Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

монтаж на вана
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 620 регистрирани професионалисти
93 522 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
монтаж на вана

Имате нужда от услуга в областта на монтажа на душ, вана или душ кабина? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти за фокусиране, транспорт, монтаж и монтаж на душове или вани. Цената за инсталиране на душ в банята обикновено зависи от набора от услуги. Вижте повече информация за услугите: следгаранционно обслужване, уплътнител, уплътнение, дребни ремонти, предоставени от един от нашите инсталатори на 26 785 в дадена категория.

Вижте също:Цени
Често задавани въпроси
Защо поръчвате експерт, за да инсталирате душове през Wilio?
Бихте искали да подобрите дома си, но се страхувате от време и технически взискателна инсталация? Не се отчайвайте. Порталът Wilio ще ви помогне да намерите експерт по инсталиране на душ, просто и на страхотни цени. Нашите доставчици ви предоставят инсталацията да предоставят препоръки от други собственици, за да направите новия ви рицар да използвате най-доброто. Искате ли да търсите доставчика в момента? Работи както следва: Започнете, като кликнете върху бутона "Въвеждане на търсене" и попълнете формуляра. Моля, предоставете желаната дата и други подробности, като например модела на вашите душове. Onedlho ще ви покаже оферти, както и оценка на клиентите. Когато намерите оферта, вие сте ключове, за да потвърдите термина и доставчикът ни започва да се подготвя за вас. Всички необходими за инсталиране на новите ви душове винаги носят нашите експерти. Така че не е нужно да се притеснявате, ако случайно пропуснете някои инструменти. Просто покажете този доставчик на услуги, където има място за вашия нов душ и нов ъгъл ще има време.
Мога ли да инсталирам себе си себе си?
Ако инсталирате напълно нов душ, имате нужда от сертифициран монтажник или електротехник, който познава тези устройства и подходящи фитинги. Най-добрият избор е винаги специалист / водопроводчик, който гарантира безопасно монтиране на арматурни и електронни устройства.
Кой може да мине душ?
Тя може да направи или сертифициран водопроводчик - и просто ще намери Wilio. Те ще ви помогнат с инсталацията, иновациите или контрола на оборудването и да се уверите, че душът работи правилно.
Как мога да намеря този доставчик на услуги?
За да намерите експерт за инсталиране на кабина за душ, кликнете върху бутона "Въвеждане на търсенето" и попълнете формуляра. За няколко минути получавате преглед на доставчиците близо до вас и вашият душ ще бъде готов за употреба.
Какво трябва да инсталирам ъгъл на душ?
За да обогатите модерния си душ, ще бъдете необходими предимно за снабдяване с вода с достатъчно силен натиск. Също така е важно да бъдем помпа, която трябва да бъде разположена близо до резервоара за вода, водонепроницаема тръба, резервоар за гореща вода, електрическо захранване и източване. Електронният душ също така изисква смесителен клапан и термостатичен контрол, който ще можете да настроите температурата на водата.
Услуги
Какво включва душ-инсталационна услуга?
Доставчиците на тази услуга от Wilio могат да инсталират нови душове, но също така да заменят старите единици. Много доставчици имат инсталационен или електротехник. Преди да ги отворите през вратата, Wilio ще провери техния опит и квалификация за защита на вашето домакинство преди възможните опасности. Дори ако спецификата може да варира, ще намерите информация по-долу, за да очаквате от типичната душ инсталация:
Инструменти и оборудване
Ако въведете поръчка към един от нашите доставчици на Wilio, не е нужно да работите, за да изпълните работа. Те пристигат със собствените си инструменти, наред с другото с тренировка, тръбен нож и тренировки към зидария. Ако това ще е необходимо за закупуване на самите допълнителни инструменти. Ако искате да спестите време, препоръчваме ви да предоставите доставчика на услуги да укажете какво може да бъде душ. Това им помага да подготвят необходимия набор от инструменти за тази работа.
Инсталиране на душ кухнята
Инсталирането на душа започва да определя позицията, в която трябва да стои новата единица. Необходимо е също така да се посочи желаната височина, за да бъде душ главата, особено ако имате деца или ако някой е особено висок или нисък. След това нашият експерт ще прецени дали водоснабдяването е достатъчно за новото устройство (обикновено основното водоснабдяване с диаметър 15 mm). След това маркира отворите в стената и пробива отварянето на връзката с главния клапан, нарязана на тръбата и я вкарва в пробит отвор, кранът и T-съвместното закрепване и стената. И накрая, проводниците с устройството и проверяват, че душът работи правилно. Тогава просто достатъчно, за да тествате душа и се насладете на предимствата на модерен душ.