Услуги
Ценови листи
Как работи
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Доbrе дошли в Уилио! Преглеждате Wilio като нерегистриран клиент
Превключете на професионалист
Навигация
Услуги
Ценова листа
За приложението
Изтеглете приложението
Как работи
Как можем да се подоbrим
Свържете се с нас
За Уилио
Впиши се
Освободен от данък общ доход

Намерете умни професионалисти

монтаж на смесители
Подаването на проекти е безплатно
Доволна клиенткаСтрахотна комуникация, всичко вървеше по план, проектът вървеше както трябва. Страхотна работа, много добър човек, препоръчвам :)
profile image
Peter Š.Клиент
Защо Wilio?
33 499 регистрирани професионалисти
91 984 решени проекти
4.8 от 5 средна оценка на нашите експерти
226 512 Приложения Инсталации
монтаж на смесители

Имате нужда от услуга в областта на монтажа на смесители и мивки? Wilio ще ви помогне да намерите качествени експерти, които да разкачат старата батерия, да инсталират нова батерия, да сменят сифона. Цената за монтаж на смесители за мивка обикновено зависи от обхвата на услугите. Вижте повече информация за услугите: разходи за доставка, изолационна лента, уплътнение, предоставени от един от нашите инсталатори на 26 915 в категорията.

Вижте също:Цени
Често задавани въпроси
Защо поръчвате инсталацията на батерията или минете през Wilio?
Независимо дали иновациите в кухнята си или трябва да се монтирате новата кухненска линия за първи път, най-доброто е най-доброто е да се оставяте тези работа на професионалист. В крайна сметка, мивките са важна част от жилището и не бихте искали да рискувате катастрофа в кухнята за неправилната инсталация. Огънете експерт, за да инсталирате кухненска мивка или вода и можете да бъдете сигурни, че ще постигнете постоянен резултат без неприятни изненади. Най-доброто място за намиране на експерт, който да ви помогне да инсталирате кухненска мивка или батерия е Wilio. Изпратете поръчката си, изберете предпочитания тип инсталация, дата и подходящо време и работа можете да започнете!
Кога е най-добре да резервирате инсталацията на кухненска мивка?
Ако инсталирате нова кухня или реконструирате старата кухня, вашата кухненска мивка трябва да бъде една от последните стъпки в списъка. Преди да инсталирате, трябва да имате монтирани дъски и шкафове и да създадете място за нова мивка.
Трябва ли да наема инсталатор за инсталиране на кухненска мивка?
Професионален водопроводчик винаги е по-добър избор от вашия съсед или приятел. Въпреки това, вместо да поръчате водопроводчика, ще прегледате своя опит и опит.
Има ли някакви правила, в които кухненската мивка може да бъде инсталирана?
Да. Основното правило е, че трябва да се наблюдава минимално разстояние между мивката и електрическите точки.
Колко време отнема обмен на кухненска мивка?
Смяна на кухненската мивка се извършва средно за 2 часа.
Колко струва обменът на кухненския мивка?
Разходите за инсталиране на вино обикновено са около 50 EUR, в зависимост от вида и дължината на инсталацията.
Колко струва инсталацията на нова кухненска мивка?
Тази услуга обикновено е в диапазона от 65 - 140 евро, ако поръчате услугата чрез Wilio. Цената може да варира в зависимост от вида на мивката, други функции / връзки и дължини на монтаж.
Услуги
Какво включва услуга за инсталиране на кухненски мивка?
Инсталатор Кухненска мивка от Вилио ще се погрижи за всичко - избира оригиналната мивка, за да създаде място за нови, инсталирани мивки, пасва на кранове и тръби и взема уплътнение. Той също така ще се погрижи за елиминирането на старата кухненска мивка (ако е необходимо) и може да се справи с всички ремонти. Какво можете да очаквате от доставчика на тази услуга на Wilio:
Стъпка 1: Премахване на кухненска мивка
Ако обменяте стара кухненска мивка за нова, инсталаторът първо го разглобява. Той затваря вентилите за водоснабдяване под мивката или основното захранване и отваря кранчето за освобождаване на цялата вода, която остава в тръбите. POD тръбата поставя кофите, които улавят цялата остатъчна вода след отстраняване. Следващата стъпка е да премахнете тръбите за водоснабдяване заедно с дренажната тръба, фитингите и свързването на съдомиялната машина (ако е приложимо). Намира мивки клипове, поставени под външния ръб и ги освобождава. Преди да се появи, използвайки ножа, намалява уплътнителя, че мивката е прикрепена към плочата.
Стъпка 2: Подготовка
След отстраняване на мивката водопроводчикът почиства пространството, премахва всяка друга запечатваща плоча и се промива със сапунена вода. Измийте и подгответе всички оригинални части, които ще бъдат повторно използвани (например, източване или водна батерия). Преди да продължите инсталацията, новата ви мивка ще провери и сглоби, че се вкарва в съществуващ отвор. Ако не, той ще препоръча или за избор на различна мивка или ще увеличи размера на отвора с рязане с помощта на трион, докато има подходящ размер.
Стъпка 3: Монтаж на кухненска мивка
Монтажът на кухненска мивка включва, преди да се постави в отвора, нанасяне на силиконово уплътнение до дъното на мивката. Впоследствие, водопроводчикът се избърсва целия уплътнител, който изтича от ръбовете, дори преди ключалката, прикрепена към дъното на мивката и да ги завърта в мястото на умивала.
Стъпка 4: Инсталиране на водна батерия и пренасочване на тръби
В края, чешмата е инсталирана и свързва отново тръбата. Водопроводчикът представя водна батерия в отвор за мивка с водна подложка и матрица, която държи водата на площадката. Той поставя дренажното сито и го запечатва, премахва излишния уплътнител и го покрива с гумено уплътнение и фланец. Той свързва водоснабдителната тръба и свържете отново съдомиялната машина и всички тръби заедно. И накрая, захранването на водоснабдяването ще се опита да се увери, че няма нежелана канализация вода.