Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

монтаж на стойка за телевизор на стена
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 507 регистрирани професионалисти
92 072 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
монтаж на стойка за телевизор на стена

Имате нужда от услуга в областта на стенен монтаж? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти, върху които да се съсредоточите, да проектирате подходящо решение и да монтирате телевизора на стената. Цената за монтаж на скоба за монтиране на телевизор обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: скоба за стена, разходи за доставка и окабеляване, предоставени от един от нашите 20 644 майстори в категорията.

Вижте също:Цени
Често задавани въпроси
Защо си запазвате монтирането на телевизора си на стената през Уилио?
Местоположението на телевизора на стената е дизайн и спестяване на практически пространство. Въпреки това, инсталацията му е по-предизвикателна, така че го съхранявайте на професионалистите в Уилио с подходящи инструменти и ноу-хау. Когато купувате телевизия, търговецът на дребно може да предлага и инсталирате услуги, но можете да спестите пари и да получите по-добро обслужване, ако ще намерите телевизионен инсталатор в Wilio във вашия квартал. Сравнете Вашия преглед и отзиви на доволни клиенти и изберете техника, която инсталира вашия телевизор без повреда на стената и телевизора. Въведете работа на Wilio безплатно и докладвайте какви услуги за сглобяване се нуждаете. Ще получавате оферти от местни инсталатори и да имате страхотен филм и музикални сесии, които ще ви помогнат да включите домашния си театър.
Защо трябва да прикача стената си?
Има много причини да окачите телевизора на стената. Това е особено спестяващо пространство, е по-малко вероятно да повреди и е по-безопасно за децата. В същото време телевизионният екран ще подобри дизайна на вашата стая и ще осигури по-удобно проследяване и по-добри преживявания.
Какъв размер на телевизорите (с който диагонал) може да бъде монтиран на стената?
Изберете телевизор, подходящ за стаята ви. Трябва да се вземат предвид няколко съществени фактора при избора на подходящ диагонален диагонал. Ако изберете твърде малък, той може да наруши Вашия комфорт, докато го гледате. Ако е твърде голямо, може да отнеме над дневната ви. При избора на телевизор трябва да мислим за подходящо разстояние за наблюдение, което се разгръща от диагонална дължина и резолюция. Като цяло, ще са необходими по-големият диагонал, толкова по-голям ще е необходимо разстоянието на дивана екрана (приблизително разстояние от 40 см на телевизионния екран диагонал). Размерът на помещението фундаментално засяга размера на телевизора. Колкото по-висока е резолюцията на екрана, толкова по-близо можете да седнете. Препоръчително е да се постигне оптимално разстояние за наблюдение, място, където ще седнете от телевизора си. Ако окачиш телевизор по стената и скрий проводниците в стената, получавате полезно и естетическо пространство.
Можете ли да монтирате телевизор на тухлена стена или над камината?
Да, телевизорът може да бъде закрепен на тухлена или панелна стена. Вашият монтаж, в зависимост от това, избира правилния метод за прикачване. Ние не препоръчваме да инсталирате телевизора на стената над камината. Ако решите, приемате потенциален риск от повреда на телевизора чрез топлина и загуба на гаранция. Вашият асемблер обаче ще провери мястото за инсталиране и в крайна сметка ще препоръча най-доброто.
Колко време отнема телевизията?
Инсталиране на телевизор на стената, .t.z. Висяща телевизия на държача - конзола и връзките му, последните около 2 часа; Повече сложни инсталации могат да отнемат повече време. Ако се интересувате от бързи, експертни монтажни и спестяващи пари, свържете се с Wilio. Средната цена на монтиране на телевизора на стената чрез Wilio варира от 20-50EUR. Основната инсталация на телевизора с плосък екран е по-евтино, други услуги като монтаж на високоговорители, монтаж на вътрешен театър, скрито кабел за визуално несвързано интериора ще бъде финансово скъпо.
Услуги
Какво правят техниците, когато се монтират на стената?
Професионалните инсталатори знаят как да монтират телевизора за всяка повърхност и да покриват нестезните кабели. С стабилни стенни конзоли, експертиза и подходящи инструменти, телевизорът ще инсталира телевизора безопасно, на десния височина и без амортизацията на стената.
Инсталиране на телевизия
Дайте на инсталатора да знае какъв размер на диагоналния, тип и марка на телевизора трябва да изберете правилните притежатели, които безопасно носят теглото си и оставете лъскава и професионална повърхност. Ако имате специални изисквания, опитен водопроводчик знае как да монтира телевизора на стената без притежатели.
Telemones.
Дали вашият телевизор е прикрепен директно към стената, има различни начини за сухи кабели при инсталирането на телевизор, вътрешен театър или кабелна телевизия, за да не се проповядва дизайна на стаята.
Връзка с високоговорителя
Можете да свържете допълнителни високоговорители към телевизора, лекторски бар, звукови панели и по този начин да получите завладяващ съраунд звук, за да ви предоставим оптимален опит в домашно кино и да слушате музика. Телевизионно разпространение и проводници Ние знаем дизайн и естетически се крият в стените.
Телевизионна настройка
Ако имате нова телевизия, местните техници могат също да включват услуга за настройка на телевизора. Те ще ви помогнат да свържете кабелна телевизия, сателитна станция (Skylink) или интернет телевизия (UPC, Magio или Orange), с аналогови канали и може да калибрирате настройката на телевизора, например. Яркост, контраст или цветова температура според стандарта, която се използва във филмовите изследвания, за да направи новата ви HD, 4K или смарт телевизия с максимум.