороженост, компресия), както и при инсталирането на вътрешно разпределение и инсталации на уреди, включително поддръжка.
Колко често трябва да контролираме дистрибуцията на газ в плоска сграда?
Необходимо е да се разграничи дали устройството е разположено преди или зад затварянето на газта. Доставчикът на газ осигурява безопасна работа и поддръжка на разпределителната мрежа - газопроводи заедно с връзки, Layoffers (станция между транспортната и разпределителната мрежа) и регулаторните станции (регулиране на налягането при необходимост), включително основната газова капачка. За HUP (основна газова капачка), газово оборудване (напр. Натурален газомер - т.нар. Газомер, жилищно разпределение, газови уреди, напр. Бойлер, готварска печка, бойлер; домашно разпределение), за което е отговорен собственикът или домашният мениджър евентуално общност от собственици. Веднъж в три години и експертният тест трябва да се осигури на всеки 6 години.
Кога трябва да се извърши превенцията на инспекциите на газовите съоръжения?
Необходими са редовни професионални инспекции и тестове за газово оборудване не само по отношение на сигурността, но и по отношение на ефективната операция, което води до икономии на енергия. Трябва да се извършва от професионално компетентно лице. Paradise интервал (чекове) определя производителя в ръководството за експлоатация. Като правило се препоръчва веднъж годишно в котлите и газовите нагреватели вода, веднъж в две години на газови печки и печене на тръби, веднъж на 3 години по отношение на газоразпределението, но е необходимо да се извършат прегледи за разпределение на газ веднъж на 6 години . Веднъж годишно проверете отоплителната система и проверката на функцията на регулаторните и безопасни инструменти и фитингите, както и захранването с въздух. При контролиране оборудването на димните газове също трябва да се контролира - например, редовно почистване и експертен преглед на комини. По-специално, спестяванията могат да бъдат постигнати чрез премахване на следните недостатъци в превантивна инспекция: • Неправилни настройки на горелката на всеки газов уред или лошо техническо състояние (корозирано, компенсирано, запушена с мръсотия) • Запушване на обменните повърхности в нагревателите или котлите, • изтичане на изтичане на газ изтичане (контрол на механични съединения, фланци, ...).
Как да третирам газовите устройства?
• Спазвайте работата, експлоатацията и поддръжката на газовите уреди, изброени в инструкциите на производителя. • Газови уреди и газоразпределение за контрол и поддържане според ръководството за експлоатация на техния производител и доставчик. • Използвайте газово уред само за целта, за която е предназначена. • Платете за достатъчна доставка на въздух в стая, където се поставя газ. • Платете за подходяща вентилация на пространството, където уредът, чийто димни газове се използва за въздух (газова печка, печене на пещ, газов нагревател). • Ремонт, поддръжка и контрол на газовите уреди, които дават само на лица с професионална квалификация и поискани от разрешение.
Каква работа прави Гиша?
Експертно обучени газове могат да ви помогнат с ревизия, ремонт и поддръжка на газови котли. Може да извърши изтичане на газ. Тя ще ви помогне с участието или изключването на газовия газ и ще ви предостави свидетелство за гаранция за газ. Тя може да направи нова газова връзка с вашия имот или да направи пълна реконструкция на газоразпределението в апартамента ви, където компанията. За да заменим затварянето и маркучите, змия за газови растения и тестове за налягане и ревизии при газоразпределение, както и подмяната на HUP (основната газова капачка) и отстраняване на изтичане на газ и сблъсък. Wilio ще ви помогне да намерите качествен газ, от заобикалящата ви среда, която доброволно ви помага, когато ви подхожда.
Имам безвъзмездна помощ за газ за предоставяне на оборудване или ще донеса моето собствено?
Повечето професионални газове използват собствените си инструменти, но газовите устройства, които ще бъдат инсталирани и консумативи, трябва да бъдат платени или доставени след консултация с газ. Професионалните газове знаят какви материали са необходими в газовата инсталация, следователно преди закупуване на материали или устройства, препоръчваме ви да се консултирате с покупката си с вашия газ. Въпреки това, ако вече сте закупили оборудване и консумативи, уведомете своя газ, преди да изпрати изчисление на цената.
Как да наемем газ с помощта на Wilio?
Намерете интелигентен газ във вашия квартал е просто. Просто въведете търсенето. Wilio след това информира експертите, които се намират в местоположението ви, имат необходимите умения и знаят работата за изпълнение на необходимото време. Тогава достатъчно, за да изберете от менюто, което получавате. С Wilio сте сигурни, че получавате качествени услуги на разумна цена. Можете да се убедите за качеството на работата на вашата страна, така че да видите техния клиентски рейтинг и ревюта. Плащате само за извършената услуга и след като я завършите.
Кой е отговорен за газ?
След основната газова капачка (HUP) е газово устройство, за което е отговорен дистрибуторът на природен газ. HUP към самия газов уред е устройство за вземане на проби, за което е отговорен клиентът, така че собственикът на имота. В жилищни сгради за общото разпределение на газ съответства на собствениците на Общността или мениджъра на дома. Газоразпределението зад газомера (в апартаменти), включително газови уреди, съответства на собствениците на апартаменти. • Дистрибуторът на природен газ съответства на газовото устройство след газовата капачка. Основната газова капачка го разделя от устройствата за вземане на проби. • Клиентът съответства на клиента, който е предимно собственик на имот. • В жилищните сгради за общото разпределение на газ съответства на собствениците на Общността или мениджъра на дома или мениджъра. • За газоразпределение зад газовия метър (в апартаменти), включително уредите, съответстват на собствениците на апартаменти. • Ако има котелна къща, за него е отговорен администратор или общност от собственици.
Какво трябва да направя, ако газ тече?
Ако сте преминали, изтичането на газ трябва да бъде последвано в съответствие със следните инструкции за безопасност: • Отворете всички врати и прозорци. • Изключете газовите уреди и влезте в газоснабдяване (капачка на корпуса, респ. Основната газова капачка). • Не използвайте отворен пожар (неприятности и запалки). • Не използвайте електрически звънци, електрически уреди и телефони. • Не дръпнете захранващите кабели към електрическия уред от гнездото. • Не използвайте повдигане. • Не пушете. • Предупреждение на други жители на дома и оставете сградата. • Информирайте аварийната служба на организацията на газа на телефона, намираща се извън къщата или пространството на изтичането. • Ако миризмата на газа от заключените пространства ще информира полицията или пожарникарите. • Устойчиво пространство за готовност и услуга за неизправност. • изтичане на газ никога не открива пламък, но винаги използва се пенообразуващ агент (детергент или сапун). Изтичането на газ отразява мехурчетата в течове. По-големият газ изтича лесно чрез миризма и евентуално изслушване.
Съвети и съвети
Добрата задача е основата Напишете в заданието възможно най-много описание на това, което трябва да изпълните и до каква степен да разберете каква е вашата идея. Проверете за реализация За да сте сигурни, че всички произведения са направени качествени, проверете работата по време на курса си, както и след като го завърши. Бюджет и време Не забравяйте да добавите вашите изисквания за приключване на изпълнението. Ако имате определен бюджет, който трябва да се следва, моля, обърнете внимание, че доставчикът на услуги вече е в началото.
Каква работа прави Гиша за мен?
Ревизия и поддръжка на газов котел
В газов котел процесът на горене се извършва, когато се развиват високи температури на повърхността. За да се осигури безпроблемна и безопасна експлоатация на тези устройства, следователно е необходимо преразглеждане на котела не само по закон, но и самите производители. Когато се преразгледа, не е просто да се осигури гладката работа на газовия котел, но главно за сигурността, която може да бъде застрашена в случай на разстройство на котела и въглероден оксид. При нормална услуга топлообменните повърхности се почистват, които осигуряват пренос на топлина между пламък и вода, което е в основата на постигането на производителя на ефективността на устройството. Ако е необходимо да замените прекомерно износените компоненти.
Потвърждение на ревизията на котела
Потвърждението (протоколът) върху направеното преразглеждане е от съществено значение в случай на застрахователно събитие. В резултат на неотзивните ревизии и обслужване застрахователната компания не плаща щети, защото не сте изпълнили правни задължения. Всяко устройство над 50 kW има задължение според декрета веднъж годишно за завършване. Според закона, ремонт, извършване на поддръжката, техническите инспекции и тестовете на газовите инсталации могат да бъдат професионално квалифицирани от лицето, което има съответни разрешения.
Монтаж на газови печки и газови готварски плочи
Участието на газовата печка или газовата плоча е една от най-често срещаните произведения, които газовете могат да направят за вас. Газът доставя маркуч и етапи и други консумативи и придружени от газово устройство. Впоследствие инсталираното устройство е тествано. След завършване на работата, газът е да ви даде сертификат за монтаж, който е необходим за успешното оплакване в случай на отказ на газ оборудване.
Нови връзки, регенерация на газ или нова газова инсталация от газовия метър към уреда
Ако трябва да донесете газ за вашия газ за недвижими имоти, ще ви свърши връзка с вас. Газ за вас може също да прекрояват съществуващите газови инсталации и да се преместят съществуващите обекти. По същия начин могат да се реализират пълни нови газови инсталации от газовия метър към уредите. Впоследствие цялата инсталация е тествана и издадена от сертификата за сглобяване.